Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Breva, nie myśl, tylko kupuj 😀 ja mam zbędne owijki pomarańczowe jak chcesz xD :P a na tym Twoim kopytnym moro wygląda b.fajnie 🙂
wątek zamknięty
Breva, wzorek całkiem fajny, ale sam czaprak jakiś takiś  🙂
wątek zamknięty
Nirv - a ja mam właśnie kocyk z ikei pomarańczowy i myślałam żeby z niego zrobic🙂 bo ja potrzebuję poniakowych owijek na mojego krótkonożnego zwierza🙂

pokemon - ja liczę na to że zdjęcie jakoś kijowo zrobione! miewałam w łapach Equi-Themy i były całkiem ok z kształtu😉
wątek zamknięty
Nie wiecie może, czy gdzieś dostanę moskitierę, tyle że bez uszu?
wątek zamknięty
jakbyś nie miała gdzie kupić to chyba mamy jakąś na zbyciu😉 poszukam i dam znać na PW!
wątek zamknięty
O byłabym bardzo wdzięczna za wiadomość 😉. Bo kobyła mnie ostatnio mało nie zabiła przez meszki, a na uszy nie da niczego założyć, może z czasem, ale teraz chcę coś żeby jej chociaż pyska przysłonić nieco, może to choć trochę jej życie ułatwi.
wątek zamknięty
to poszukam, poszukam🙂 bo ja mam na mojego ale on niestety reaguje panika jak uslyszy rzep w okolicach glowy!🙁 i dlatego nam zostają frędzle..:|
wątek zamknięty
Dzięki wielkie 😉. Moja reagowała paniką na cokolwiek w okolicach głowy, w tym momencie już i tak jest ok, daje się dotykać po uszach itp, ale jakbym jej coś pchała na uszy to by mi spanikowała na 100, a szkoda mi tez na razie konia stresować, z czasem pewnie będzie co raz lepiej, to może dojdziemy do tego, że i na uszy damy radę coś pakować 😉.
wątek zamknięty
A ja się pochwalę moim nowym nabytkiem...

[img]http://i734.photobucket.com/albums/ww342/djanecarla/lolll004.jpg?t=1240053965[/img]
wątek zamknięty
Dzięki za ochy i achy, mnie również się podoba.
Doroteah, trudno mi porównać kolor do Eskadrona, bo nie miałam z nim do czynienia. Jest to raczej chłodny żółty, choć jak to generalnie te rzeczy zamszopodobne, w każdym świetle wygląda ciut inaczej. Porównywałam z ANKY banana i jest jaśniejszy i delikatniejszy niż ona.
Z samego padu jestem zadowolona, mam już inny od ponad 2 lat. Podszyty jest inaczej niż ANKY czy ES, takim mechatym materiałem. Sierść się klei, ale super schodzi szczotką. Na pewno pad się bardziej ubija niż ANKY, ale bez przesady. Jak dla mnie bardzo fajna rzecz.
wątek zamknięty
czy czaprak eskadron nici pony skokowy zmiesci sie pod siodlo 17?
wątek zamknięty
Calathea- śliczny czaprak 😉 ile za niego dałaś?  👀
wątek zamknięty
LOVELY ile za niego dałam, czy ile kosztował? Kupiłam go po znajomości za 130zł bodajże, a kosztował ze 160 lub ciutkę więcej...
wątek zamknięty
Klami na moje oko cotton moon eskadrona z najnowszej kolekcji ma identyczny odcień jak fango, tylko lamówkę żółtą.

zdjęcie z ebaya

Według mnie jest śliczny 😍
wątek zamknięty
Calathea, śliczny komplet! Czekam na zdjęcia na modelu!

Losia, tak trudno cofnąć się kilka stron wcześniej i przeczytać?
Już pisałam na poprzedniej stronie, że chyba sto razy padło to pytanie i oczywiście również odpowiedzi  😵
wątek zamknięty
m0niSka chyba na modelce 😉
wątek zamknięty
madzia - sliczny sliczny, 😍 ale wg mnie jasniejszy od fango

ja zaraz lece do stajni i mam nadzieje ze wroce z fotami nowego zoltego eskadrona na modelu  😍 zwlaszcza ze ma dzisiaj urodzinki  😅
wątek zamknięty
Losia, tak trudno cofnąć się kilka stron wcześniej i przeczytać?
Już pisałam na poprzedniej stronie, że chyba sto razy padło to pytanie i oczywiście również odpowiedzi  😵

A wzięłaś pod uwagę, że może nie wszyscy śledzą na bieżąco ten wątek i niekoniecznie mają czas na wertowanie 140 stron, bo może już ktoś zadał takie pytanie?

Poza tym skoro już się produkujesz, to nie mogłabyś udzielić krótkiej odpowie4dzi "tak" albo "nie"?
Czy jedno słowo więcej kosztowałoby Cię tak dużo?
wątek zamknięty
Moona, w wypadku, gdy na co drugiej stronie pada to pytanie? - Nie, nie mogłabym, bo ręce opadają, jak coś takiego widzę. Tak trudno zadać sobie AŻ TYLE trudu i poszukać?
wątek zamknięty
Klami w zielonym ładnie 😉

dobre duszki...

gdzie mogę kupić moskitierę dopinaną do ogłowia?  (taką tylko z górną częścią...)
wątek zamknięty
wątek zamknięty
fin też szukam takiej, narazie znalazłam taką, ale jakoś nie widzi mi się dać 150 zł za kawałek siatki, więc zastanawiam się czy by jakiejś nie przerobić
http://sklep.horses.pl/product-pol-719-Equilibrium-moskitiera-Riding-Mask-z-nausznikami.html

tylko czy koniom nie przeszkadza to, że ona jest ciemna/czarna?
wątek zamknięty

o coś takiego chodzi 😉 zapytam w DIY, może ktoś mi zrobi 😉

korsik
w opisie produktu jest napisane, że nie ogranicza widzenia  😀
wątek zamknięty
fin a ta?
ja chyba ja wezmę
za 40zł z decathlona
wątek zamknięty
wygląda podobnie 😉 będe musiała tylko pozbyć się "uszek" 😉
ciekawe czy w naszym decathlonie są 🙂
wątek zamknięty
O, a mi chodzi dokładnie o taką, jaką wkleiła m0niSka. Taka dopinana, bez uszu 😉.
wątek zamknięty
a czy ta wklejona przez m0niSkę nie jest taka na całą głowę? (w sensie nie tylko oczy i pysk, ale i ganasze, itd.)
bo ja jestem ślepa i w tym ujęciu nie widzę  🤣 😉
wątek zamknięty
Calathea piękny ten czaprak:-))
wątek zamknięty
Bardzo możliwe, ale mi to tam nie przeszkadza, ważne żeby uszu nie miało ;p.
wątek zamknięty
a czy ta wklejona przez m0niSkę nie jest taka na całą głowę? (w sensie nie tylko oczy i pysk, ale i ganasze, itd.)
bo ja jestem ślepa i w tym ujęciu nie widzę  🤣 😉

Oj ja chyba też ślepa jestem... Trzeba by było napisać i się zapytać.

Tu jeszcze jest coś takiego, wygląda trochę kosmicznie, ale cena przyjemna:

http://www.galopada.pl/sklep/product_info.php?cPath=215_369&products_id=819
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.