Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

a ten kolor to rzeczywiscie taka czerwien ładna? Bo katalogowo nazwa brzmi ceglasto-czerwony?
wątek zamknięty
Trudno powiedziec jaki to kolor na prawde. W sumie to jak patrze na pozostale fotki z tego sklepu to raczej dobrze oddaja barwy.
wątek zamknięty
Ja mam tekiegotattiniaka tylko ze zielonego i jestem zadowolona 🙂
wątek zamknięty
zielony tez kusi na  dużym gniadoszu powinnien fajnie wygladac?  😜
wątek zamknięty
asds, zdecydowanie baaardzo fajnie
wątek zamknięty
ja mam na siwka 🙂
wątek zamknięty
a macie jeszcze jakies propozycje co na ogierasa gniadego wrzucic? Bo szafe uzupełniam mam:

- niebieska rajdówke
- czerwona Phrade
-czarnego Thorowgooda
- białego Kavaltopa
wątek zamknięty
Hmmm...... ja dla mojego gniadego mam blekit, silver, braz, roz, braz z rozem, braz z blekitem, c.zielen, czern ze srebrem, niebieski, bezowy....
wątek zamknięty
Gdzie mogę nabyć (przez internet) Eskadrony Pro Active (widziałam tylko pony na cavallo...) i cottony z nowej kolekcji poniżej 90zł? help  🙇

Klami, wstawisz zdjęcia swojego gniadego we wszystkim?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Taram, taram, tam, tam! Moje nowe  💘 (z uciekającym stępem koniem)

Na początku wrzuciłam go na konia i tak stoję, patrzę... Leży krzywo, tam gdzieś stoi, tam nierówno... Ale wrzuciłam siodełko, poukładałam i wrażenia - super! Po jeździe (konina popracowała sobie trochę 🏇 ) koń zmęczony, a padzik suchutki! Szkoda tylko, że ta cena...
wątek zamknięty
fin..allegro....teraz pełno tam cottonów za mniej jak 90 zł
wątek zamknięty
fin, zaraz poszperam co mam w fotkach. Czesc z tych rzeczy lezy jeszcze zafoliowana i konia nie widziala.

Mo B., pieknie pieknie.
wątek zamknięty
asds ciemnogniady ten ogieras? Taki jak Pączek Klami?

Moje ciemnogniade najbardziej podoba mi się w
kiwi
brązie
żółtym
ceglastym
bordo

Kolejność przypadkowa.
wątek zamknięty
Danke, danke  :kwiatek:

Mo, ślicznie! 🙂 wyjątkowo bardzo mi się podoba 😀

Libelku,
wątek zamknięty
Lena, jak dla mnie twoj glut najpiekniej sie prezentuje w kiwi i cytrynce!! Mniam...
wątek zamknięty
asds
ale nie ma tego akurat co chcę 😉
na ciemno gniadego może bordo, granat/ciemny fiolet, ciemna zieleń, karmel 🙂
wątek zamknięty
tez te cottony patrzyłam....ale w stajni znajomej  jej cotton zaczął sie na pikowaniu pruc nitka...I tak nie zaspecjalnie to wygladało...
wątek zamknięty
Ja osobiście cottonów długo nie lubiłam, ale teraz powróciły "do łask" 😉 Jedyne co mi się bardzo nie podoba w moim niciaku, to trochę zniszczona lamówka po praniu, mimo, że prany był w najlżejszym programie jaki oferuje pralka - "pranie ręczne"  😲 i to w dwóch miejscach, gdzie lamówka na siebie zachodzi...

wątek zamknięty
Lena - ciemno brązowy to dośc ogólne określenie - masz jakieś foto przykładowe
teraz tez mam ciemno gniadego wiec sie probuje orientowac w temacie 😉
wprawdzie nie wiem co ma pod spodem i jak bedzie wyglądał po goleniu, no ale ...
wątek zamknięty
Asds ja mam chyba wszystkie kolorki na gniadym przetestowane.
(niestety zdjęć już nie będzie, bo gniadego też niedługo nie będzie)
Ale moge powiedzieć, ze najbardziej lubiłam go w brzoskwiniowym/cynamonowym Eskadronie. Wyglądał bosko.
wątek zamknięty
Kpik nie mam fotek, a czaprak to brown eskadrona z kolekcji aqua/brown/white.
Mam też jasnobrązowego Isabell Werth, ale eskadrona lubię bardziej.

A z tymi lamówkami coś jest nie tak. Miałam niciaka limonkę, takiego jak Sierra i po pierwszym praniu lamówka w jednym miejscu zmieniła się w siateczkę i przerwał się pasek do przystuł. Dodam, że czaprak prał się sam, więc nie miał o co zaczepić. Trochę niefajnie jak na czaprak za tyle pieniędzy. Na szczęście brown sprawuje się bez zarzutu.
wątek zamknięty
czy ma ktoś może zdjęcia eskadrona brillanta wine na gniadoszu? 🙇
wątek zamknięty
Przepraszam za off'a ale Kucunio co z gniadym?  🤔
wątek zamknięty
kochani- nowy niciak i owijki cognac?  🙇 ktoś ma, widział? 🙂
wątek zamknięty
czaprak to brown eskadrona z kolekcji aqua/brown/white

Czyzbysmy mialy taki sam czaprak??
wątek zamknięty
fin  w sumie to u wielu osób cottony już po pierwszym praniu wyglądają kiepsko. I stwierdzam że to chyba kwesta pralki. Mój po pierwszym praniu nie wygląda jakoś super, niby lamówka się nie skórczyła ani nic ale taki się małe mechate kuleczki gdzie nie gdzie porobiły. Mojej koleżnaki cotton natomiast po 3 praniach wygląda cały czas tak samo jak w dniu kupna.
wątek zamknięty
Nic. Zapewne teraz sobie śpi.

A tak serio to nie chcę o tym pisać tutaj, na forum:-D
wątek zamknięty
czaprak to brown eskadrona z kolekcji aqua/brown/white

Czyzbysmy mialy taki sam czaprak??

Na to wygląda. Ale cii, zrobimy grafik, kiedy która w swoim jeździ i nikt się nie skapnie 😉
wątek zamknięty
kochani- nowy niciak i owijki cognac?  🙇 ktoś ma, widział? 🙂

mam, super pasują, ale fotek brak..
wątek zamknięty
Hmm........ chyba trzeba bedzie... chociaz, czekaj. Masz wszechstronny?? Brillant/cotton??
Swoja droga piekny ten kolor, taki gleboki braz.
No i w sumie moj jest przeznaczony na zawody. Tylko zeby sie nie spotkac na parcurze w takich samych....  🤣
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.