Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

dla buanego z tej kolekcji wzięłabym hortensję,
a moze ten czerwony? ponoć b. ładny jest

wstaw jakieś dobre zdjecie to Ci poprzerabiam,

kiwi raczej już nigdzie nie kupisz.
wątek zamknięty
korsik co do kiwi to własnie tak myslałam ,że nigdzie już nie dostane 🤔ale może mi sie poszczesci i jakas prywatna osoba bedzie miała na sprzedaz 🙂 o hortensji tez myślałam,a czerwony komplet juz mam 😀tyle ze nie Anky 😉 hmm dobre zdjecie-moze byc takie samego konia czy osiodłanego?
wątek zamknięty
Brzask, Giń, przepadnij! A tak serio to coś pięknego 😍
wątek zamknięty
incognito, może być

Brzask, bardzo ładnie  😉
wątek zamknięty
eskadronowe nightblue, derka transportowa z multiplexu (nie pytajcie mnei co to, bo nie wiem :P)

[img]http://i.ebayimg.com/11/!BRr,jZ!B2k~$(KGrHgoH-EEEjlLlyOEvBJ+YY(vo2!~~_1.JPG[/img]

strasznie mi sie ten kolor na kasztanach podoba 🙂

wątek zamknięty
Moje gniade w deepblue

te zdjęcia oddają prawdziwy kolor

ale czuć w dotyku różnicę, deepblue jest bardziej miękki, taki "szmatowaty", 2 które mam z innych kolekcji są sztywniejsze
wątek zamknięty
ślicznie Fantazja wygląda! 😜 na prawdę głęboki granat 😍
jedyne co mi się w tych wszechstronnych Eskadronach nie podoba to profilowanie z przodu: według mnie za bardzo wystaje 🙄
wątek zamknięty
Fantazja- z każdym zdjęciem, które wstawiasz Fantazja wygląda lepiej  😎
ślicznie jej w tym czapraku 😉
ja czekam na anke sand i eskadsrona sesame 😉
wątek zamknięty
LOVELY zgi-niesz-mar-nie! zgi-niesz-mar-nie! za sand i sesame 😜
wątek zamknięty
libella, korsik, Mia, dzieki  🙂 ja tez nie sądziłam ze kiedy kolwiek spodoba mi sie taki kolor ale na Kilsonku bardzo mi sie podoba.

I hortensja:

wątek zamknięty
Brzask super fiolet, jak najbardziej pasuje do Rudego 🙂
wątek zamknięty
fin LOVELY dziękujemy ślicznie  :kwiatek:
Brzask w Hortensji super rudy się prezentuje 😜
wątek zamknięty
Fantazja, rewelacja!
wątek zamknięty
Poszukuję rzeczy z zeszłorocznej? kolekcji EURO-STAR'a.
Nie mam pojęcia jak ona się nazywa-może mnie ktoś oświeci ?
Chodzi o kolo zielony/szmaragdowy, międzi innymi z tej kolekcji jest:

Może ktoś wie gdzie jeszcze można coś z niej dostać ? I jak się nazywa ?
wątek zamknięty
widzialam tą bluzę chyba w pasi-koniku, zaraz sprawdzę 🙂
wątek zamknięty
No ja właśnie ją kupiłam wczoraj w pasi-koniku (tyle że z krótkim rękawkiem), mam też kantar z tej kolekcji.
Pamiętam że bardzo mi się ta kolekcja podobała ale nie miałam wtedy zupełnie kasy a później jak miałam to były inne wydatki. No a teraz mam sporo wolnej kasy i mnie naszło na tę kolekcję znów.

