Niestety już nie. Ja mam do ujeżdżeniówki ochraniacze plum, a koleżanka dokupiła owijki bordowe ES i prawie nie różnią się kolorem. Na koniu wyglądają jak z kompletu. A jako ciekawostka bordowe owijki ES uszyte są z tego samego polaru co derki polarowe Eskadron 😉. Jesli byłabyś zainteresowana bordowymi to zapraszam na PW.
**Ola** Ślicznie kasztanek wygląda 😅..... Ale mój portfel sie nie ucieszy bo teraz jestem jeszcze bardziej przekonana do kupna tego czpraka dla mojego rudzielca 😀iabeł:
Klami Może lepiej ochraniacze? Ale jeśli chodzi o owijki to te w kolorze sezamowym moim zdaniem średnio pasują do sezamowego padu. Ja w rezultacie kupiłam do sezamu owijki w kolorze kremowym bodajże te z linku Nasturcji i uważam że o wiele lepiej pasują niż te od kompletu.
Equishop dopiero wprowadza te nowe kolekcje na swoje strony więc jak zawsze w pierwsze dni mają raczej strony testowe. Wczoraj np czapraki były po 0 zł 😁
martynkakoniki, nie mogli wystawiać na allegro bo te derki weszły z tą kolekcją (z tego co mi wiadomo), a z tego co widzę na allegro nowej kolekcji jeszcze nie wystawili... Zresztą na niemieckim ebay`u też ta derka ma wysoką cenę...
Laguna były po 0zł, bo equi-shop nie miał jeszcze cen nowej kolekcji - wiem, bo pisałam do nich maila.
Nasturcja-Renata, że super hiper to może i jest, skoro taka cena. Ale nigdzie nie mogę wyczytać, co to takiego, jakie ma właściwości - jaka to ma być derka... Padokowa, może raczej stajenna? Nie przemaka to? Ma jakieś inne właściwości... No nie wiem nic 🙄
Wprawdzie nie znam ani słowa po niemiecku, ale na tej podlinkowanej przez ciebie aukcji jest coś takiego: "Ideal als Transportdecke", więc mniemam, że to derka transportowa.
Ale moge się mylić bo w 100% zgaduję z racji nieznajomości "niemca" 😁
Laguna, ano fakt, chociaż nie wiadomo na ile sprzedający zna się na rzeczy i nie napisał tak, bo coś wypadało napisać... Dlatego najlepiej będzie poznać zalety tego materiału🙂
Napewno jakieś wyprzedaże bedą. Jak zawsze, ale może nie być już konkretnych rzeczy. . . No, ale cóż. Nie stać mnie na czaprak za 350zł. Ani derek za 900zł. Poza tym bardziej będzie się opłacało zamówic z Niemiec jak Euro spadnie (o ile spadnie...)