Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

A tam! Wyglądałby wg mnie bosko  😀 może mój nie Twoich gabarytów ale w sumie oba ślązaki, kare. Mój właśnie najbardziej mi się podoba w fiolecie i niebieskim . Poproś kogoś miłego, żeby Ci zdjęcie przekoloryzował 🙂
wątek zamknięty
Nie kus, nie kus :P

W niebieksich odcieniach mialam Prahde szafirową , ale ni kij w oko pasowałą grubemu ;/
wątek zamknięty
a masz ją jeszcze? :P bo mi się marzyła  😁
Najbardziej Twojemu (może mojemu )  chyba jednak będzie pasować dzika wiśnia, jest świetna, czuje, że pieniążki chyba same chcą wyjść z portfela  😁
wątek zamknięty
Prahda szafirowa niestety juz poszła w ręce mojje znajomej :P

A co do dziekiej wisni tak na nia patrze i mam nadzieje ze ona taka rzeczywiscie wiśniowa jest, a nie wtaka maline wpada. Bo malinke juzjedna mam, rzekomo czerwoną Prahde Lamicella :P
wątek zamknięty
[quote author=Pursat link=topic=29.msg233606#msg233606 date=1240162781]
Znalazłam jeszcze takie:

Kontaktowałam się z Okserem.
Powiedziano mi, że powyższe owijki będą pasować do żółtka z Eskadrona idealnie.
Ja już zamówiłam 😉
[/quote]

jak to możliwe? 👀, wczoraj napisałam do oksera za zapytaniem czy dokładnie te owijki będą pasować kolorystycznie do żółtego eskadrona z nowej kolekcji. Odpowiedź brzmiała: na pewno nie, te owijki to typowy krem, nie pasują odcieniem do żółtego cottona.

angell masz może zdjęcie swojego eskadrona z tymi owijkami :kwiatek:
wątek zamknięty
aaaaa...licyzłam ze ozę mas ztaki jak sznurka ala burburry :P

Też mam czapraczek z tego materiału, Jarpolowy właśnie, z tym, że wycięty, a nie pełny. Śliczny 🙂
wątek zamknięty
Głupi jest ten Okser. 😎 Niestety podtrzymuję swoją opinię o tym sklepie. 😂
wątek zamknięty
Pytanie 1:
Jak myślicie jaki kolor bardziej pasuje do skarogniadego konia granat czy szary (jasny lub ciemny)?
A może jakiś inny kolor byście mi poleciły ? 🙂

Pytanie 2: Dostępne są nowe Fair Play'e Opal (te szare i fioletowe)?
wątek zamknięty
Oba 😉 Ale bardziej jestem za granatem. A jeśli szary, to raczej jasny. Wg mnie wszelkie kontrastujące i klasyczne kolory będą dobrze wyglądać.
Moje skare w "granacie":

I mój nr 1 - beż:

Ubieram też na czerwono 😜

Czarno:

I wczesniej wspomniana czekolada z błękitem 😉
wątek zamknięty
skarogniady (w papierach gniady :hihi🙂

w szarościach mattesa 🙂

wątek zamknięty
precelek - mam fotki ale w samym czapraku, owijek nie posiadam :P

martyna0112 - oba 😀 ale ja bardziej lubie szary 🙂
w granacie:

i w szarym :

wątek zamknięty
Jeszcze odnośnie tych owijek Waldhausena:

"Wg mnie te kremowe może i pasują odcieniem (bo są jasne), ale na pewno nie są jasnożółte. Pozostaje pytanie czy mogą być kremowe do jasnożółtego? Jeśli tak, to pasują."

Pani z Oksera. 😎

No to pasują czy nie? 😁
wątek zamknięty
😲  no to fajnie 🤔wirek: chyba jestem skazana na polarowe eskadrony 😉
wątek zamknięty
Nie wiem czy którakolwiek z Was zauważyła, że napisałam ŻE JA MAM TAKIE OWIJKI I NIJAK DO ŻÓŁTEGO NIE PASUJĄ BO SĄ TYPOWO WANILIOWE  😵
dziekuję za uwagę, pisałam to na poprzedniej stronie
makabra  🙄
wątek zamknięty
Pokemon, a ten żółty czaprak też masz? Co innego pisać, że owijki są waniliowe nie widząc czapraka, a co innego porównać to na żywo.

Tym bardziej, że od Oksera wyszły dwie zupełnie różne opinie. A oni chyba powinni najlepiej to wiedzieć...

wątek zamknięty
Zaraz do rękoczynu dojdzie..😉

No nic, paczka dojdzie to się sprawdzi jak razem się komponują, a jakby coś było nie tak, to zawsze można dokonać zwrotu zakupionego towaru 😉

wątek zamknięty
Potrzebuję owijek do Anky Burnt Orange - jakieś pomysły?
wątek zamknięty
wątek zamknięty
ma ktos rudego w szarym?
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Precelek aj lav ja :P
wątek zamknięty

dzieki  😀 a takiego bardziej rudego mniej brudnego  😉?
wątek zamknięty
szyszka, voila!

wątek zamknięty
przyszedł mój różowy komplet  💘

owijki są tragicznej jakości (global-nie polecam, ale mogę zwrócić)
dziwi mnie tylko że czaprak wewnątrz i z zewnątrz jest innego odcieniu (wewnątrz jeszcze ładniejszy  :hihi🙂 może dlatego, że jest trochę przybrudzony??
wątek zamknięty
Korsik  globale są mega syfiaste  mam jedne i  żałuje ze kupiłam.

A co do Twojego czapraka to mi sie nie wydaje , miałam go w rękach i było wszystko ok  😉
wątek zamknięty
A jak z jakością cottonów eskadrona? gorsza od starszych kolekcji? bo zastanawiam się nad kupnem  🤔wirek:
wątek zamknięty
Zwracam sie z prosba do jakis dobrych duszyczek jakby ktos znal strone badz mial na oku aukcje np na allegro z jakims szarym czaprakiem pikowany jasnym pelnym bez jakis lamowek to bardzo bym prosila o namiary bo przeszukalam wszystkie internetowe sklepy jezdzieckie i natknelam sie jedynie na jeden szary czaprak ale ma lamowke czerwono biala i jest za ciemny...z gory dziekuje za pomoc 😉
wątek zamknięty
Prosze o pomoc 🙂
Jak by wyglądały nauszniki czarne z pomarańczowym czaprakiam Lamicell ? (ten na dole na końcu xD )  ❓
Dodam że na ciemno gniadym koniu 😀
wątek zamknięty
korsik wstaw zdjęcia czapraka i owijek.
Co do jakości owijek Globala nie moge się wypowiedzieć, ale mają rewelacyjne derki zimowe 😉
martynkakoniki moje trzy cottony są dużo gorszej jakości niż np. czaprak drobnopikowany ES. ES lepiej sie piorą, układają i mniej niszczą niż cottony. Ale za to mają cudowne kolorki, dla których jestem gotowa znosić ich krótką żywotność. A i tak lepiej sie trzymają odkąd prane są przez profesjonalną pralnię. One chyba się po prostu nie nadaja do zwykłych wirówek, stąd problemy z lamówkami, przetarciami, itp.
wątek zamknięty
Weerka jak chcesz, żeby było lansiarsko, to kup pomarańczowe nauszniki LC 🤣
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.