Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Dziękujemy! :kwiatek:

asds, powiem Ci, że ta orchidea brzmi całkiem sensownie. 😀 I podoba mi się. 😁

Ada, też żałuję, bo marzy mi się granatowy Niciak z różową lamówką z tamtej kolekcji. Wiem, że Alice ma takiego, niech uważa! 😁 😜

Bee., tak - pony. Mam 16,5.
wątek zamknięty
ciska, nie no oczywiście nie sprzeczam się 😉

Pursat, ahh albo chociaż żeby realizowali specjalne zamówienia. Myślę że dużo osób byłoby zainteresowanych czaprakami z poprzednich kolekcji.
wątek zamknięty
Pursat, ahh albo chociaż żeby realizowali specjalne zamówienia. Myślę że dużo osób byłoby zainteresowanych czaprakami z poprzednich kolekcji.

taaak, niciaki to moja obsesja. ja chciałabym najbardziej, najbardziej na świecie tego z 2004, co kiedyś miała Sznurka  😵
albo teraz zachorowałam na petrola.  😜 ( i chyba też takiego ma Alice ).
ale ja mam niciakopodobnego  😁
wątek zamknięty
kpik te podkładki są całkiem fajne, nie tak puchate jak na zdjęciu ale jakieś cienkie też nie są, a w dotyku bardzo miłe. Używałam ich będąc luzaczką do wcierek i super sie sprawdzały, po praniu wygladały zawsze jak nówki 😉
wątek zamknięty
silverstar, dzięki za info 🙂
wątek zamknięty
Bee, skąd to cudo niciakopodobne? 🤔zok:
wątek zamknięty
Uwaga ,uwaga! :emota2006094:  Mam pytanie... Jakie owijki będą pasować do szmaragdowego MAXA Eurp-stara?

Znalazłam jedne w zblizonym kolorze :

http://www.equistore.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=259&category_id=14&option=com_phpshop&Itemid=7

BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA WSZYTSKIE RADY :kwiatek:
wątek zamknięty
Pursat pięknie w tym niciaku  🍴
brylant zapytaj się Milusi, ona ma chyba jakieś z Amigo jesli się nie mylę, chyba o ton ciemniejsze od czapraka
Bee. ja też choruje na petrola, bywają na ebay'u niemieckim
wątek zamknięty
brylant, w Eltanie są jeszcze szmaragdowe owijki 🙂
www.eltan.pl (zakładka Euro-star)
wątek zamknięty
Bee, skąd to cudo niciakopodobne? 🤔zok:

Hooks, szwecja. A i piszę do Ciebie pw  😁

Bee. ja też choruje na petrola, bywają na ebay'u niemieckim

to może grupowe zamówionko?  😜
wątek zamknięty
brylant na komplecie ze zdjęcia dobrane owijki to USG. (kupowałam z animalia.pl)
Pasują prawie idealnie 😉
wątek zamknięty
Eskadron marzepan na kasztanie 😉

aa i jeszcze daje dwa na gniadym 😉
wątek zamknięty
Olcia_93- ten kolor jest chyba stworzony dla rudych wygląda obłędnie 😜
wątek zamknięty
Olcia_93, dawaj to pierwsze do galerii szmatoholików! ładne zdjęcie🙂

dziewczyny macie może jakiś przeciek gdzie można dostać owijki nie ANKY zbliżone kolorystycznie do kreat blue?:>
wątek zamknięty
Szukam czpraka skokowego granatowego z beżową lamówką... nie wpadł wam może jakiś w oko??
nie moge nic znaleźć...
wątek zamknięty
Arwena A może dorwiesz jeszcze gdzieś Eskadrona deepblue, on jest granatowy a lamówka to taka kawa z mlekiem 😉
wątek zamknięty
Breva, ja mam te:

http://www.okser.pl/sklep/128742-waldhausen-owijki-polarowe-polo-p-2370.html

wydaje mi się, że będą pasowały
wątek zamknięty
eskadron imuls deeplue ma nugatową lamówkę, może zaraz znajde foto 😉

edit: ops, Ola juz napisała  😡
to akurat brilliant;
wątek zamknięty
Ja też mam zdjęcia 🙂
Na koniu:

I lamóweczka

wątek zamknięty
korsik, o! dzięki🙂 to jak dobrze pójdzie, anka faktycznie będzie moja i przyjdzie do mnie to jeszcze porównam i ak coś to wezmę je sobie🙂 o albo do oksera napisze🙂 a jeszcze tylko takie pytanie - to jest kolor "morski" prawda?
wątek zamknięty
wydaje mi się, że to stalowy błękit  🤔
ja zamawiałam z hidalgo jako błękit, miał być jasny, ale przyszedł ten, a że pasował mi do czapraka to zostawiałam

musiałabyś się dopytać, ale są też z waldhausena niby z nowej kolekcji i tam jest zdjecie 'stalowego błękitu' i to właśnie chyba ten
wątek zamknięty
breva, ja mam owijki anky kreta blue i waldhauseny te co korsik wkleiła, kolor jest prawie identyczny jutro jak będę w stajni to mogę cyknąć Ci fotkę  🙂
wątek zamknięty
Wlaśnie wolałabym jakąś grubszą lamówke, nie to żebym była wybredna:P
w tym chyba jest grubsza,ale za tani nie jest...
wątek zamknięty
właśnie dokonałam "kolorystycznego" odkrycia. Pad anky larix ma identyczny kolor co stalowoniebieski czaprak lamicell elegance, w związku z tym próbuję dopasować owijki lamicell do mojego padu. Czy nie ma ktoś zdjęć owijek lamicell w tym kolorze? :kwiatek:
wątek zamknięty
Ja mam lamicelle,nie wiem czy to ten kolor:

wątek zamknięty
D&A to ten, dziękję :kwiatek: faktycznie jest prawie identyczny jak anky larix 💃

jeżeli chodzi o owijki do ES szmaragd to ja szukając owijek do padu, nie kupiłam euro-starowych szmaragdów, bo w rzeczywistości róznią się odcieniem... nawet w sklepie- końskim świecie pani odradzała mi ich kupno mówiąc, że troszkę odcienie się różnią. Tak samo było z padem Rosa.
wątek zamknięty
mój przerobiony eskadron:

mam nadzieje, że będzie widać foty 😉

tylko troche jestem niezadowolona z wykoniania... krawcowa mogła się bardzoej postarać (i tak już dawałam do poprawy) mam nadzieję, że z daleka nie będzie widać tych przerw między sznureczkami i nie będzie się marszczył ;/
wątek zamknięty
wow. Wyglaa idealnie. A co to za eskadron? Zwykly cotton?
wątek zamknięty
Breva Zen pisala w ankowym temacie, ze idealnie pasuja owijki hkm, kolor nr 64.
wątek zamknięty
tak to zwykły cotton standard 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.