Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Wg uznania ale dla mnie nougat jest już za ciemny i na gniadym wygląda jak..kupa 😉
A banana faktycznie śliczna  😍
wątek zamknięty
Według mnie marzipan też wygląda na gniadych lepiej od nougat'a 😉
wątek zamknięty
Nougat na dwóch gniadych:

wątek zamknięty
Jak dla mnie poprostu zbyt sie zlewa 🙂 no ale wiadomo co kto lubi 🙂
wątek zamknięty
Fantazja, Lukasowa bardzo nam miło, dziękujemy 🙂

A jeśli chodzi o porównanie marcipan i nougat dla gniadego to marcipan lepszy 😉 Chociaż ogólnie bardziej podoba mi sie nougat.
wątek zamknięty
a mój komplet bananowy już w drodzę  😅 😅

Mi się szczerze ani marcipan ani nougat nie podoba... Jakies te brązy takie nijakie.. Eskadon chyba zaczął schodzić na psy.. 🤔wirek:
wątek zamknięty
Dzionka,myślę że na Twoim też by fajnie wyglądał tylko teraz to pewnie ciężko będzie kupić ten kolor😉
wątek zamknięty
Mi się szczerze ani marcipan ani nougat nie podoba... Jakies te brązy takie nijakie.. Eskadon chyba zaczął schodzić na psy.. 🤔wirek:

zgadzam sie. ale mam nadzieje ze najblizsza kolekcja bedzie miala w sobie cos ladnego zielonego...
wątek zamknięty
a ja liczę, że Eskadron wypuści jakis ładny fiolecik  😎 (coś na odcień Hortensji)
wątek zamknięty
w następnej kolekcji napewno będzie derka w lawendowa kratkę  😜  😎
wątek zamknięty
D&A Poczekam aż tobie się znudzi  😎
wątek zamknięty
Patrzcie co znalazłam  😍 piękna ta dereczka  😜 szkoda tylko, że rozmiar "s"  🙁
http://www.konskiswiat.pl/Derki/ESKADRON-DERKA-POLAROWA-NICI-NAVY.html

edit znalazłam jeszcze taki pad i to w kolorze, który by mi pasował  😀iabeł: Czy ktoś miał pad Cottage Craft  👀 Pisała Nirv bodajże, że czapraki są super a czy pady również?
http://www.horseteam.pl/horseteam.html  ten fioletowy  😍
wątek zamknięty
Eskadron nici Lemon 🙂

wiem, że słabo widać... ale nawet fajnie wyglądała!

błagam, nie patrzcie na moją minę i cielsko xD
wątek zamknięty
darolga jak... żarówiasto  😁 na gniadym lepiej siękolorek prezentuje  🙂 ale na siwym też niczego sobie  😉
wątek zamknięty
Nasturcja -  :kwiatek: zdjęcia i tak stłumiły kolor  😎 😎 normalnie jest taki bardziej... bardziej.. no oczojebny nooo  😎 😎 na ciemnym lepiej, wiadomo, kontrast. Na Siwej założyłam na próbę, myślałam, że będzie gorzej wyglądać, a tu się okazuje, że tragedii nie ma :P
wątek zamknięty
a jakie owije? pasują tak idealnie?
wątek zamknięty
Owije hand-made forumowej Escady 😉 są o ton ciemniejsze, ale nie rzuca się to w oczy, cały zestaw całkiem fajnie wygląda 🙂
wątek zamknięty
D&A ten pad ma przyszyte te paski na popręg?
wątek zamknięty
A mi się właśnie bardziej NOUGAT podoba na gniadym  🤔wirek:  😂
wątek zamknięty
A mi nugat podoba się na gniadych np. cervus, marzipan też ale nie na wszystkich gniadych, na tych ciemniejszych - owszem.

darolga śliczny ten niciak, sama go mam, i wiem jak ciężko zrobić zdjęcie, które oddawałoby prawdziwy kolor

w następnej kolekcji napewno będzie derka w lawendowa kratkę  😜  😎

skąd to wiesz? mówimy o Eskadronie tak?
wątek zamknięty
D&A Poczekam aż tobie się znudzi  😎

Ja bym na to nie liczyła;p
D&A ten pad ma przyszyte te paski na popręg?

Jakie paski?
wątek zamknięty
te w które wkłada się popręg, żeby czaprak się lepiej na miejscu trzymał, bo jeśli ma to możliwe że to mój stary czaprak, bo do niego doszywałam

ktoś się pytał gdzie można go kupić, ja kupiłam kilka lat temu ( w okserze wrocławskim za 130zł ale teraz raczej już nie ma )
wątek zamknięty
Nie wiecie, czy te jasnoniebieskie owijki http://www.okser.pl/sklep/540520-equi-theme-looney-tunes-owijki-polarowe-p-1420.html będą pasować do błękitnej alcantary http://www.okser.pl/sklep/204960-equi-theme-czaprak-alcantara-p-1907.html? A jak nie, to jaki czaprak by pasował?
wątek zamknięty
Fantazja -  :kwiatek: dokładnie... na każdej focie inny odcień... a przecież on nie jest ani żołtawy, ani zielony... taki limonkowy... eh, ciężko kolor oddać...
wątek zamknięty
Rudy w eskadronowym błękicie
wątek zamknięty
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=29.msg259683#msg259683 date=1243115363]
a ja liczę, że Eskadron wypuści jakis ładny fiolecik  😎 (coś na odcień Hortensji)
[/quote]

ja też, ja teeeeż 🍴! Fioletu chyba jeszcze nie mieli 😁
wątek zamknięty
Forta Super! Uwielbiam błękity na kasztankach 🙂 Naprawdę pięknie się prezentuje 🙂
wątek zamknięty
korsik,ale ani ten anky ani iw nie mają doszytych pasków.IW kupiłam na allegro przed zeszłymi wakacjami(nie wiem czy przypadkiem nie od Sierry) w komplecie z owijkami a Anky na wyprzedaży w ihaha🙂
wątek zamknięty
Forta moge dowiedzieć sie gdzie kupiłaś tego eskadrona? To jest standart?
edit: chodzi mi o standart iceblue
wątek zamknięty
Wg mnie to czaprak ze starej kolekcji🙂bardzo mi się podoba
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.