Nikita, w Inter Api mogą mieć jeszcze coś z kolekcji rosa-navy (ale raczej pony) i lemon-olive. W Stajni widziałam ostatnio czaprak Nici lemon, rozmiar full, ale jaki profil - nie wiem. Na stare kolekcje to raczej trzeba polować na ebay.de lub ew. czasem na Allegro cos się trafi (kiedys ktos wystawiał kremowego nici ujeż. pony)
Nasturcja-Renata- mnie się w każdym podoba, a najbardziej w żółtym i pasiastym, chociaż w brązie też pysznie wygląda :-) Sama mam dylemat, bo kuszą mnie te Opale 🙄
kujka Brzask Tattini Mo B. Sankarita Bee. Mia korsik Libella Burza dzieki za rady :kwiatek: kompletnie zgłupiałam 😵 Chyba zdecyduję się na fiolet 🙂
karutek bardzo dziękuję za "przymierzenie" czapraków :kwiatek:
Mam już w swojej kolekcji żółty czaprak z szarą lamówką i szary czaprak z żółtą lamówką i oba rzeczywiście nieźle na kasztanie wyglądają 😉 Wklejałam zresztą kiedyś zdjęcia, więc nie chcę dublować Błękitny też mam
Tristia no właśnie, bądź tu mądry i pisz wiersze 🙄 Widziałam na zdjęciach Twojego kasztanka w czekoladowym czapraku i powiem Ci, że mi się nawet podoba
Ciekawostka dla szmatocholików, którzy martwią się, że nie zdążyli kupić czegoś z najnowszych kolekcji ANKY oraz Eskadron. W Końskim Świecie p.Magda miała problemy z dostawami, wiec jeszcze tych kolekcji nie ma na stanie. W najbliższym czasie jednak powinny dotrzeć. Bez odbioru
Jakby kogoś interesowało, to takiego meila dostałam od Inter-Api odnośnie Niciaków:
Witam serdecznie. Ze starych kolekcji Nici mamy obecnie czapraki z kolekcji różowo - granatowej wszechstronne na kuca w kolorze różowym. Oprócz tego mamy czapraki z kolekcji limonkowo - oliwkowej: limonkowy czaprak wszechstronny i ujeżdżeniowy, oliwkowy czaprak wszechstronny i oliwkowy czaprak na kuca o profilu ujeżdżeniowym. Pozostały nam jeszcze czapraki z kolekcji Nici orzechowo - bladoniebieskiej w kolorach bladoniebieskich: czaprak ujeżdżeniowy i wszechstronny. Załączam zdjęcia w celu ułatwienia.
Ja zamówiłam tego bladoróżowego Niciaka. Pony się akurat zmieści pod moje siodło. 😀
jeszcze jakby ktoś poszukiwał Hortensji, to w Mustangu warszawskim mają. Przypadkiem trafiłam na ich strone jak poszukiwałam gdzie jeszcze mogą byc hortensje 😉