Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Kupię gdzieś jeszcze owijki plum euro-stara? 👀

Niestety już nie. Ja mam do ujeżdżeniówki ochraniacze plum, a koleżanka dokupiła owijki bordowe ES i prawie nie różnią się kolorem. Na koniu wyglądają jak z kompletu. A jako ciekawostka bordowe owijki ES uszyte są z tego samego polaru co derki polarowe Eskadron 😉. Jesli byłabyś zainteresowana bordowymi to zapraszam na PW.
wątek zamknięty
**Ola** Ślicznie kasztanek wygląda  😅..... Ale mój portfel sie nie ucieszy bo teraz jestem jeszcze bardziej przekonana do kupna tego czpraka dla mojego rudzielca 😀iabeł:
wątek zamknięty
Sluchajcie, ile kosztuja ochraniacze Euro-Stara??

Tak sie wlasnie zastanawiam czy komplet ES sezame z owijkami czy z ochraniaczami. Zestaw do skokowki.
Jak sadzicie??
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Alexa:P dziękuję 🙂

Klami Może lepiej ochraniacze? Ale jeśli chodzi o owijki to te w kolorze sezamowym moim zdaniem średnio pasują do sezamowego padu. Ja w rezultacie kupiłam do sezamu owijki w kolorze kremowym bodajże te z linku Nasturcji i uważam że o wiele lepiej pasują niż te od kompletu.
wątek zamknięty
A może owijki i ochraniacze?  😁
wątek zamknięty
Ceny nowej kolekcji eskadrona w equi-shopie mnie powaliły (wiem, wiem wszystko wina euro...)

Szczególnie ciekawa jest cena tej derki:

http://equi-shop.pl/zobacz,779,kat,177,eskadron-derka-multiplex

Ktoś mi powie co to za wspaniały, drogocenny materiał? nawet w goglach o nim niewiele... Chyba, że ja już ślepa jestem 🤔
wątek zamknięty
m0niSka
A jaka jest cena ?
(Jak wchodzę na link to komp. znajduje mi wirusa, więc nie znam ceny.)
wątek zamknięty
Dorotheah, 999zł 😁
wątek zamknięty
Dorotheah, 999zł 😁

może to jakaś pomyłka, bo na allegro wystawiali i była o wiele tańsza  😀
wątek zamknięty
Equishop dopiero wprowadza te nowe kolekcje na swoje strony więc jak zawsze w pierwsze dni mają raczej strony testowe. Wczoraj np czapraki były po 0 zł 😁
wątek zamknięty
martynkakoniki, nie mogli wystawiać na allegro bo te derki weszły z tą kolekcją (z tego co mi wiadomo), a z tego co widzę na allegro nowej kolekcji jeszcze nie wystawili...
Zresztą na niemieckim ebay`u też ta derka ma wysoką cenę...

Laguna były po 0zł, bo equi-shop nie miał jeszcze cen nowej kolekcji - wiem, bo pisałam do nich maila.
wątek zamknięty
Moniska- ale chyba nie wierzysz w to, że derka kosztuje 999 zł 🤔wirek:
wątek zamknięty
Laguna,  😲 link do aukcji derki eskadrona multiplex na ebay`u

tu też się mylą? 🙄
wątek zamknięty
O żesz Ty k..... 😲

Ta derka świeci, śpiewa i tańczy czy co? 🤔
wątek zamknięty
może złotem podszyta 😁
wątek zamknięty
kolega z pracy mi podpowiada, że ten multiplex, to jakiś super hiper materiał  😉
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, że super hiper to może i jest, skoro taka cena.
Ale nigdzie nie mogę wyczytać, co to takiego, jakie ma właściwości - jaka to ma być derka... Padokowa, może raczej stajenna? Nie przemaka to? Ma jakieś inne właściwości... No nie wiem nic 🙄
wątek zamknięty
I tak bym tyle za derkę nie dała nawet gdybym miała 🙄

A wydawało mi się, że 350-400 za dralony to przegięcie....

Moniska- transportowa
wątek zamknięty
Laguna, gdzie żeś to wyczytała?

Dralony teraz 500zł, a dralon a`la metka eskadrona 550...
wątek zamknięty
O ja...
Chyba poczekam na wyprzedaż...
wątek zamknięty
Wprawdzie nie znam ani słowa po niemiecku, ale na tej podlinkowanej przez ciebie aukcji jest coś takiego: "Ideal als Transportdecke", więc mniemam, że to derka transportowa.

Ale moge się mylić bo w 100% zgaduję z racji nieznajomości "niemca" 😁
wątek zamknięty
O ja...
Chyba poczekam na wyprzedaż...

Ja tak samo...

Laguna, ano fakt, chociaż nie wiadomo na ile sprzedający zna się na rzeczy i nie napisał tak, bo coś wypadało napisać... Dlatego najlepiej będzie poznać zalety tego materiału🙂
wątek zamknięty
a ja mysle, ze mnie nawet i na wyprzedazy nie będzie stać :P
wątek zamknięty
Ale cena wyprzedażowa, jakaś taka milsza dla oka chociaż... 😁
wątek zamknięty
Zależy jaka wyprzedaż, bo trafiają się takie wyprzedaże -80%  😅
wątek zamknięty
Nie sądzę, żeby taka wyprzedaż objęła tą kolekcję... Jak trochę pójdzie w dół - i tak się zaraz znajdą kupcy🙂
wątek zamknięty
Napewno jakieś wyprzedaże bedą. Jak zawsze, ale może nie być już konkretnych rzeczy. . .
No, ale cóż. Nie stać mnie na czaprak za 350zł. Ani derek za 900zł.
Poza tym bardziej będzie się opłacało zamówic z Niemiec jak Euro spadnie (o ile spadnie...)
wątek zamknięty
martynkakoniki, nie mogli wystawiać na allegro bo te derki weszły z tą kolekcją (z tego co mi wiadomo)

to może coś mi się pokićkało z wyprzedażami u nich  🤔wirek: 🤔wirek:
wątek zamknięty
KuCuNiO, dokładnie tak jak mówisz...

Miejmy nadzieję, że euro jednak szybko spadnie, bo niestety skutki wysokiego kursu możemy odczuć wszędzie:/
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.