Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Pan Cynamon z szaro - rozach ;

Pan Ryzy w sliweczce :

wątek zamknięty
ta śliwka obłędna 😜 chciałabym taki komplet 😀 tylko zeby czaprak byl bez lamówki 😀
wątek zamknięty
crazy, co to za śliwkowy komplet?
Dzięki dziewczyny za rozjaśnienie kwestii owijek :kwiatek:
wątek zamknięty

To euro star wyczajony na allegro za 99zl z podolanowkami 🙂 lamoweczka fajna, bo zazwyczaj  wystawiam u gory bezowe  kocyki 🙂

I Jeszcze Pan Cynamon w bieli, na krotka chwile przed spotaniem sie z Matka Ziemia 🙂 Haha
wątek zamknięty
ooo crazy przeżuciłaś się na róż ?:PP

ładnie 🙂
wątek zamknięty
Crazy a ten szary z różem to co to???? 😜 😜
wątek zamknięty
Crazy obłędnie w obydwu komplecikach 😜. A my mamy podobny 😁 Nabytek z zeszłego tygodnia. Czeka w kolejce do rozdziewiczenia.

wątek zamknięty
To i ja zarzucę naszą nową szmatą, wymarzony Eskadron Brillant, kolorek sky, niestety owijek w tymże brak, toteż prawie dopasowane do lamówki.

z wczoraj na Gniadym

i z dziś na Rudej, foto koszmarne, bo mi uwiązu nie styknęło😉
wątek zamknięty
gniademu ładniej🙂 w ogóle to co Ty mu zrobiłaś że aż biedak musi łeb na bacie opierać?:P taaaaki zmęczony...🙂
wątek zamknięty
maleństwo też mi się ten czaprak marzy, chyba będzie następny w kolejce jak odbuduję fundusz po Opalu  😉 Też mi się wydaje, że Gniademu ładniej, ale pokaż jakieś inne foto na Sarce!
wątek zamknięty
Bo gniada maść w ogóle bardziej wyjściowa. Pewnie z owijkami sky byłoby lepiej.

Żółtego i tak nic nie przebije.
Breva, ależ to nie tak, on po prostu lubi być pomocny i mi przytrzymać bat😉

Dzionka, tylko takie mam, może kiedyś z jazdy będą
wątek zamknięty
SIWA FOLBLUTKA miałam taki czaprak, inny kolor tylko i byłam rozczarowana. kolor zbladł po praniu, pozatym trochę się skurczył.
wątek zamknięty
hehe no to w takim razie zazdroszczę pomocnego dzieciaka🙂
wątek zamknięty
O tak o pomaganiu w noszeniu bata coś wiem... Kopytny zawsze z dumą pomaga 😉

crazy, oo to fajnie Ci się trafiło jak jeszcze z podkolanówkami :p bardzo ładny kolorek.

wątek zamknięty
a co powiecie na taka sliczna dereczke w krateczke ?  😍
http://photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/637/18/42/637184250
wątek zamknięty
Ja zawsze z rozem 🙂

Ten szary z rozowym to ta nowa seria czaprakow Waldhausena Roma? Dostepne na okser pl. Sa bardzo ladne 🙂

Z euro stara jestem bardzo zadowolona, bardzo czesto prany kolor nie ruszony, i nic sie nie kurczy 🙂
wątek zamknięty
Bosh.. nigdy się nie nauczę. Jaki rozmiar kantara wg escadrona to full ?
VB czy WB ?
wątek zamknięty
WB
wątek zamknięty
Diakon'ka ja tak samo jak Crazy mam te czapraki drobnopikowane ES i nigdy nic nie straciło koloru i się nie skurczyło. Może wyprałaś  w bardzo gorącej wodzie? Ja do ES nigdy nie miałam żadnych uwag.
wątek zamknięty
więc VB czym jest?
(o matko jak ja nienawidzę tej rozmiarówki, jakby nie mogli napisać po ludzku !  🤔)
wątek zamknięty
VB = vollblut = cob = 2 😉
wątek zamknięty
dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
gdzie moge dostać czapra i owijki Euro-stara SPORTIVE ?? wiem że były w apollosa ale nie moge strony od jakiegos czasu wyświetlic  🙁
wątek zamknięty
ola8719.... białe owijki są w ogłoszeniach, chyba Caroline je sprzedaje, a czapraki pytaj też ją
wątek zamknięty
tak tylko białe mnie nie interesują 🙁 myślałam o czyms brązowym
wątek zamknięty
ola8719.... zapytaj się w horse-trade.pl  może sprowadzą albo mają
wątek zamknięty
ola zdaje mi się że horse trade może być twoją ostatnią nadzieją 😉
na torwarze widziałam na pewno że mieli owijki sportive. Ja sportiva ebony i białego kupiłam w apollosa z tego co mi powiedziano był to ostatni komplet w hurtowni 🙁
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Angeel, cudowna 🙂 (kolorystycznie)
wątek zamknięty
Kusi mnie okropnie.. 🤬
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.