Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Ach, taki psikus.
No nic, napisze się do faceta, może ma jeszcze coś na zbyciu 😉
Dzięki Ada :kwiatek:
wątek zamknięty
Mój zakupoholizm sie  znów odzywa  😀iabeł:

[[a]]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=602501129&msg=Tw%C3%B3j[[a]]+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.
wątek zamknięty
Fuu brzydki jak kupa  🙇

W tej samej cenie masz komplet w Decathlon  😡  🤬
wątek zamknięty

Fuu brzydki jak kupa  🙇 W tej samej cenie masz komplet w Decathlon  😡  🤬
  A mi się wydaje, że kantar na żywo wygląda o wiele lepiej niż na fotce (w kiepskim świetle, za bardzo żółtym). Poza tym staram się rozumieć inne upodobania.  A na pewno przykro się czyta tekst o kupie. 🤔
wątek zamknięty
Oryginalny  😀 Ja bym bardziej zwykłe moro kupiła takie zielono-brązowe, ale nie jest źle  😁 Jak się prezentuje na żywo?
wątek zamknięty
asds, na klusku będzie wyglądał szałowo!
wątek zamknięty
Ja tutaj nie jestem żeby rozumieć tylko swoją opinie wyrażać.  🏇

Jeżeli sprawiłam komuś przykrość głęboka przepraszam  :kwiatek:

Ale mi osobiście moro na koniu nie podoba się, czy to czaprak, czy derka, czy kantar ..
wątek zamknięty
Dramka, podzielam Twoją opinię🙂
O czym pisałam już asds :kwiatek:
wątek zamknięty
hmm, dla mnie bez szału ten kantar, macałam na torwarze :P
wątek zamknięty
a ja tam moro lubię, nawet bardzo🙂 foto z zeszłego roku:

a dzisiaj mi przyszły owijki moro pod koszulkę😀😀 wszystkiego na raz może nie będę ubierała, ale gdyby tak do ciemnozielonego padu ubrać moro?🙂
wątek zamknięty
Nie mogę..  😵  😁

👍
wątek zamknięty
Dramka - chyba Ci się będziemy śnili po nocach w formie koszmarka hihi 😀
wątek zamknięty
Breva, nie obraź się, ładnie wyglądacie, ale to moro... jakoś kompletnie mi nie pasuje...
Dla mnie to w ogóle "nie koński" motyw🙂
wątek zamknięty
A mi się koń Brevy we wszystkim podoba. hihi Srokate górą 😀
wątek zamknięty
To ja się tu mozę pokaże z czaprakiem Lamicell "College collection" plus owije z Lidla 🙂

wątek zamknięty
xxagaxx - super się razem komponują, ładny, subtelny komplet 🙂
wątek zamknięty
Mnie też się podoba ten obrazek🙂
wątek zamknięty
geleralnie fajnie ten czaprak wygląda (bardzo lubię takie połączenie kolorów) ale on ma taki krój czy się tak dziwnie układa pod siodłem?
wątek zamknięty
Wszystkie czapraki tej serii tak się "odstająco" układają pod siodłem, niestety.
Czekam, aż czaprak testowy znajomej pójdzie do 6-8 prania; jeżeli wtedy nie nabierze lekkiej szmatkowatości i nie klapnie elegancko na boki konia, to sobie podaruję ten zakup. A połączenie kolorystyczne BARDZO mi się podoba.
wątek zamknięty
thx 🙂 no mnie też trochę wkurza że odstaje...
Ale strasznie mi się spodobał wiec go kupiłam... I w końcu mam cos w tradycyjnych kolorach (a nie same limonki, zielone czy pomarańcz)
wątek zamknięty
m0niSka - no pewnie ze się nie obrażam🙂 każdemu podoba się co innego🙂 ja bym np. nie ubrała na Bandziora kwiatków czy serduszek, ale moro mi pasuje bo się z niego robi taki... soldier:P no co kto lubi🙂 wkurza mnie tylko ze na koszulce mam inne moro niz na czapraku, ale owijki za to beda pod koszulke to jakos sie to rozkmini i pomiesza😉

Dziewczyno Szamana - dzięki😀 srokate górą? co racja to racja🙂

xxagaxx - kapitalnie wygląda!!🙂
wątek zamknięty
Breva, no widzisz, co do kwiatków i serduszek to się zgadzamy🙂 Oczywiście pochwal się całym kompletem - to, że moro mi się nie podoba, to nie znaczy, że na Was mi się fajnie nie patrzy🙂😉
wątek zamknięty
a ja tam lubię serduszka 😀😀
wątek zamknięty
"Dramka - chyba Ci się będziemy śnili po nocach w formie koszmarka "

Breva ale wam do twarzy, jak obejrzałam fotkę to pojawił mi się duży uśmiech na twarzy

xxagaxx
Nie ma jak granat. Mój ulubiony kolor na gniadym  😍
wątek zamknięty
deb - i na szoguniastym wyglądają super🙂
Dramka - dokładnie tak to odczytałam🙂 dziękujemy bardzo za miłe słowo😉
wątek zamknięty
Dobrze odczytałaś  😉 W końcu moje myśli dobrze odebrane na forum  🙇 Widzę światło w tunelu  👀
wątek zamknięty
Taki czapraczek ma moja koleżanka, bo pierwszym kłusie wygląda jak nie wiadomo co, a szkoda bo jest śliczny.
wątek zamknięty
Hmm..powiadacie ze taka tragedia by była? 🙂

Poszukuje kantara do szmacenia na padok, ale miło by było jak by przy tym na grubym fajnie wyglądał. Na razie napisałam maila do sprzedawcy co do rozmiaru nachrapnika w ich full'u ponieważ brzydal ma dosc specyficzną głowę i na razie jedyne kanatry jakie na niego pasują to WB Eskadrona ale z regulowanym nachrapnikiem też. A tego Niciaka mi szkoda tak na zeszmacenie poświecic

Dodaje foto podgladowe modela 😉

Breva mi sie tam to moro podoba, choc tak troche ciemno na nim wyglada. Ale wiadomo koń na manewrach wojskowych  😁
wątek zamknięty
asds - faktycznie - łeb jak sklep🙂 a mi właśnie o te manewry chodzi!:P a serio serio - czaprak jakościowo średni, ale służy nam dzielnie do mega ciorania - przynajmniej mi nie żal😉 Mam nadzieję że się niedługo rozleci - wtedy zostanę przy jednokolorowym czapraku i samych owijach moro do tego😉 a czy ciemno? może trochę🙂 ale może to też trochę wina światła - to była 5 rano😉
wątek zamknięty
BReva chodziło mi o to że to moro na koniu tak mało odstaje, tak przez ciemna kolorystyke ginie na Bandziorze 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.