Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Sznurka , Breva ślicznie!
Wrzucam mojego w zielonym Szokmolu

Czy może mi ktoś ubrać konia w pad Jarpolowy kremowy i szafirowy?? Będę wdzieczna  😀
wątek zamknięty
no to jeszcze moja Ruda w szokomolu 😉

😉
wątek zamknięty
Azbuka Lovely ładnie kasztanom w ciemnym zielonym  😍
I po co pokazywałyście  🤬 teraz kolejny kolor zaczął mi sie podobać  🙄
A już za mną chodzą: czekoladowy, ciemny fiolet (taki ANKY lub ES) no teraz jeszcze ten

Powiedzcie, że te wszystkie kolory będą nieładnie wyglądać na ciemnym czekoladowym kasztanie, no powiedzcie  :emot4:
wątek zamknięty
wg mnie najładniej będzie wyglądała w ciemnym zielonym  😁
wątek zamknięty
Forta  🤬 zła podła babo udam, że tego nie przeczytałam  😎  👀
Chociaż, niedługo mam urodziny, może tak mały prezent...  😁
wątek zamknięty
Breva, ochraniacze źle założone 😉
wątek zamknięty
Zuziasta- a to niby dlaczego?? 🤔
wątek zamknięty
a tak wogóle z moim szokomolkem stało sie cos dziwnego... cała lamówka się pomarszczyła... sznureczek nie- tylko jakby lamówka sie wydłużyła  😁 😁 ? w praniu.. no ale i tak go lubie.. no i triszeczke wyblakł  😁 w miejscu przylegania łydki.
polecicie jakieś jasnoróżowe czapraki? wiecie czy www apollosy działa? tzn. czy mają jakąś stronke bo tama stara nie działa...
wątek zamknięty
Zuziasta- a to niby dlaczego?? 🤔

Tyły na odwrót o ile dobrze widzę🙂
wątek zamknięty
yyy... właśnie dobrze... rzepy wierzchnie idą z wiatrem, a wygięcie skorupy idzie na pęcinę (do tyłu) - na bank dobrze, bo uczyłam faceta zakładać i nawet mu tłumaczyłam jak mają być i dlaczego!
wątek zamknięty
Breva, rzeczywiście! zwracam honor!

Powstaje takie złudzenie, ponieważ ochraniacze są wyprofilowane.

I faktycznie, tak powinny być założone:
wątek zamknięty
ES Fuchsia na ciemno gniadym plus ochraniacze York Cristal, kantar Eskadron Nici Olive. Wiem ze ten kolor na ogierze budzi wiele kontrowersji ale mi się tam podoba 🙂. Moim zdaniem chłopakowi do pyska w tym 🙂.

Zdjęcie  całe. Robione z słońcem za plecami.

I sam czaprak. Zdjęcie robione pod słońce.

wątek zamknięty
Gavi, a ja dostałam odpowiedź, że nie mają pasujących kolorystycznie owijek. 😁

Nie wiem czy się nie zdecyduję na granat Eskadrona + żółte owije - chyba lepiej by to wyglądało niż Posiek cały na żółto. 😉

Asds - pięknie mu! Modny chłop nosi róż. 😀
wątek zamknięty
Pursat  Jesteśmy metro!  😎
wątek zamknięty
Mój też będzie jak przyjdzie ten cukierkowy różyk Eskadrona. 😜

Czy ktoś mógłby mi "ubrać" konia w żółty komplet Eskadrona oraz w granat + żółte owijki? :kwiatek:

wątek zamknięty
Pursat,ja im podlinkowałam owijki i poprosiłam o sprawdzenie odcieni - powiedzieli mi, że pasują idealnie.
Jeśli okaże się, że wkręcali mi kit, to będą mieć mnie na karku  😎
wątek zamknięty
m0niSka - luuzik🙂

asds - miodzio😀 prawsziwy facet różu się nie boi😀
wątek zamknięty
Pursat,ja im podlinkowałam owijki i poprosiłam o sprawdzenie odcieni - powiedzieli mi, że pasują idealnie.
Jeśli okaże się, że wkręcali mi kit, to będą mieć mnie na karku  😎

Mam te owijki i one na żywo są bardziej waniliowe niż żółte. Nie wiem, czy tak na 100% by pasowały...
wątek zamknięty
Breva Hahaha teraz jego męskośc widac :P

A na razie Leona Eskadrona nie wyciągam ..szkoda mi go jeszcze ciulac. Zresztą musze nowe opakowanie Perły do prania kupic zanim nastepne pranie końskich szmat bedzie.

Tak na marginesie tozaskakuje mnie tempo odrastania włosów w grzywie, a nie na ogonie. Z dwa tygodnie temu konia przerywałam, a teraz ani śladu po zabiegu. A nasza bujna kita powoli odrasta 🙄
wątek zamknięty
Fantazja w Nici Lemon

Pursat w różu będzie ślicznie wyglądał, w żółtym też mi się podoba
asds wow  😜 szał ciał, jeszcze tylko owijki i będzie bosko
wątek zamknięty
Fantazja ślicznie kobyle w niciaku. Zastanawiam sie nad owijkami, ale biorac pod uwage ze a) koń strychuje tyłem, b) owijki to koszt 100zł to za ta kwote wole dołozyc troche i kupic moze jakas końską szmate nową, albo koniowi witaminy lub musli
wątek zamknięty
asds dziękujemy,
no fakt, stówa to sporo za owijki, a dodatkowym workiem musli konik na pewno nie pogardzi  😉

już wkrótce rozdziewiczenie czapraka Jarpol w krateczkę  😀
wątek zamknięty
Kiedyś obiecałam, że wstawię Decathlonową czekoladkę pod ujeżdżeniówką, więc proszę:
[img]http://i657.photobucket.com/albums/uu297/GosikaM/n3-1.jpg?t=1240250753[/img]
Nic się specjalnie nie podciąga, układa się dobrze, mieści się pod dresiażówkę akurat, tylko muszę go mocniej przyklepywać żeby przesadny dziubek się nie robił, bo wtedy lubi się trochę przemieścić do góry :P Ale na szczęście jestem z niego zadowolona 🙂
wątek zamknięty
mnie z JArpolów kusi padzik dzika wiśnia i młoda marchewka, ale przyznam zę ta krateczka tez jest rewelacyjna! Można wiedziec Fantazja ile za nia dałas? W sumie wypłata niedługo :P
wątek zamknięty
asds ja mam ten w granatowo-żółtą kratkę, niedrogi bo 60zł
wątek zamknięty
aaaaa...licyzłam ze ozę mas ztaki jak sznurka ala burburry :P
wątek zamknięty
asds, ogrowi w fuksji genialnie!!!
wątek zamknięty
asds, ogrowi w fuksji genialnie!!!

No miód na moje serce takie słowa słyszec 🙂... JEszcze tylko dwie szmaty końskie nowe do rozdziewiczenia zostały :P
wątek zamknięty
asds,  dzisiaj wchodząc na allegro i oglądajac Jarpolowe pady też sie nad tymi dwoma zastanawiałam, no i jeszcze polny bławatek i niezapominajka są obłędne  😜

Fuksja rzeczywiście twarzowa 🙂
wątek zamknięty
kare_szczescie   mi ta niezpaominajka i blawatek tez sie podobaja, ale boje sie zę to jednak nie nasza tonacja kolorystyczna
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.