Burza, ja jezdzilam na koniu kolezanki i potwierdzam opinie dziewczyn, przynajmniej co do ukladania sie na koniu, bo prac nie pralam (ale jak ona przynosi do stajni po praniu, to wyglada ok).
Dzięki lalki, bo widziałam w Inter Api ten kolor 'moon' i mnie zabił a potem zjadł w całości, a cena znowu nie taka mega kosmiczna.. Porównywalnie dobrze do Anky leżą pod siodłem? Ew. czy ktoś by mi go pożyczył na jedną jazdę? :kwiatek:
Fantazja-przeciez czaprakow nigdy za wiele 😁Kupuj, cena fajna teraz w Okserze. Co do ilosci czaprakow to ja ostatnio policzylam swoje-...15 sztuk 👀-nie liczac tych zdartych staroci, co leza gdzies na dnie w siodlarni...A mam na oku jeszcze co najmniej 2 🤬
a mi mówią, ża mam iść się leczyć, a ilościową mam tak jak wy ;P baa, moja przyjaciółka, stwierdziła, że tak ciężich przypadków się nie leczy xd. dobrze, że nie wie o moich szatańskich planach 😀iabeł:
hmm, obecna kolekcja eskadrona to chocho-pink? wiakomo co będzie i kiedy będzie? w sensie, że nowa kolekcja?
imie konia z jednej strony i swoje z drugiej - ta jak sobie wyszyłam 🙂
powiedzcie mi, że jestem nienormalna, że kupuje swojemu wałaszkowi fushie! xD ona jest taaaaaaaaaka śliczna! 😍 a gdzieś dostane owijki pasujące do niej?
imę konia raczej nie... jak będe chciałą sprzedać to raczej n ikt nie kupi.. a kobyłka 'niedługo' <jakies 2-3 lata> odchodzi na emeryture... myślałam o... głowie konia? jeszcze czegoś poszukam 😀
u mnie w stajni nie ma szmatoholizmu 😁 i na szczęście to, jak ubieram konia nikogo nie obchodzi 😉 ale zdarzają się różne docinki typu: "znowu nowy? 😂 mało masz?!" ale tak ogólnie, to już się przyzwyczaili 😉
moja koleżanka jak oblukała moją półke (mamy na ścianie półki, każdy ma swoją, ja tam trzymam same czapraki, zaczyna mi powolutku barkować mijesca 🙁) policzyła czapraki, popatrzyła jakie są zrobiła minę w stylu: 🤔 🤔wirek: i pokazała na decathlonowy i no namy i powiedziała, że 'psują ci kolekcje' hahah, następnie, że ona wcześniej się lansowała ilością czapraków, a teraz to przy mnie wymięka 😀iabeł: