Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Synurka co to za ochraniacze wysokie na zadzie ❓

Ktos ma fotki ochraniaczy od CRAZY  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ochraniacze od Crazy

wątek zamknięty
Wiecie, gdzie taniej dostanę żółtego cottona z nowej kolekcji? Widziałam za 115-125 zł, a wcześniej przysnęłam podczas promocji 🙁
wątek zamknięty
Chyba w okserze jest dość przyjazna cena nowej kolekcji.
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Ooo o to mi chodziło, dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
dramka, to woof wear double lock
wątek zamknięty
Dzięki Lena wow fajne  😅
wątek zamknięty
Sznurka co to za siodło?
wątek zamknięty
chyba IW wintec

śliczny ten róż na ostatnim zdjęciu, ten wsciekły nie bardzo i też wg mnie najmniej pasuje ;]
wątek zamknięty
cieciorka  :kwiatek:
wątek zamknięty
sznurka, róż z drugiej fotki - świetny!! Co to?
wątek zamknięty
Juz odpisuję
ocgraniacze double loc Woof Wear, siodło Isabell Werth Wintec
a na drugim zdjęciu czaprak HKM
wątek zamknięty
Dziewczyny pomóżcie mi znaleźć różowy komplet - czaprak + nauszniki. Paski HH odpadają, chodzi mi o coś bardziej stonowanego 

I co się dzieje ze sklepem APOLLOSA ? Tam pamiętam były ładne rózowe czapraki HappyValley pikowane w chmurki  😀
wątek zamknięty
nikita- też właśnie chciałam ten czaprak- różowy w chmurki- ale nie weim czy appollosa ma jakąs stronke? maila? nr tel?
wątek zamknięty
Happy Valley jest też w dlakonia, animalii i horse-trade, może tam znajdziesz? Albo zamówią?
wątek zamknięty
nie jestem pewna, ale w żadnym z tych sklepów chyba nie ma (ostatnio sprawdzałam) ale jak się zdecyduje to do nich napisze 😉

nie moge sięzdecydować co do tego eskadrona... ten róż jest taki cuuudowny  😍 zdecydowałam się, że wezme na przymirkę róż a jak mi się nie spodoba to wymienie  😁
wątek zamknięty
Eskadrona miałam już nawet w ręku, ale jego 'cukierkowość' mnie nie przekonała. Za to pastelowy róż Alca Padu mnie urzekł. Delikatny, bardzo ładny.
wątek zamknięty
hm.. zastanwiam się właśnie też nad tym HB bo też ma śliczny pastelowy kolorek... i jakość też ponoć świetna .. 😉
wątek zamknięty
ESPANA żółty to chyba cytrynowy  😉

http://www.allegro.pl/item621672779_amigo_eskadron_potnik_1cm_cotton_cytrynowy.html

Taniej nie kupisz  😅
wątek zamknięty
Chyba chodziło o nowego cottona - yellow. Ten z Twojego linka to cytrynka z kolekcji olive/lemon/blassgrun 😉
wątek zamknięty
Różni się bardzo?? 😎
wątek zamknięty
Właściwie to nie za bardzo 😉 Ten nowy jest tylko trochę jaśniejszy 😉 Bardziej stonowany.

I ten z linku to PONY.
wątek zamknięty
Aha! To już rozumiem..to oszukańce..i dlatego taka cena i wystawiają pare razy  🤔

PS. A do żółtego muchy nie będą lecieć?
wątek zamknięty
do mojego żółtego leciłby strasznie.. te maciupkie czarne.
miałam ten sam kolor co na allegro- ze starej kolekcji 😉
wątek zamknięty
No właśnie..tak myślałam.. 🤔
wątek zamknięty
Aha! To już rozumiem..to oszukańce..i dlatego taka cena i wystawiają pare razy  🤔
masz w aukcji napisane, ze to rozmiar PONY. więc żadne oszukańce, tylko ty czytać nie umiesz.
wątek zamknięty
ESPANA żółty to chyba cytrynowy  😉

http://www.allegro.pl/item621672779_amigo_eskadron_potnik_1cm_cotton_cytrynowy.html

Taniej nie kupisz  😅

Dzięki Dramka - ten właśnie to taka kwaśna cytryna, ja kliknęłam już okserowego żółtka - bardziej bananowy, cieplejszy i delikatniejszy kolorek.
Jak dojedzie wstawię fotki na modelu🙂
wątek zamknięty
Nie sądziłam, że kiedykolwiek kupię ten pad, a już napewno nie w tym kolorze 😁

Anky sky. Zdjęcie przekłamuje kolory. W rzeczywistości jest taki błękicik ładniutki. Już się nie mogę doczekać jak na konia założę  😎
wątek zamknięty
Śliczny jest !
A nam przyszedł dzisiaj, długo wyczekiwany beżowy z brązową lamówką EquiTheme  🏇  
Jutro postaram sie wstawić zdjęcie, jak tylko "dorwę konia" 😁  
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.