w mustangu byla promocja. do wczoraj. zamowilam 30 min przed polnoca, a OD wczoraj promocja na okserze, do ktorego jak widac zbyt dlugo nie zagladalam no i efektem jest 10zl w plecy 🤦 😵
U mnie w oliwkowym np. mocno zmechaciła się lamówka (za to sam czaprak się nie mechaci), Nici Hazel narazie się trzyma, ale mam go krótko, nieźle trzyma się black z kolekcji black-silver-copper, ale jego mało używam więc może poprostu nie daję mu okazji do zniszczenia.
ja sie zastanawiam jaki komplet zafundować Rudej... dla przypomnienia foto: http://s54.photobucket.com/albums/g114/Natka_2006/?action=view¤t=kon4-1.jpg napewno biore nowego eskadrona granatowego i do tego żółte owije, ale zastanawiam sie nad jakims różem... albo taki delikanty cukierkowy albo taki wpadający w maline.. co o tym sądzicie? 😁 możecie coś polecić? bo w eskadronie raczej jej nie będzie ładnie nie ?
Angeel, 10zł to jeszcze tragedii nie ma, szkoda, no ale cóż, co zrobisz...
Libella, mojej znajomej ze stajni natomiast w groszkowym zmechaciła się lamówka w praniu.. Ja z tej zeszłorocznej kolekcji mam cottona brown i tyrałam go przez całą jesień/zimę - trzyma się nieźle🙂 żadnych zmechaceń nie zauważyłam... Ostatnio te cottony, które kupiłam (nugat - który już poszedł w świat, nici błekitny, choco z nowej kolekcji) tak jak pisałam - zdają mi się troszkę innej jakości niż te poprzednie... Póki co, to się spisują, no ale też je mam zbyt krótko, żeby coś konkretnego powiedzieć, zobaczymy....
Fanga, zdjęcie cudne! Naprawdę zakochałam się 😍 Koniosiowi przepięknie w różowym, dawno nie widziałam tak pasującego do siebie duetu... no i ty wyglądasz na nim jak królewna! 👍 zakładam Fan Club xD