Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Dramka, mam taki, ale po 1 praniu nie wyglądał już tak ładnie niestety. poza tym bardzo szybko się poprzecierał i rozpruł się ten szew na grzbiecie od spodu czapraka 🙁
wątek zamknięty
Ja tez mam taki czaprak i szybko sie przetarl , troche wypłowiał i wygląda jak szmata.
wątek zamknięty
crazy, w szaro różowym wyglada świetnie!!
wątek zamknięty
Kochane babeczki  🙂
Szukam ładnego fioletowego czapraka, chodzi mi o kolor mniej więcej podobny Anky Hortensja  😉
Czy ktoś widział czaprak w podobnym odcieniu? Bo szukam i nic ciekawego nie znalazłam  👀 Będę wdzięczna za info  :kwiatek:
wątek zamknięty
Chciałam zapytać w wątku o robalach, ale tam moje pytanie zagubiloby się w rozmowach o psokaczach, wiec pytam tutaj. Ma ktoś może tę derkę? Jak sie sprawuje?

http://sklep.horses.pl/product-pol-943-Shires-derka-letnia-z-kapturem-Maxiflow-Fly-Combo-jasny-bez.html

muszę szybko kupić jakąś tego typu derkę
wątek zamknięty
wątek zamknięty
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=29.msg258078#msg258078 date=1242928658]
Kochane babeczki  🙂
Szukam ładnego fioletowego czapraka, chodzi mi o kolor mniej więcej podobny Anky Hortensja  😉
Czy ktoś widział czaprak w podobnym odcieniu? Bo szukam i nic ciekawego nie znalazłam  👀 Będę wdzięczna za info  :kwiatek:
[/quote]

Czaprak ES Max plum 😉.
wątek zamknięty
SIWA FOLBLUTKA tak, ES Plum byłby idealny, ale niestety troche za drogi jak dla mnie  😡  🙁
wątek zamknięty
Nasturcja a nowa kolekcja fair play'ow opal?Jest tam całkiem fajny fiolecik  😉
wątek zamknięty
Misia  :kwiatek: zapomniałam o tych opalach  😉 mimo że ostatnio je "macałam" Muszę się jeszcze raz im przyjrzeć  🙂
Anky Hortensja jest przepiękna, ale ta cena...
wątek zamknięty
Nasturcja - jutro wstawię Ci zdjęcie fioletowego czapraka,który wrotki dostał od właścicielki konia na pewną Żmiję w ramach zasady bądź widoczny na krosie,wydaje mi się,że to bardzo dobry kolor i z tego ca pamiętam ,jego cena nie była powalająco wysoka. 😉
wątek zamknięty
Kurcze szkoda trochę mnie zniechęciłyście do tego PRESTIGE. 🙁
wątek zamknięty
Kurcze szkoda trochę mnie zniechęciłyście do tego PRESTIGE. 🙁

Też mam ten czaprak i potwierdzam. Mam go co prawda długo (chyba już 2 lata). Ale dosć szybko się sprał, rzep się odpruł i przy popregu się przetarło. Ale wciąż żyje, został przez moją babcie naprawiony i wciaż jest w użyciu. Mogę Ci nawet zdjęcie zrobić jak chcesz  😉
wątek zamknięty
Ktoś będę wdzięczna  🙂 Zachorowałam ostatnio na fiolet, ale taki głeboki fiolet. No nic nie marudze juz więcej i czekam na zdjęcia  🙂
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, a co myślisz o tym?

wątek zamknięty
wątek zamknięty
ja moge polecic czaprak, wlasnie fioletowy, firmy Cottage Craft 🙂 ładny, wytrzymały czaprak w intensywnym odcieniu fioletu, jak zrzuce zdjęcia na komuter to dam to jakieś jego 🙂
wątek zamknięty
Co do fioletu.. Miałam taki i był super.. Equi-theme High Protection..

http://amigo-konie.pl/sklep/popup_add_image.php?imagesID=2108&topSsid=433b47218bbb6eddf189ceceb1b50d8c
wątek zamknięty
Dzięki babeczki  :kwiatek: trochę takie oczodajne te fiolety (tak wiem, marudzę  😡 )

Wyczaiłam wczoraj w katalogu HKM piekne owijki fioletowe i to jest dokładnie taki kolor, o który mi chodzi. No i oczywiście są tylko owijki  👿 (przynajmniej z katalogu tak wynika)
wątek zamknięty
http://www.photoblog.pl/nirv/35055881 - znalazłam jakieś starsze z fbl mojego 🙂 ja osobiście go uwielbiam 🙂
wątek zamknięty
Nirv całkiem fajnie wygląda ten czaprak  🙂
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, z HKM masz za to ładną śliwkę o tu np. http://www.okser.pl/sklep/7381-hkm-czaprak-drobnopikowany-z-lamowka-p-512.html
kolor 6671
wątek zamknięty
azhael  :kwiatek: dzięki widziałam ten kolor na żywo i wygląda jak brązowy (wie, że marudzę  😡 )

Chodzi mi o kolor taki jak owijki na zdjciu nr 35 http://www.okser.pl/sklep/5261-hkm-owijki-polarowe-p-398.html  😎
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, kolor z tych owijek HKM wydaje mi się być bardzo podobny do tego mojego Cottage Crafta. Moge go polecić, fajny jest, nie niszczy mi się uwielbiam go 😀
wątek zamknięty
jestem chyba jakaś  🤔wirek:,czy ten czaprak nie jest za mały pod moje siodło?wersja vss...a vss z innej kolekcji jest sporo wiekszy,z tym,że jeden to impuls,a drugi briliant.czy one aż tak się różnią?

ten który wydaje mi się,że jest mały wygląda tak:
wątek zamknięty
Ktoś Nie jesteś  🤔wirek: Według mnie jest mały

Proszę o te fotki używanego PRESTIGE  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ktoś, no "mało" wyglada, ale... bardzo ci to przeszkadza? 😉

pod moim siodłem prawie wszystkie czapraki są "małe", przywykłam 😉 dopóki cała tybinka i całe ławki mieszczą sie na czapraku to uważam, ze funkcjonalnie jest OK, a estetycznie... co kto lubi 😉 niektórzy wolą małe czapraki, inni wolą "półderki" 😉

P.S. Sierra na ankypady pod moim siodłem mówi "ponypady" :P
wątek zamknięty
Caroline - po głębszym zastanowieniu nie przeszkadza 😂,po prostu uznałam,ze coś z nim nie tak,skoro zwróciłam na to uwagę 😁 - cała tybinka i całe ławki są na czapraku,a nie za,więc ok.
wrotki jak usłyszał wczoraj moje marudzenie stwierdził,że to czaprak do roboty przecież,a lato idzie - mniej się pocił będzie  😁

macie pomysł na ochraniacze do walnussa z lamówką sky?...czwartego kompletu eskadronów nie chce  👀...mam co prawda jeszcze całe skórzane,ale strasznie długo się je zapina,a ja leniwy skoczek jestem 👀 siodełko i tranzelka w kolorze jak powyżej.
wątek zamknięty
pytanie moze dosc glupie, ale co tam  😉 czy ujezdzeniowke da sie upchnac na lezce? Nie moge miec pelnego czapraka, ale wyciete nie podobaja mi sie i pomyslalam o lezce
wątek zamknięty
to zależy, ale już widywałam i wygląda ok🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.