Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

breva  caroline Dziękuję bardzo. Nie wpadłam, żeby tam zaglądnąć 🤔wirek:
wątek zamknięty
Kasztan w Anky terakota 🙂

wątek zamknięty
Kto z was jeździł w polopadach Eskadrona, jak one się układają pod siodłem, jak w praniu- generalnie wrażenia 😉
wątek zamknięty
Ja mam jeden ukada sie rewelacyjnie i tak samo sie pierze 🙂
wątek zamknięty
Burza
Ja również mam i baaaardzo sobie chwalę  😉
Zdjęcie możesz znaleźć na szmatoholikach. Kolor khaki, kolekcja jesień/zima `08?
wątek zamknięty
Burza, ja jezdzilam na koniu kolezanki i potwierdzam opinie dziewczyn, przynajmniej co do ukladania sie na koniu, bo prac nie pralam (ale jak ona przynosi do stajni po praniu, to wyglada ok).
wątek zamknięty
Dzięki lalki, bo widziałam w Inter Api ten kolor 'moon' i mnie zabił a potem zjadł w całości, a cena znowu nie taka mega kosmiczna..
Porównywalnie dobrze do Anky leżą pod siodłem?
Ew. czy ktoś by mi go pożyczył na jedną jazdę?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ile kosztowały w Inter Api?wg mnie pod siodłem leży lepiej niż Anky.Ja pożyczyć mogę tylko do mnie chyba masz daleko😉
wątek zamknięty
Zabij mnie, nie pamiętam dokładnej ceny, ale chyba w okolicach 230-240 zł? 👀
wątek zamknięty
moim zdaniem tez lepiej niz anky. nie ten dolny rog nie odstaje tak jak w ankach.
wątek zamknięty
Powiedzcie mi, że moje gniade będzie brzydko wyglądało w deepblue i że nie potrzebuję tego pięknego  😍  czapraka
wątek zamknięty
Fantazja-przeciez czaprakow nigdy za wiele 😁Kupuj, cena fajna teraz w Okserze.
Co do ilosci czaprakow to ja ostatnio policzylam swoje-...15 sztuk 👀-nie liczac tych zdartych staroci, co leza gdzies na dnie w siodlarni...A mam na oku jeszcze co najmniej 2 🤬
wątek zamknięty
Ja mam 19 i zdecydowanie muszę się części pozbyć...
...żeby mieć miejsce na następne
😁
wątek zamknięty
a mi mówią, ża mam iść się leczyć, a ilościową mam tak jak wy ;P baa, moja przyjaciółka, stwierdziła, że tak ciężich przypadków się nie leczy xd.
dobrze, że nie wie o moich szatańskich planach  😀iabeł:

hmm, obecna kolekcja eskadrona to chocho-pink? wiakomo co będzie i kiedy będzie? w sensie, że nowa kolekcja?
wątek zamknięty
ma ktoś foty eskadrona sesame- cottona?  🙂
wątek zamknięty
Ja mam czaprak, ale jeszcze się fot nie doczekał o ile się w ogóle doczeka.

To taki BARDZO wypłowiały kremowy. Nie wiem jak go inaczek opisać
wątek zamknięty
hm.. a wpada troche w zieleń? bo gdzies zobaczłyam taką fote i.. mi sie odwidział.. ale gdyby był taki jak na fotce katalogoweł to ładny 😉
wątek zamknięty
nie. Ja tam zieleni nie dostrzegam
wątek zamknięty
o to fajnie  😀 to teraz mi doradźcie co sobie na min wyhawtować  😁 taaa.. a miałam nic nie kupować..  😁
wątek zamknięty
Imię konia?
wątek zamknięty
imie konia z jednej strony i swoje z drugiej - ta jak sobie wyszyłam 🙂

powiedzcie mi, że jestem nienormalna, że kupuje swojemu wałaszkowi fushie! xD ona jest taaaaaaaaaka śliczna!  😍 a gdzieś dostane owijki pasujące do niej?
wątek zamknięty
imę konia raczej nie... jak będe chciałą sprzedać to raczej n ikt nie kupi.. a kobyłka 'niedługo' <jakies 2-3 lata> odchodzi na emeryture...
myślałam o... głowie konia? jeszcze czegoś poszukam  😀
wątek zamknięty
LOVELY, nic 😉
wątek zamknięty
milusia też jestem tego zdania  😉 ja mam tylko 5 czapraków (w tym 1 na sprzedaż) i już mi mówią żebym się leczyła  🤔wirek: a ja na oku mam jeszcze 3  🤣
wątek zamknięty
No co wy, 5 i się leczyć? Ja mam hmmm... 8 i nie zamierzam przestać  😀 Żadnego jeszcze nie sprzedałam i nie zamierzam - im więcej tym weselej 😉
wątek zamknięty
Dzionka jak ja Cię uwielbiam 🤣 masz w sobie dużo radości, nawet mówiąc o takich głupotkach jak ilość czapraków 😁

swoją drogą ja moje też lubię i jak dzisiaj liczyłam, to mogłabym sprzedać 1 z mojej kolekcji 😉
wątek zamknięty
Ja myślę że minimum to 7, na każdy dzien tygodnia  🤣  ciekawe jak u mnie w stajni zareagują na nowy czaprak 😁
wątek zamknięty
u mnie w stajni nie ma szmatoholizmu 😁 i na szczęście to, jak ubieram konia nikogo nie obchodzi 😉 ale zdarzają się różne docinki typu: "znowu nowy?  😂 mało masz?!" ale tak ogólnie, to już się przyzwyczaili 😉
wątek zamknięty
moja koleżanka jak oblukała moją półke (mamy na ścianie półki, każdy ma swoją, ja tam trzymam same czapraki, zaczyna mi powolutku barkować mijesca 🙁) policzyła czapraki, popatrzyła jakie są zrobiła minę w stylu:  🤔  🤔wirek: i pokazała na decathlonowy i no namy i powiedziała, że 'psują ci kolekcje' hahah, następnie, że ona wcześniej się lansowała ilością czapraków, a teraz to przy mnie wymięka  😀iabeł:
wątek zamknięty
fin haha, dzięki, zaskoczyłaś mnie  😀 Miłego kolekcjonowania  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.