Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Uwierzcie mi że w niemczech są takie wyprzedaże i można firmowe rzeczy ze starej kolekcji kupić za rozsądne pieniądze.
wątek zamknięty
Ale jesteśmy w Polsce.... i żeby na takie wyprzedaże trafić, trzeba trochę dalej pojechać, przy samej granicy nie ma nic... Jako, że od granicy Niemieckiej mieszkam kilkanaście km więc często bywam i staram się zaglądać do okolicznych sklepów jeździeckich🙂
wątek zamknięty
U nas w Polsce też zdarzą się wyprzedaże i okazje  😎

Trzeba wiedzieć gdzie szukać  👀
wątek zamknięty
Dramka, no tak🙂 ale nie każdy ma możliwości🙂
wątek zamknięty
Klami niestety Nastrurcja-Renata podała linki ze starymi cenami. Horse-Trade na Torwarze sprzedawał już wg nowego cennika i ochraniacze przody kosztują 114 zł, tyły 82 zł lub za komplet 183 zł. Owijki są po 114 zł, więc jeśli ty skoczek to lepiej dołożyć i mieć ochraniacze 😉
Mi strona Equi-sopu powoduje zawieszenie całego systemu. Po ile mają cottony? Na Torwarze kupiłam za 105 zł, a owijki 88 zł. Ciekawa jestem czy to taniej czy drożej?
wątek zamknięty
SIWA FOLBLUTKA, cottony po 125zł, a owije po 109zł
wątek zamknięty
Ja kupowałam owijki ES na Torwarze w cenie 80 kilku zł, właśnie na stoisku Horse Trade.
wątek zamknięty
Widziałyście może gdzieś ładne kantary w rozmiarze źrebięcym?
wątek zamknięty
wątek zamknięty
słuchajcie rozdziewiczyłam czaprak mattesa i zakochałam się w nim 🙂

na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciach 🙂

niestety nie potrafię do niego dobrać owijek a horze które kupiłam mają inny odcień 🙁

wątek zamknięty
efka, faktycznie świetnie wygląda  😍
wątek zamknięty
Tak, bardzo ladny! Jaka ma lamowke ?
wątek zamknięty
to jest różowa lamówka i ma szary i różowy sznureczek 😉 normalnie się nie poznaję  😡 😁
wątek zamknięty
wiecie gdzie mogę kupić kalosze mustanga z futrem?
wątek zamknięty
zapytaj miloski, ona kupiła ostatnio  😉
wątek zamknięty
wątek zamknięty
SIWA FOLBLUTKA no tak mi gogle wypluł  😉

jeśli chodzi o cottony, to taniej są w InterApi, bo po 109zł a derki polarowe w romby za 219 a derka polarowa w romby jest tańsza w konik.com.pl, bo za 180  😉
wątek zamknięty
wiecie gdzie mogę kupić kalosze mustanga z futrem?

Zobacz na HORSE-TRADE bo jak byłam ostatnio w sklepie stacjonarnym to były. nie wiem jak na stronce 😉 (byłam wczoraj)
wątek zamknięty
SIWA FOLBLUTKA, cottony po 125zł, a owije po 109zł

😲

Ja tam czekam na wyprzedaże 🙄
wątek zamknięty
a ja dzis zrobilam wywiad w naszym sklepie jezdzieckim i jakos tam tanio chyba.
cottony nowe po 120zl, nowe alca pady 135zl, dera polarowa eskadrona ta rozowa w romby 219zl
czy mi sie tylko wydaje? na str equishopu nie wchodze bo mnie wirusy atakuja
wątek zamknięty
Wydaje mi się, że owijki Eskadrona nie są warte tej ceny. Mam i miałam różne, wielu firm i te na prawdę nie są rewelacyjne. Od owijek za 70zł oczekiwałabym czegoś więcej niż metki.

Tak z innej beczki - szmatoholizm mi przechodzi  😁
wątek zamknięty
Ja też twardo czekam na okazje 👀

Kiedy Ja w końcu rozdziewicze swój czaprak Eskadron Nici?? Narazie dojrzewam do tej myśli..
wątek zamknięty
Sigma przeczytaj mój post trochę wyżej
wychodzi na to, że w InterApi jest taniej jeśli chodzi o cottony, a derka jest w tej samej cenie
wątek zamknięty
a no faktycznie 🙂 w wypadku netowego sklepu i tak jeszcze przesylke trzeb adoliczyc wiec na to samo wychodzi

ale alca pady mila niespodzianka bo wszedzie w necie widzialam po 175zl, a kolory na zywo ladniutkie
wątek zamknięty
hehe, masz rację, Alca pady wychodzą o wiele taniej  😲
za to derka w romby za 180 jest na konik.com.pl
no i ja też sie czaję na wyprzedaże, bo ta derka z różowej seri w romby strasznie mi się podoba  😍
wątek zamknięty
hmm ja już troche się pogubiłam w tych ofertach. Mógłby mi ktoś napisac gdzie można zamówić sobie coś z nowej klekcji eskadrona (adresy www wszystkich sklepów któe znacie 🙂 bo widzę że wy dobrze zorientowane gdzie co i czy może taniej  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ooo!

Właśnie na okserze pojawiły się cottony Eskadrona z nowej kolekcji. Są po 99zł 😉

edit:

Owijki -> 89zł 😀
wątek zamknięty
korsik napisz e-maila lub zadzwon do mustanga http://www.mustang.pl/ i zamow 😀 kosztuja chyba 55zł z tego co pamietam a sa świetne  🙂a z zamowieniem nie ma zadnych problemow
wątek zamknięty
Też kupiłam od nich te kaloszki. Za 55zł. Ale na Torwarze:-)
wątek zamknięty
jak one wyglądają ?  😉  ma ktos foto
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.