Ja mogę z czystym sumieniem polecić model Escapade Nova. materiał coś a'la mikrofaza, układał się bdb, prał super, sprzedałam kumpeli i używała go w szkółce jeszcze długo po mnie.
to szkoda, bo mają ładne błękitne czapraki w ofercie naszego stacjonarnego sklepu. Akurat nie jest to Escapade Nova, tylko drobnopikowany, zwykły uj 🙁 dziękuję za odp :kwiatek:
kate, ja mam jeden taki Escapade classic. Wygralam na zawodach jakies 3 lata temu?? Nie jest zly, chociaz fakt faktem, sama z siebie bym nie kupila. Teraz wyglada tak:
hmm... jakie macie doświadczenia z czaprakami york?
i powiedzcie mi, na stronie szmatoholikow sa kasztany w marzepanie lub nougacie z eskadrona? (i nie pytam z lenistwa, ale net mi szwankuje, i otworzenie tamtej stronki bedzie kosztowac mnie troche nerwow, wiec chce wiedziec czy warto =) )
Czy ma ktoś derkę Eskadron NICI w rozmiarze S?? 125cm? Chciałabym się dowiedzieć jaka jest jej dokładna długość ponieważ mam już 2 derki o rozmiarówce 135cm a są na prawdę różnej długości
Nie wiem jak to dokladnie wyglada z rozmiarem S. Moge natomiast napisac, ze polary Eskadrona tak generalnie sa troche mniejsze niz inne tego samego rozmiaru.
Ja mam 125 cm. dla mojego kucusia i jest to rzeczywiście 125 cm. W starszych kolekcjach rozmiarówka była zaniżone (kuc z pierwszej kol. Nici nosi 135 cm.), ale teraz chyba znowu zaczęli robić normalne.
🤔trzałka: dwie strony w tył. udziela mi się voltopirstwo 😁
Breva , nic się nie stało, tak jakoś mi się przypomniało, że właśnie ktoś też o to pytał (tzn coś w tym sensie). Pursat, pięknie, ten nici to poniak? jakiego rozmiaru masz siodło? 👀