Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Fantazja-tak, tak chetnie bym wziela 2 tylko ktos mnie przysponsorowac musi 😁Na razie zdecydowalam sie na szary, a za jakis czas moze zolty kupie 🤬
wątek zamknięty
SIWA FOLBLUTKA, slate-fuchsia
wątek zamknięty
Slate-fuchsja to na pewno nie jest bo to sa kolory z zimowej kolekcji a tam w tym zestawieniu kolorystycznym był tylko drobnopikowany (który już zresztą do mnie doszedł). Nie było w tym kolorze StripeIn 🙁. Więc ciagle nie wiem jaki to kolor 🙁
wątek zamknięty
wątek zamknięty
O tym MulitiStripe zapomniałam 😡 Ale na pewno nie było StripeIn a taki właśnie jest na zdjęciu. Jak by był to już by do mnie należał 😁 To musi być jakaś stara kolekcja.
wątek zamknięty
Ktoś wie gdzie dostane ochraniacze transportowe z nowej kolekcji Eskadrona?
wątek zamknięty
wg mnie to jest siodmy, stripe in jest osmy, o ktorym mowimy?
zalezy tez jak liczyc bo nie widze czy 3 i4 to jedno czy dwa rozne  😂
wątek zamknięty
StripeIn jest 7, a MultiStripe 6 😉
wątek zamknięty
ok, dobra- inaczej liczyłam 🙂
wątek zamknięty
Calathea, dzięki  :kwiatek:
wątek zamknięty
Dziewczyny, poratuje mnie któraś?
Poszukują owijek pasujących do kremowego czapraka Jacsona takiego jak tu: http://www.okser.pl/sklep/530-jacson-czaprak-treningowy-p-536.html
Z góry dzięki za pomoc  :kwiatek:
wątek zamknięty
wątek zamknięty
azhael a te?

tylko, że te waldhauseny na żywo wygladają tak:

😉
wątek zamknięty
Waldhauseny na pewno za jasne. Chyba Busse będą dobre.
Fantazja, Caroline :kwiatek:
Może mi ktoś wyjaśnić tylko po co Jacson produkuje czapraki, do których nie mają owijek?
wątek zamknięty
Wydaje mi się że kolor owijek doskonale widać na 1 fotce.. 😎
wątek zamknięty
Może mi ktoś wyjaśnić tylko po co Jacson produkuje czapraki, do których nie mają owijek?

może nie wszyscy uważają za konieczne dopasowywanie kolorystyczne poszczególnych częście wyposażenia...? ja na przykład nie przykladam wagi do tego, jak ubieram konia na codzień. może iśc na trening w bordowych owijach, beżowych nausznikach i zielonym czapraku, byleby wszystko było czyste...

a jak już komuś baaaardzo zależy, to zawsze może wyszperac coś nie-Jacksona i dobrac kolorystycznie do czapraka 😉
wątek zamknięty
...albo planowali owijki w kolorze kontrastowym 😉
wątek zamknięty
azhael - może dlatego że nie wszyscy mają zboczenie na punkcie owijek idealnie dopasowanych do czapraka, a może robi to pod ochraniacze a nie owijki..? a może ma bawełnę czy jakiś tam materiał na czapraki, do którego cięzko dobrać polar, a sam materiał na czaprak jest fajny..? no opcji trochę jest:P 😉
wątek zamknięty
A do mnie wreszcie doszedł Fair Play Opal bananowy i jest obłędny  😜 . Piękny kolor, którego niestety nie oddają zdjęcia. A zdjęcia na koniu będą w piątek 🙂 .
wątek zamknięty
A czy ten Opal jest zbliżony odcieniem do gelba Eskadrona? 🙂
wątek zamknięty
Gelba nie widziałam na żywo ale wydaje mi się, że opal ma minimalnie cieplejszy odcień.
wątek zamknięty
Caroline sorry za OT, ale czemu do pokazania jednych owijek wklejasz aż 5 zdjęć?? 😲
wątek zamknięty
Libella nie wierz po co?  🤬  😂
wątek zamknięty
Możecie polecić, albo dać linka na jakiś sensowny BIAŁY czaprak, pad do 100zł. Szukam, szukam i nic ciekawego nie widzę. Wolałabym by nie było na nim żadnego napisu, a na takie niestety nie trafiam za tą cenę... 🙂
wątek zamknięty
wątek zamknięty
oo...do gnl-a nie zajrzałam... 😀 Wygląda ładnie...a daje Ci się stosunkowo doprać? Bo właśnie nawet bardziej chciałam pad od czapraka, choć przeraża mnie wizja że się on może przesuwać i mega brudzić 😉
wątek zamknięty
Mogę Cię pocieszyć, że nie przesuwa się pod siodłem, jest dość duży, więc nie ma problemu, że siodło wystaje za pad i dobrze się dopiera. Wiadomo, że jest to rzecz do założenia na raz i od razu do prania, ale nie narzekam. I jest fajny gruby. Na początku jak go macałam, to miałam wrażenie, że będzie za cienki, ale jest w sam raz.
wątek zamknięty
czy nie orientuje się ktoś gdzie można dostać alcapad sunshine w starej cenie?  👀 Zamówiłam w sklepie lugano(115zł) ale najprawodpodobniej się pomylili bo zero kontaktu z ich strony 🙄
wątek zamknięty
Precelek prawdopodobnie nigdzie... to jest stara kolekcja. moze jakis sklep ma pojedyncza sztuke w magazynie. ja kupilam rok temu ostatni od argento 😎

wątek zamknięty
Losia, stara kolekcja to sunflower, a Precelek pytała o sunshine - z najnowszej kolekcji, taka cytrynka.
Ja kupowałam u Argento
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.