777 - jak dla mnie jedne z lepszych bo fajnie się piorą i dobrze leżą. Forta marta-kara :kwiatek: silverstar - lamówka jest bordowa w kolorze logo klubu 😉 fin - fakt, ale jak sie jedzie konkurs to wydaje się więcej niz 20m ;o
a ja najprawdopodobniej jutro odbieram sojego białego cottona od krawcowej, doszywała mi do niego ozdobne sznureczki-granatowy i bordowy, chciałam też jakiś haft ale nie wiem gdzie dać zeby w miarę tanio to zrobili
[quote author=fruity_jelly link=topic=29.msg277889#msg277889 date=1245272006] asds jak bardzo pony jest ten Tattini w koniki i myszki? 😉 byłby bardzo za mały pod siodło 17"? [/quote]
Sądze ze moze byc na styk, albo przymały niestety 🙁
No i wreszcie dopadłam konia, kompa i aparat😀😀😀 nie będe oryginalna, bo juz wstawiałam zdj Mariana w różu, ale tym razem łącznie z owijkami😀 heehe ahh ten kolor jest taaaki wesoły 💃
ale wiecie co...dałam ciała z koszulką... 😡 (reszta w ZNK 😉)
wiecie moze czy mozna jeszcze gdzies dostac czapraki nici w kolorze limonki? a jesli nie. podsuncie mi jakies inne czapraki w tym kolorze ;D ja niestety do szukania mam dwie lewe rece.. z gory dzieki 😉
Carly w Inter-Api Jakby kogoś interesowało, to takiego meila dostałam od Inter-Api odnośnie Niciaków:
Witam serdecznie. Ze starych kolekcji Nici mamy obecnie czapraki z kolekcji różowo - granatowej wszechstronne na kuca w kolorze różowym. Oprócz tego mamy czapraki z kolekcji limonkowo - oliwkowej: limonkowy czaprak wszechstronny i ujeżdżeniowy, oliwkowy czaprak wszechstronny i oliwkowy czaprak na kuca o profilu ujeżdżeniowym. Pozostały nam jeszcze czapraki z kolekcji Nici orzechowo - bladoniebieskiej w kolorach bladoniebieskich: czaprak ujeżdżeniowy i wszechstronny. Załączam zdjęcia w celu ułatwienia.
Ja zamówiłam tego bladoróżowego Niciaka. Pony się akurat zmieści pod moje siodło. 😀
Blondyna,marta-kara, moja wypowiedz z wątku o szitach:
Czapraki HKM, model drobnopikowany (po 3 praniach nadają się do śmieci) Lamówka w praniu odchodzi, materiał strasznie się mechaci, przeciera się przy popręgu b. szybko.
Ale nadal twierdze że kolor jest cudowny i pewnie kupiłabym go drugi raz dla tego koloru.