to chociaż napisz, który to Twój czaprak bedzie. Jak mi sie słabo zrobi, to napisze że jesteś nienormalna 🤔wirek: i żebyś koniowi kupiła marchewki zamiast szmatki 😁 👀
caro, mialam zludna nadzieje. I Ty przeciwko mnie?? 🤣 no ja to w pierwszej kolejności 🤣 (moj stan szmat to 4xbialy, 1xczarny, Xxznajomi od których szalone kolorki na weekendy moge pozyczac 😀)
caroline jakiś kiepski szmatoholik z Ciebie a z drugiej strony wielki 👍 za nie uleganie zbytnio modzie na posiadanie kilkunastu/kilkudziesięciu szmat ❗ 😀iabeł:
Dostałam informację od argento, że będą raczej pod koniec kwietnia i opale i diamondy - w wersji bardziej pesymistycznej czyli do końca miesiąca czaimy się 😁 .
A ja już nie wiem ile mam:-) Liczyłam do 30, potem przestałam..
Dziś się wkurzyłam na mój pad Euro-Stara.. Jest tak gruby, że popręg mi się nie dopnia i nie czuje konia łydką. I wogóle siedzę tak jakby nad koniem. Ale to tylko Stripe In, bo Max jest cieńszy.
Kucunio, Ty nie narzekaj tylko zrób jakieś foty swoim szaleńcom, bo ich wieki nie widziałam, a pamiętam /choć słabo i jak przez mglę 😉/, że były piękne. foch! ps. dwa zdjęcia trzy strony temu zauważyłam. 🙂
Klami moja Siwa praktycznie od pół roku nie chodzi pod siodłem a na bieżąco kupuję jej szmatki, więc jak Ty masz zdrowego urwisa to kupuj ile wlezie 😁
W przyszłym tygodniu może uda mi się zwerbować ciskę do stajni to pokażę arabiszona w jakimś ładnym kompleciku. Najgorsze jest to, że praktycznie nic z garderoby Siwej na nią nie pasuje, więc musze kupować kolejne czapraki. Właśnie jestem w trakcie licytowania 2 eskadronów. Mam nadzieję, że choć jeden trafi do rudej 😜.
KuCuNiO moje Maxy są identycznej grubości co StripeIny, tak samo się układają.
Pokażcie swoje kolekcje czapraków. Ja dopiero po weekendzie będę mogła pstryknąć fotkę.