edit znalazłam jeszcze taki pad i to w kolorze, który by mi pasował 😀iabeł: Czy ktoś miał pad Cottage Craft 👀 Pisała Nirv bodajże, że czapraki są super a czy pady również? http://www.horseteam.pl/horseteam.html ten fioletowy 😍
Nasturcja - :kwiatek: zdjęcia i tak stłumiły kolor 😎 😎 normalnie jest taki bardziej... bardziej.. no oczojebny nooo 😎 😎 na ciemnym lepiej, wiadomo, kontrast. Na Siwej założyłam na próbę, myślałam, że będzie gorzej wyglądać, a tu się okazuje, że tragedii nie ma :P
Fantazja - :kwiatek: dokładnie... na każdej focie inny odcień... a przecież on nie jest ani żołtawy, ani zielony... taki limonkowy... eh, ciężko kolor oddać...
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=29.msg259683#msg259683 date=1243115363] a ja liczę, że Eskadron wypuści jakis ładny fiolecik 😎 (coś na odcień Hortensji) [/quote]
ja też, ja teeeeż 🍴! Fioletu chyba jeszcze nie mieli 😁
korsik,ale ani ten anky ani iw nie mają doszytych pasków.IW kupiłam na allegro przed zeszłymi wakacjami(nie wiem czy przypadkiem nie od Sierry) w komplecie z owijkami a Anky na wyprzedaży w ihaha🙂