dziewczynka, dzięki (i korsik - też dzieki raz jeszcze), ale krety jednak nie będzie😉 wygrał rozsądek nad zakupoholizmem🙂 no dobra nie nad zakupoholizmem a nad ogólnym szałem:P bo o czym innym jak nie o zakupoholizmie świadczy zamówienie z Jarpolu 2-3 padów?:P
Zaczynam się o siebie martwić, jestem bez kasy zupełnie, weszłam wczoraj do go-sportu i oczywiście wyszłam z czaprakiem =) no ale jak nie kupić sobie szmatki za 30zł =)
Ale nie jest chyba ze mną tak źle, to dopiero 5 czaprak =) i za niecały miesiąc planuje kolejny - tj jest wielkie postanowienie, że jak rzuce palenie to kupuje czaprak jakiś =) to jest ostatnia nadzieja na rzucenie, hehe... już się rozglądam, zastanawiam się nad jakiś cottonem =) ma ktoś nougata albo marzepana na kasztanie fotki tak jeszcze raz zapytam =)
"szmatoholikow" mam obcykanych ;-) i juz doszlismy do tego ze tam jeden kasztan i to malo kasztana przypominajacy ;-) mialam nadzieje, ze moze ktos ma jakies fotki ktorych tam nie wstawil ;-)
Zaraz jadę do stajni to coś pstryknę 😉 w ogóle muszę powiedzieć, że Deb jest cierpliwa na zachcianki 😀 Bo wymarzyłam sobie jeszcze logo z boku i ... mam! (plus 10% zniżki 🙂 )
milusia pieknie Zwiastunowi w tym kolorze 🍴 Raven ah ta banana, piękna, chyba jest bardziej intensywna niż poprzednia, wkrótce będzie też i w moich łapkach 😀iabeł:
eskadron, schockemohle, stubben (ale to już droga zabawa), equest - to sa bardzo fajne białe czapraki - doskonale sie piora, bardzo fajne w uzyciu. cos o tym wiem 😉
Fantazja, wg mnie są takie same, albo bardzo, bardzo podobne, bo mam banane ze starej kolekcji i jakoś dużej różnicy nie widze 🙂 aczkolwiek, banana ma to do siebie, że w każdym świetle wygląda całkiem, całkiem inaczej.
Nirv ta z poprzedniej kolekcji też mi się podobała, niestety- spóźniłam się, ale teraz wreszcie mogę kupić 😀 D&A uwielbiam kasztany w brązach i beżach, ślicznie wyglądacie, na pierwszy rzut oka myslałam że to marcepan