Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

wątek zamknięty
Iskrzaczek - dzięki za info! wstawisz fotkę? 🙂
wątek zamknięty
_Kate, nie boję się. W żółtym mi się nawet podoba:

Chyba że odradzacie mi ten kolor dla niego? Czaprak czaprakiem, ale nie wiem czy z żółtymi owijami nie wyglądałby zbyt mdło... Ewentualnie myślałam nad granatem Eskadrona z żółtymi owijkami. 🙄

Ciska, dzięki. :kwiatek: Napiszę do Oksera czy to podobne odcienie.

Znalazłam jeszcze takie:
wątek zamknięty
pink lilac  ( dziwne dzis swiatło było :/)

wątek zamknięty
Pursat,  mi się wydaje, że żólty za bardzo "wtapia" się w jego maść
wątek zamknięty
moj nowy nabytek by JARPOL

wątek zamknięty
Libelek w ES Plum:
wątek zamknięty
a ja mam dylemat: czy do białych bryczesów pasuje kremowy (standardowy) eskadron? Kupiłam go specjalnie  z przeznaczeniem na zawody, ale tak się teraz zastanawiam, czy biały i kremowy to dobre połączenie. Ma ktoś może jakieś zdjęcia ilustrujące połączenie tych kolorów?

Sznurka piękny!!
wątek zamknięty
Forta ja raz mialam kremowy czaprak do bialych bryczesów i owijek i niestety... wyglądał jakby był pożółkły 🙄
wątek zamknięty
sznurka, elegancko!
wątek zamknięty
Libella no właśnie zastanawiam się czy mój też tak będzie wyglądał...  🙄 a taki jest piękny, jak leży w opakowaniu i od października czeka na premierę...
wątek zamknięty
Bo on jest piękny ( u mnie w stajni jedna osoba taki ma) ale obawiam się właśnie, ze nie do białego 🙁
wątek zamknięty
Właśnie wybieram czapraki i wpadł mi w oko taki euro-star

czy ktoś jest może w posiadaniu tego modelu i może powiedzieć jak mu się sprawuje?

chociaż to chyba nowa kolekcja jest...
wątek zamknięty
Precelek ma chyba taki (to z błekitną lamówką chyba jest?). Moim zdaniem genialny 🙂
wątek zamknięty
mam, mam 💘 sprawuje się jak na razie dobrze. Prany był chyba trzy razy.
Z ciekawostek to lamówka tego czapraka tuż pod paskami do popręgu, przy łydce, chroniona jest dodatkowo przed przetarciem przez taką jakby "gumową", prawie niewidoczną nakładkę.
wątek zamknięty
a nie chcesz mi go sprzedać??  😀iabeł:

edit: wstaw real foto  🙇
wątek zamknięty

😉
wątek zamknięty
o maj gad Sznurka aaaaaaa!!! 😜  ZAJEBIOZA 😵
kocham kratę burrbery, a to, to już w ogóle jest przegięcie. Więcej zdjęć, plis 🙇 😅
wątek zamknięty
sznurka, świetnie!! Narobiłaś mi ochoty na ten pad 💃
wątek zamknięty
Ponieważ do ostatniego "Konia Polskiego" był dodany katalog Eskadron/Pikeur (cały po niemiecku z odnośnikiem o więcej informacji i zakupy do ich strony -> www.eskadron-shop.de ) to z ciekawości zajrzałam, aby porównać ceny kupując bezpośrednio u Eskadrona.

Przed wejściem na stronę danego produktu trzeba wybrać kraj z jakiego się pochodzi.

I tu niespodzianka 🙄

Okazuję się, że nie wysyłają do Polski 😤

Wytłumaczcie mi w takim razie jak krowie na rowie po co u licha w takim razie wydali kasę na zareklamowanie w Polsce firmowego sklepu online skoro jesteśmy gorszej kategorii i kupować u nich nie możemy? 🤔 🤔wirek:
wątek zamknięty
Owijki nie są idealne ale szukam od pół roku i lepszych nie trafiłam w dodatku sa akrylowe a nie poralowe( mam polar do kompletu Jade ES i nie jestem zachwycona a te się świetnie sprawdzają) 
wątek zamknięty
Moje Eskadrony Lachs pasują idealnie do tego koloru:-)
wątek zamknięty
A ten kolor w srodku to Rosa? Bo wygląda tak jakby pasowaly te owijki do ES Rosy, bo ja wlasnie szukam juz od jakiegos czasu i nie moge namierzyc nic pasujacego...
wątek zamknięty
To jest Rosa, tylko na zdjęciu wyszedł bardzo różowy, ja przykładałam owijki w sklepie i zupelnie nie były podobne. Na zdjeciu całosc wyglada troche gorzej kolorystycznie niz w rzeczywistosci. Ja szukałam po sklepach intensywnie i długo (bo sie moja mam uparła że chce kolarowe), przykładałam i ogladałm zdjecia ale nic nie chciało pasowac wiec jestem zadowolona że znalazłam takie bo na zywo duzo lepiej pasuja. 
wątek zamknięty
Iskrzaczek - świetny komplecik🙂

sznurka - aaaa!!! kapitalnie🙂

dzisiejszy Bandit w czekoladzie z niebieskim🙂
wątek zamknięty
Dziewczynki parę jest w ZNK no i nie pozostaje wam nic innego jak męczyc deborah!
wątek zamknięty
Znalazłam jeszcze takie:

Kontaktowałam się z Okserem.
Powiedziano mi, że powyższe owijki będą pasować do żółtka z Eskadrona idealnie.
Ja już zamówiłam 😉
wątek zamknięty
jako szczesliwa posiadaczka zoltka eskadrona podpisuje sie pod tym ze beda pasowac :P
wątek zamknięty
Laski pomocy 😀
Jaki kolor będzie pasował do ciemnego gniadosza ?
wątek zamknięty
weerka - wystarczy przejrzec watek bo takie pytania padaly wieeeele razy  🙄
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.