Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

można dobrać jakieś inne nauszniki (nie eskadronowe) do deepblue? help :kwiatek:
wątek zamknięty
Przyszedł w końcu do mnie pad euroridinga  💃 💃

Teraz mam problem... Jakie owije?? Myślałam na zielonymi, albo ewentualnie pomarańczowe. Pomogłybyście dobrać coś??  🙇 🙇

zdjecie z netu:
https://www.tombuettner.reiterfachhandel.de/artikel294.html

i na żywo:

ten zielony jest w rzeczywistosci taki jak na zdjęciu ze sklepu.
wątek zamknięty
xxagaxx aaaa świetny jest  😜
wątek zamknięty
aga- świetny  😜 jakie on ma wymiary? grube to to? OT kupiłaś kilka? będziesz sprzedawać?
wątek zamknięty
Powiem ze jest duży i BARDZO gruby :P 71cm szeroki i 55cm wysoki
Niestety na sprzedaż nie mam bo nie miałam tyle kasy. Mój znajomy je przywiózł z niemiec dla mnie i jeszcze dla dwóch forumowiczek 🙂
wątek zamknięty
fajowe są te pady 😀 ciekawe jak na koniu 😉
wątek zamknięty
mam nadzieje że doczekamy sie na zdjecia na modelu bo ciekawa jestem jak sie bedzie prezentować bo fajny 🤣
wątek zamknięty
xxagaxx myślę że pomarańczowe owijki będą najlepiej pasowały, kolor podobny do Anky sunshine, tak mi się wydaje
armaquesse ciężko będzie, a może zwykłe czarne by pasowały?

a ja popełniłam grzech -  zamówiłam deepblue, tak kusił i kusił......... no i mam
wątek zamknięty
brawo Fantazja tak trzyać! 😁
wątek zamknięty
Fantazja ja i mój koń to typowe skoczki :P Ujeżdżenie to tak raz 2 razy w tygdoniu, a poasiadam akutaualnie... hmm 4 komplety czaprakó ujeżdzeniowych?? Ja to dopiero grzesze,ale nie moge się powstrzymać  😵

Myślisz ze pomarańcz?? Jak będzie siodło to troche zniknie... Ja stawiałam na poczatku na owije takie jak Anky pea, tylko wolałabym tańszy zamiennik  😡

Jakieś jeszcze pomysły?? Jutro go wystroje w padzik 😀
wątek zamknięty
xxagaxx, wydaje mi się, że pea mógłby być za blady...myślę, że taki kolor jak sunshine pasowałby idealnie, a pomarańcz (zółty?) jest na tyle soczysty że nawet jak będzie go wystawać trochę spod siodła to i tak rzuci się w oczy na tyle, że będzie wiadomo co do czego 😉

Kochane, ja też potrzebuje waszej pomocy 🙂
Dla kasztana eskadron sezame czy coriander?
wątek zamknięty
xxagaxx padzik to pod skokówkę możesz, no do skoków to ochranicze lepiej, ale możesz np. kupić pomarańczowe i zielone owijki (z tańszych), będziesz miała 2 wersje  🤣

ja też nie mogę się powstrzymać, jeszcze 2 pady Anky podobają mi się, zbankrutuję  😵

ekhem oba  🤣 ale ładniejszy chyba sesam, coriander chyba taki szarawy
wątek zamknięty
wiem że niby pod skokówkę też... Ale jakoś pod ujeżdżeniówką ładniej wyglądają. No i te owije  😍 😍
Kazdy ma jakiś fetysz. Ja się minęłam z powołaniem powinnam być typowym dresażystą i wtedy to ja bym miała kolekcje... i byłabym bankrutem.

Macie racje pea za jasny. To jest taka zieleń... trudno do określenia. Idealnie jest oddana na zdjęciu ze sklepu, bo to co ja zrobiłam to wyszła trochę za jasna. Ja po prostu jestem za zielonym bo lamówka jest w tym odcieniu (moze raczej obszycie czy zakońćzenie padu). ale Sunshine byłby idealny do tych pasów.

Ale dam nobla jak ktoś mi znajdzie albo zielone albo zółte (albo i te i te  😀 :lol🙂 tylko że trochę tańsze niż Anky...

wątek zamknięty
Niah niah, a jeden z tych padów jest mój 😀iabeł:
wątek zamknięty
jakiś czas temu ktoś chciał zdjęcie fioletu...

tu na rudym:

wątek zamknięty
Arma- Eltan ma teraz w promocji za niecałe 70 zł nauszniki DEEPBLUE
wątek zamknięty
Niah niah, a jeden z tych padów jest mój 😀iabeł:

a drugi moj! 😅
wątek zamknięty
Mam zdjecie na modelu ale robione dzisiaj na szybko.

wątek zamknięty
mam czaprak taki jasny zielony z czarnym obszyciem/lamówką, kolor podobny do Niciaka Lemon.
wiecie jakie nauszniki mogą pasować do tego czapraka.
zastanawiałam się nad tradycyjnymi, czarnymi ,ale nie chce też tak przyciemnić tego kompletu.
wątek zamknięty
xxagaxx  😜 😜 😜 wow extra! piękny wiosenno-letni pad
wątek zamknięty
Aga nie drażnij! 😉
wątek zamknięty
Aga nie drażnij! 😉

Jutro rano będę na poczcie. Juz paczki leżą spakowane dl Ciebie i Sznurki. o 8.30 już powinny być wysłane 😀

I stwierdzam że jednak zielone... Nie wiem jak dobiorę kolor ale... Chociaż będę sie starać  😁
wątek zamknięty
aga śliczny czaprak 😜 i super na modelu 🤣
wątek zamknięty
Ja szaleję za fioletami!  😜
choruję na taki zestaw Canter Club:

Ale może ktoś jest w posiadaniu czapraka innej firmy w podobnym odcieniu fioletu? Pokażcie jakieś "fioletowe" fotki bo urodziny się zbliżają i czuję że tym razem muszę mieć coś w tym kolorze 😍
wątek zamknięty
dzięki wszystkim  :kwiatek:

Moim idolem fioletowym jest Anky Hortensja 😜 😜
Szkoda tylko że to Anky.. Jakoś te pady mi się nie podobają  🤔wirek:
wątek zamknięty
🚫

Aga, gdzie stoicie?
wątek zamknięty
Gozya, ja Owczarnię rozpoznaję 😉
wątek zamknięty
Gozya, ja Owczarnię rozpoznaję 😉

Dokładnie... Syfek owczarniany  🤣
wątek zamknięty
Przyznaje się bez bicia, że w Owczarni nigdy nie byłam.
wątek zamknięty
Rzeczywiście grube te pady 😉 świetnie wygląda na koniu 😜
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.