Ale jesteśmy w Polsce.... i żeby na takie wyprzedaże trafić, trzeba trochę dalej pojechać, przy samej granicy nie ma nic... Jako, że od granicy Niemieckiej mieszkam kilkanaście km więc często bywam i staram się zaglądać do okolicznych sklepów jeździeckich🙂
Klami niestety Nastrurcja-Renata podała linki ze starymi cenami. Horse-Trade na Torwarze sprzedawał już wg nowego cennika i ochraniacze przody kosztują 114 zł, tyły 82 zł lub za komplet 183 zł. Owijki są po 114 zł, więc jeśli ty skoczek to lepiej dołożyć i mieć ochraniacze 😉 Mi strona Equi-sopu powoduje zawieszenie całego systemu. Po ile mają cottony? Na Torwarze kupiłam za 105 zł, a owijki 88 zł. Ciekawa jestem czy to taniej czy drożej?
jeśli chodzi o cottony, to taniej są w InterApi, bo po 109zł a derki polarowe w romby za 219 a derka polarowa w romby jest tańsza w konik.com.pl, bo za 180 😉
a ja dzis zrobilam wywiad w naszym sklepie jezdzieckim i jakos tam tanio chyba. cottony nowe po 120zl, nowe alca pady 135zl, dera polarowa eskadrona ta rozowa w romby 219zl czy mi sie tylko wydaje? na str equishopu nie wchodze bo mnie wirusy atakuja
Wydaje mi się, że owijki Eskadrona nie są warte tej ceny. Mam i miałam różne, wielu firm i te na prawdę nie są rewelacyjne. Od owijek za 70zł oczekiwałabym czegoś więcej niż metki.
hehe, masz rację, Alca pady wychodzą o wiele taniej 😲 za to derka w romby za 180 jest na konik.com.pl no i ja też sie czaję na wyprzedaże, bo ta derka z różowej seri w romby strasznie mi się podoba 😍
hmm ja już troche się pogubiłam w tych ofertach. Mógłby mi ktoś napisac gdzie można zamówić sobie coś z nowej klekcji eskadrona (adresy www wszystkich sklepów któe znacie 🙂 bo widzę że wy dobrze zorientowane gdzie co i czy może taniej :kwiatek:
korsik napisz e-maila lub zadzwon do mustanga http://www.mustang.pl/ i zamow 😀 kosztuja chyba 55zł z tego co pamietam a sa świetne 🙂a z zamowieniem nie ma zadnych problemow