O byłabym bardzo wdzięczna za wiadomość 😉. Bo kobyła mnie ostatnio mało nie zabiła przez meszki, a na uszy nie da niczego założyć, może z czasem, ale teraz chcę coś żeby jej chociaż pyska przysłonić nieco, może to choć trochę jej życie ułatwi.
Dzięki wielkie 😉. Moja reagowała paniką na cokolwiek w okolicach głowy, w tym momencie już i tak jest ok, daje się dotykać po uszach itp, ale jakbym jej coś pchała na uszy to by mi spanikowała na 100, a szkoda mi tez na razie konia stresować, z czasem pewnie będzie co raz lepiej, to może dojdziemy do tego, że i na uszy damy radę coś pakować 😉.
Dzięki za ochy i achy, mnie również się podoba. Doroteah, trudno mi porównać kolor do Eskadrona, bo nie miałam z nim do czynienia. Jest to raczej chłodny żółty, choć jak to generalnie te rzeczy zamszopodobne, w każdym świetle wygląda ciut inaczej. Porównywałam z ANKY banana i jest jaśniejszy i delikatniejszy niż ona. Z samego padu jestem zadowolona, mam już inny od ponad 2 lat. Podszyty jest inaczej niż ANKY czy ES, takim mechatym materiałem. Sierść się klei, ale super schodzi szczotką. Na pewno pad się bardziej ubija niż ANKY, ale bez przesady. Jak dla mnie bardzo fajna rzecz.
Calathea, śliczny komplet! Czekam na zdjęcia na modelu!
Losia, tak trudno cofnąć się kilka stron wcześniej i przeczytać? Już pisałam na poprzedniej stronie, że chyba sto razy padło to pytanie i oczywiście również odpowiedzi 😵
Losia, tak trudno cofnąć się kilka stron wcześniej i przeczytać? Już pisałam na poprzedniej stronie, że chyba sto razy padło to pytanie i oczywiście również odpowiedzi 😵
A wzięłaś pod uwagę, że może nie wszyscy śledzą na bieżąco ten wątek i niekoniecznie mają czas na wertowanie 140 stron, bo może już ktoś zadał takie pytanie?
Poza tym skoro już się produkujesz, to nie mogłabyś udzielić krótkiej odpowie4dzi "tak" albo "nie"? Czy jedno słowo więcej kosztowałoby Cię tak dużo?
Moona, w wypadku, gdy na co drugiej stronie pada to pytanie? - Nie, nie mogłabym, bo ręce opadają, jak coś takiego widzę. Tak trudno zadać sobie AŻ TYLE trudu i poszukać?
a czy ta wklejona przez m0niSkę nie jest taka na całą głowę? (w sensie nie tylko oczy i pysk, ale i ganasze, itd.) bo ja jestem ślepa i w tym ujęciu nie widzę 🤣 😉
a czy ta wklejona przez m0niSkę nie jest taka na całą głowę? (w sensie nie tylko oczy i pysk, ale i ganasze, itd.) bo ja jestem ślepa i w tym ujęciu nie widzę 🤣 😉
Oj ja chyba też ślepa jestem... Trzeba by było napisać i się zapytać.
Tu jeszcze jest coś takiego, wygląda trochę kosmicznie, ale cena przyjemna: