Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Quanta pieknie !!  😀
No i piekny "knypel"  🍴
A te Tatiniaki (ochraniacze i kaloszki) sa jakby takie zamszowe/welurowe na zewnatrz?
Ciekawam jak się ochraniacze na nogach układają..
wątek zamknięty
aurelia ja własnie nie wiem czy mam nugata czy marcepana bo w sklepie nie mogłam porównac.
Ten pierwszy od lewej tez bardzo fajny.

zdjecia przeklamują kolor bo robione z fleszem  , owijki duzo bardziej pasuja do czapraków

edit:  własnie nie wiem kiedy będe mogła na koniu pokazac bo u nas takie błoto wszedzie i nawet jezdzic sie nie da  🙄
wątek zamknięty
ciska wydaję mi się że masz kolor marzepan, nugat jest bardziej brązowy. Ale tak swoją drogą to myslałam że marzepan jest jednak jaśniejszy. Czekam na fotki na koniu, zawsze to inaczej wyjdzie.
wątek zamknięty
ciska- śliczne ;]
a to kasztan w draloniku eskadrona ;]

<foty bardzo słabe>
wątek zamknięty
ciska moim zdaniem to  jest marcepan , ale najlepiej było by gdybyś wysłała jakieś fotki robione w świetle dziennym , wtedy będzie nam łatwiej oceniać . A na metce nie jest kolor napisany ?
wątek zamknięty
kto na allegro sprzedaje komplety? kiedyś na starej volcie ktoś o tym pisał, ale nie pamiętam nicku kolesia z allegro...
wątek zamknięty
no własnie ani na czapraku ani owijkach nie ma napisanego koloru , moze jak jutro o dziwo wróce do domu jak bedzie jasno to zrobie zdjecie
wątek zamknięty
Lovely i jak ten dralonik? Gdzie go kupiłaś? Bo mnie właśnie taki kusi, oj kusi...
wątek zamknięty
LOVELY śliczna ta dereczka, to ta z nowej kolekcji?

zdjęcia pożyczone z Allegro
NUGAT jest taki cieplejszy

MARZEPAN
wątek zamknięty
aha no to, to jest marcepan  na 99%  😉
wątek zamknięty
mara- dralonik bardzo fajny ;]
kupiłam go w equi-shopie <w stacjonarnym> ale oni w sumie mało rozmiarów mieli.
kolory podobne jak na zdjęciu, tylko bardziej zywe i jasne  😉
fantazja- tak to z nowej kolrkcji- deepblue cośtam :PP
wątek zamknięty
Dralonówki dobrze odprowadzają pot?

Podoba mi się ta derka  😜  coraz bardziej
wątek zamknięty
ja czytałam, że dralon nie odprowadza praktycznie wcale potu

mam 1 dralonówkę i zostawiam w niej konia jak jest trochę mniej spocony i moja odprowadza fajnie pot
😉
wątek zamknięty
aurelia moje 3 wymarzone czapraki z tej kolekcji akurat masz 🙂 będą foty na modelu?
wątek zamknięty
LOVELY cudowna derka! poluję na taką samą... tylko czekam na Targi w Poznaniu 😁
wątek zamknięty
nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie !!!!!
ja muszę miec absolutny zakaz wchodzenia w ten wątek !!!!
wątek zamknięty
monny zgadzam sie 😀iabeł: 😂 😎
ale pochwal sie sky eskadrona choc na fotach bez modelki🙂 ciekawa jestem koloru  😉
wątek zamknięty
ja również.
teraz ograniczają mnie tylko fundusze.
monny pokazuj !
wątek zamknięty
Ja też jak oglądam ten wątek to mam chętkę na zakupy tylko , że ja nie mam konia :P
Jakiś czas temu kupiłam sobie czapraczek LamiCell Basic niebieski , nie wiecie gdzie mogę dokupić do niego owijki ?
wątek zamknięty
Coś dla różomaniaczek    😜 heheh 😉

wątek zamknięty
Było na poprzednim forum;p
wątek zamknięty
Ta babka ma nawet z tego co pamiętam swoją stronę. Hehe, całą kolekcję sobie stworzyła 🤔wirek: Gdzieś mi się adres zagubił...
Ten siwek musiał być nieźle wystraszony... 😉
wątek zamknięty
ciska widzę że masz nowe cuksy eskadrona.
Zwierzole już jadły ? smakuje ?
Czy pachną tak "chamsko" truskawą (chemią) ?
wątek zamknięty
Ahhh no to sorki, nie widziałam tego na volcie  😉

Tak przykuło mój wzrok że musiałam tu wkleić jak tylko zobaczyłam  😀
wątek zamknięty
Ja też zakupiłam te eskadronowe cukierasy...
Kopytnym (i kozom przy okazji) baaardzo smakowały. A na mój gust pachniały intensywnie, ale nie "chamsko" 😀
wątek zamknięty
Ada ja tez mam te cukierki, mi z początku zaraz po otwarciu trochę śmierdziały, ale teraz jest okej 🙂 Całkiem przyjemnie pachną 🙂
wątek zamknięty
Też ostatnio kupiłam Sky Eskadrona, nie chce mi się iść do siodlarni, bo wstawiłabym zdjęcie  😜 i czy mi się wydaje, czy te czparki jakieś takie małe są? Nie powiem, że pod moją 16 wchodzi na styk, ale jakiś taki maławy mi się wydaje...
wątek zamknięty
wątek zamknięty
ae przecież prawie na każdej stronie je ktoś wychwala...
wątek zamknięty
co do tego zdjecia - ok różowa kolekcja, ok różowa panna, ALE ten koń ma różowe kopyta - tego na starym forum nie zauważyłam 😜
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.