Slate-fuchsja to na pewno nie jest bo to sa kolory z zimowej kolekcji a tam w tym zestawieniu kolorystycznym był tylko drobnopikowany (który już zresztą do mnie doszedł). Nie było w tym kolorze StripeIn 🙁. Więc ciagle nie wiem jaki to kolor 🙁
O tym MulitiStripe zapomniałam 😡 Ale na pewno nie było StripeIn a taki właśnie jest na zdjęciu. Jak by był to już by do mnie należał 😁 To musi być jakaś stara kolekcja.
Waldhauseny na pewno za jasne. Chyba Busse będą dobre. Fantazja, Caroline :kwiatek: Może mi ktoś wyjaśnić tylko po co Jacson produkuje czapraki, do których nie mają owijek?
Może mi ktoś wyjaśnić tylko po co Jacson produkuje czapraki, do których nie mają owijek?
może nie wszyscy uważają za konieczne dopasowywanie kolorystyczne poszczególnych częście wyposażenia...? ja na przykład nie przykladam wagi do tego, jak ubieram konia na codzień. może iśc na trening w bordowych owijach, beżowych nausznikach i zielonym czapraku, byleby wszystko było czyste...
a jak już komuś baaaardzo zależy, to zawsze może wyszperac coś nie-Jacksona i dobrac kolorystycznie do czapraka 😉
azhael - może dlatego że nie wszyscy mają zboczenie na punkcie owijek idealnie dopasowanych do czapraka, a może robi to pod ochraniacze a nie owijki..? a może ma bawełnę czy jakiś tam materiał na czapraki, do którego cięzko dobrać polar, a sam materiał na czaprak jest fajny..? no opcji trochę jest:P 😉
A do mnie wreszcie doszedł Fair Play Opal bananowy i jest obłędny 😜 . Piękny kolor, którego niestety nie oddają zdjęcia. A zdjęcia na koniu będą w piątek 🙂 .
Możecie polecić, albo dać linka na jakiś sensowny BIAŁY czaprak, pad do 100zł. Szukam, szukam i nic ciekawego nie widzę. Wolałabym by nie było na nim żadnego napisu, a na takie niestety nie trafiam za tą cenę... 🙂
oo...do gnl-a nie zajrzałam... 😀 Wygląda ładnie...a daje Ci się stosunkowo doprać? Bo właśnie nawet bardziej chciałam pad od czapraka, choć przeraża mnie wizja że się on może przesuwać i mega brudzić 😉
Mogę Cię pocieszyć, że nie przesuwa się pod siodłem, jest dość duży, więc nie ma problemu, że siodło wystaje za pad i dobrze się dopiera. Wiadomo, że jest to rzecz do założenia na raz i od razu do prania, ale nie narzekam. I jest fajny gruby. Na początku jak go macałam, to miałam wrażenie, że będzie za cienki, ale jest w sam raz.
czy nie orientuje się ktoś gdzie można dostać alcapad sunshine w starej cenie? 👀 Zamówiłam w sklepie lugano(115zł) ale najprawodpodobniej się pomylili bo zero kontaktu z ich strony 🙄