edit:
Właśnie zerknełam na stronkę szmatoholików i widze że Fantazja ma czaprak z tej kolekcji i chyba ty Pokemon (o ile dobrze rozpoznałam  :icon_redface🙂. Ale na strocne jest opisany tylko jako "szmaragd"
wątek zamknięty
e nie, pomyliłam się, ale na 100 % gdzieś ją widziałam i to w wyprzedaży 😉
wątek zamknięty
Nie, nie pomyliłaś się bo na stronce było zdjęcie z długim rękawem ale było napisane że tak naprawdę na krótki.
Wiem bo widziałam ją na stronce zanim kupiłam.

edit:
Właśnie zerknełam na stronkę szmatoholików i widze że Fantazja ma czaprak z tej kolekcji i chyba ty Pokemon (o ile dobrze rozpoznałam  :icon_redface🙂. Ale na strocne jest opisany tylko jako "szmaragd"

Dobrze rozpoznałam, to twoje konisko ?
wątek zamknięty
Tak moje  🙂 I owijki też udało mi się dokupić 🙂 w końcu 😉 dzięki dobrym duszyczkom re-volotwym, które mi uprzejmie doniosły, gdzie jeszcze można je nabyć 🙂
wątek zamknięty
Ada to jest szmargd, mam maxa z tej kolekcji jak już zauważyłaś
to jest wiosna-lato 2008
tu masz katalog: http://www.horse-trade.pl/pliki/kolekcja_euro-star_wiosna-lato_2008_2.pdf
a co chcesz z tej kolekcji? coś może być w horse-trade, firehorse
wątek zamknięty
Fantazja, dzięki Ci dobra kobieta  🙇
Ja co chcesz ? wszystko  😀iabeł:

Nie no a tak zupełnie serio po obejrzeniu tego katalogu to bardzo chętnie ciuszki w tym kolorze. Bluzeczka, którą wczoraj kupiłam jest cudna  😍 Zdecydowanie czaprak, nauszniki, ochraniaczami też bym nie pogardziła, w sumie to wychodzi na to że naprawdę wszystko, za wyjątkiem owijek.
Tylko gdzie ja to moje "wszystko" dostane  🤔wirek:
wątek zamknięty
LOVELY zgi-niesz-mar-nie! zgi-niesz-mar-nie! za sand i sesame 😜

nie martw się, niedługo je tu wrzuce  😁 😁
wątek zamknięty
czy ktoś, kto ma owijki  ES z serii sportive, mógłby zrobić zdjęcie ich rozwiniętych?
od którego i do którego miejsca jest przyszyta ta kolorowa tasiemka?

:kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
korsik, zawin swojemu koniowi nogi, a potem zmierz obwód "po owijce" - takiej tasmy potrzebujesz, zeby był "sportivowy" efekt
[czyli de facto kolorowa tasma idzie od konca jednej strony rzepa do konca owijki i dalej po drugim rzepie]
wątek zamknięty
Tak moje  🙂 I owijki też udało mi się dokupić 🙂 w końcu 😉 dzięki dobrym duszyczkom re-volotwym, które mi uprzejmie doniosły, gdzie jeszcze można je nabyć 🙂

:kwiatek:
pokaz zdjecia w calym komplecie!!
wątek zamknięty
coś takiego?:

😡
po otworzeniu obrazka widać dokładniej, bo teraz coś nie pokazuje lini do końca..
wątek zamknięty
korsik, daj link, albo wrzuc fotkę z innego serwera, bo niestety juz kolejne zdjecia ktore wstawiasz sie nie wyswietlaja - chyba picasa sie troche krzaczy...?
wątek zamknięty
wątek zamknięty
link z picassy:

na photobucketa nie mogę się zalogować  😫
wątek zamknięty
Pytanie do niemicko języcznych !!!
Na tej stronce jest prawie wszystko z kolekcj "wiosna-lato 2008"  w kolorze smaragd. (http://www.euro-star-shop.de/)
W zakładce --> Frühj./Sommer
Z nazwy strony domyślam się że jest to sklep jednak nigdzie nie widzę cen 🤔
Czy te produkty rzeczywiście można kupić ?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.