Dramka, mam taki, ale po 1 praniu nie wyglądał już tak ładnie niestety. poza tym bardzo szybko się poprzecierał i rozpruł się ten szew na grzbiecie od spodu czapraka 🙁
Kochane babeczki 🙂 Szukam ładnego fioletowego czapraka, chodzi mi o kolor mniej więcej podobny Anky Hortensja 😉 Czy ktoś widział czaprak w podobnym odcieniu? Bo szukam i nic ciekawego nie znalazłam 👀 Będę wdzięczna za info :kwiatek:
Chciałam zapytać w wątku o robalach, ale tam moje pytanie zagubiloby się w rozmowach o psokaczach, wiec pytam tutaj. Ma ktoś może tę derkę? Jak sie sprawuje?
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=29.msg258078#msg258078 date=1242928658] Kochane babeczki 🙂 Szukam ładnego fioletowego czapraka, chodzi mi o kolor mniej więcej podobny Anky Hortensja 😉 Czy ktoś widział czaprak w podobnym odcieniu? Bo szukam i nic ciekawego nie znalazłam 👀 Będę wdzięczna za info :kwiatek: [/quote]
Misia :kwiatek: zapomniałam o tych opalach 😉 mimo że ostatnio je "macałam" Muszę się jeszcze raz im przyjrzeć 🙂 Anky Hortensja jest przepiękna, ale ta cena...
Nasturcja - jutro wstawię Ci zdjęcie fioletowego czapraka,który wrotki dostał od właścicielki konia na pewną Żmiję w ramach zasady bądź widoczny na krosie,wydaje mi się,że to bardzo dobry kolor i z tego ca pamiętam ,jego cena nie była powalająco wysoka. 😉
Kurcze szkoda trochę mnie zniechęciłyście do tego PRESTIGE. 🙁
Też mam ten czaprak i potwierdzam. Mam go co prawda długo (chyba już 2 lata). Ale dosć szybko się sprał, rzep się odpruł i przy popregu się przetarło. Ale wciąż żyje, został przez moją babcie naprawiony i wciaż jest w użyciu. Mogę Ci nawet zdjęcie zrobić jak chcesz 😉
ja moge polecic czaprak, wlasnie fioletowy, firmy Cottage Craft 🙂 ładny, wytrzymały czaprak w intensywnym odcieniu fioletu, jak zrzuce zdjęcia na komuter to dam to jakieś jego 🙂
Dzięki babeczki :kwiatek: trochę takie oczodajne te fiolety (tak wiem, marudzę 😡 )
Wyczaiłam wczoraj w katalogu HKM piekne owijki fioletowe i to jest dokładnie taki kolor, o który mi chodzi. No i oczywiście są tylko owijki 👿 (przynajmniej z katalogu tak wynika)
Nasturcja-Renata, kolor z tych owijek HKM wydaje mi się być bardzo podobny do tego mojego Cottage Crafta. Moge go polecić, fajny jest, nie niszczy mi się uwielbiam go 😀
jestem chyba jakaś 🤔wirek:,czy ten czaprak nie jest za mały pod moje siodło?wersja vss...a vss z innej kolekcji jest sporo wiekszy,z tym,że jeden to impuls,a drugi briliant.czy one aż tak się różnią?
Ktoś, no "mało" wyglada, ale... bardzo ci to przeszkadza? 😉
pod moim siodłem prawie wszystkie czapraki są "małe", przywykłam 😉 dopóki cała tybinka i całe ławki mieszczą sie na czapraku to uważam, ze funkcjonalnie jest OK, a estetycznie... co kto lubi 😉 niektórzy wolą małe czapraki, inni wolą "półderki" 😉
P.S. Sierra na ankypady pod moim siodłem mówi "ponypady" :P
Caroline - po głębszym zastanowieniu nie przeszkadza 😂,po prostu uznałam,ze coś z nim nie tak,skoro zwróciłam na to uwagę 😁 - cała tybinka i całe ławki są na czapraku,a nie za,więc ok. wrotki jak usłyszał wczoraj moje marudzenie stwierdził,że to czaprak do roboty przecież,a lato idzie - mniej się pocił będzie 😁
macie pomysł na ochraniacze do walnussa z lamówką sky?...czwartego kompletu eskadronów nie chce 👀...mam co prawda jeszcze całe skórzane,ale strasznie długo się je zapina,a ja leniwy skoczek jestem 👀 siodełko i tranzelka w kolorze jak powyżej.
pytanie moze dosc glupie, ale co tam 😉 czy ujezdzeniowke da sie upchnac na lezce? Nie moge miec pelnego czapraka, ale wyciete nie podobaja mi sie i pomyslalam o lezce