Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

wiem, ze jakis czas temu w inter api mieli jasno rozowe niciaki pony, najlepiej zadzwon/napisz do nich
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, Ja bym wzięła szary z różową lamówką patrząc po tych symulacjach 🙂
wątek zamknięty
szerek dzięki 😉
wątek zamknięty
Pan Cynamon w lawendzie Phrady 🙂
wątek zamknięty
Nikita, w Inter Api mogą mieć jeszcze coś z kolekcji rosa-navy (ale raczej pony) i lemon-olive.
W Stajni widziałam ostatnio czaprak Nici lemon, rozmiar full, ale jaki profil - nie wiem.
Na stare kolekcje to raczej trzeba polować na ebay.de lub ew. czasem na Allegro cos się trafi (kiedys ktos wystawiał kremowego nici ujeż. pony)
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata- mnie się w każdym podoba, a najbardziej w żółtym i pasiastym, chociaż w brązie też pysznie wygląda :-)
Sama mam dylemat, bo kuszą mnie te Opale  🙄
wątek zamknięty
kujka Brzask Tattini Mo B. Sankarita Bee. Mia korsik Libella Burza dzieki za rady  :kwiatek: kompletnie zgłupiałam  😵
Chyba zdecyduję się na fiolet  🙂

karutek bardzo dziękuję za "przymierzenie" czapraków  :kwiatek:

Mam już w swojej kolekcji żółty czaprak z szarą lamówką i szary czaprak z żółtą lamówką i oba rzeczywiście nieźle na kasztanie wyglądają  😉 Wklejałam zresztą kiedyś zdjęcia, więc nie chcę dublować
Błękitny też mam

Tristia no właśnie, bądź tu mądry i pisz wiersze  🙄 Widziałam na zdjęciach Twojego kasztanka w czekoladowym czapraku i powiem Ci, że mi się nawet podoba
wątek zamknięty
Nikitaa, w InterApi są, ale tylko rozmiar pony.
wątek zamknięty
Buuu.... potrzebuje FULLa  😕 A orientujecie się dziewczyny w jakiej kolorystyce wyjdzie jesienno-zimowa Niciakowa kolekcja?
wątek zamknięty
Gdzie jeszcze (bo w okserze już sprzedali) mogę podesłać znajomą po polopad Eskadrona w kolorze moon?
wątek zamknięty
W inter api widziałam, ale nie wiem czy oni netowo też sprzedają?
wątek zamknięty
equishop / interapi ??
wątek zamknięty
crazy gdzie mozna kupic taki czaprak ?
wątek zamknięty
yen euroridingowy pad wydaje sie byc straaaasznie dlugi, poziomo, a za kótki pionowo, prawda, ze wiecie o co mi chodzi? xD
wątek zamknięty
Kopytko.com.pl

U Argento np.
wątek zamknięty
Ciekawostka dla szmatocholików, którzy martwią się, że nie zdążyli kupić czegoś z najnowszych kolekcji ANKY oraz Eskadron.
W Końskim Świecie p.Magda miała problemy z dostawami, wiec jeszcze tych kolekcji nie ma na stanie. W najbliższym czasie jednak powinny dotrzeć.
Bez odbioru
wątek zamknięty
crazy  fajne siodełko, co to?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Hand made by DEBORAH  😍

i kolor, co by pasowal do pidzamki ogonowej 🙂😉)

foto by Anita Kaczor :kwiatek:
wątek zamknięty
[quote author=hate me! link=topic=29.msg273662#msg273662 date=1244797669]
crazy   fajne siodełko, co to?  :kwiatek:
[/quote]

Cudenko moje 🙂
Luc Childeric  Francuskie.
wątek zamknięty
Jakby kogoś interesowało, to takiego meila dostałam od Inter-Api odnośnie Niciaków:

Witam serdecznie.
Ze starych kolekcji Nici mamy obecnie czapraki z kolekcji różowo - granatowej wszechstronne na kuca w kolorze różowym. Oprócz tego mamy czapraki z kolekcji limonkowo - oliwkowej: limonkowy czaprak wszechstronny i ujeżdżeniowy, oliwkowy czaprak wszechstronny i oliwkowy czaprak na kuca o profilu ujeżdżeniowym. Pozostały nam jeszcze czapraki z kolekcji Nici orzechowo - bladoniebieskiej w kolorach bladoniebieskich: czaprak ujeżdżeniowy i wszechstronny.
Załączam zdjęcia w celu ułatwienia.

Ja zamówiłam tego bladoróżowego Niciaka. Pony się akurat zmieści pod moje siodło. 😀
wątek zamknięty
Czy ma ktoś zdjęcie Niciakowego czapraka kucykowego na dużym koniu? i drugie... pod siodłem wszechstronnym/skokowym 17.5 albo większym
wątek zamknięty
W szmatoholikach wstawiłam zdjęcie: ujeżdżeniowy kucykowy różyk pod 17,5", dokładnie [url=http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/53/195#i]tutaj[/url]
wątek zamknięty
nawet pod moje naprawdę duże siodło te poniakowe eskadrony się mieszczą 😉 [a zaznaczam, ze spod tego siodla to nawet ankypady ledwo wystają 😉]
wątek zamknięty
Pod moją ujeżdżeniówkę z kolei poniakowy niciak się nie mieścił (też 17,5", Passier GG).
wątek zamknięty
jeszcze jakby ktoś poszukiwał Hortensji, to w Mustangu warszawskim mają. Przypadkiem trafiłam na ich strone jak poszukiwałam gdzie jeszcze mogą byc hortensje  😉

http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,471333,pad,anky,juz,w,sprzedazy,nowa,kolekcja,wiosna,lato,2009.html
wątek zamknięty
po bardzo długiej nieobecności...  (to wina Precelka ze się tu wstawiam ;P)
Dama:

w china red

i szmaragdzie
wątek zamknięty
w szmaragdzie przepięknie!!  😀
wątek zamknięty
Karola  piękne wdzianko  😉

Darolga ja niedawno widywałam  tego nici na ebayu wiec mysle ze masz szanse  🙂
wątek zamknięty
ciska - oł yeah! Dzięki  :kwiatek: miło słyszeć 😀 mam teraz zajęcie na wakację, normalnie obsession, muszę go mieć ;D
wątek zamknięty
Ciaja :kwiatek:
w obu super, ale chyba lepiej w szmaragdzie
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.