Stwierdzenie jakby zbywali ścierki do podłogi, każda normalna firma sprzedaje końcówki bądź serie z krzywym ściegiem na rynku żeby nie zostać z towarem na magazynie, choćby i po kosztach.
Burza na prawdę mi nie o to chodziło🙂 Widocznie źle się wyraziłam - sorry🙂 Dla mnie to lepiej jak mogę kupić taki czaprak za 20zł z krzywym ściegiem (co nie przeszkadza mi w niczym) z pewnością, że będę go mogła tyrać na codziennych treningach, ponieważ jest tak na prawdę dobrej firmy...
polecam wszystkim czapraki prahda są super bardzo ładnie wyprofilowane nie tylko na kłąb ale też tak że ślicznie układają sie w taki dziobek pod siodłem 😀 a kolor khaki jest niesamowity niby szary wpadający w brąz albo czekolade z duża ilością mleka rewelacja
W&W zapałałam do tego czapraka miłością wielką... tylko na kolor się jeszcze zdecydować nie mogę... 🙂 Nikitaa najlepiej w: -Veredusie 2 -Florenz'ie 3 -Szarym 7
W&W ja tez pałam miłością ,cieszę, ze W&W zapałałam do tego czapraka miłością wielką... tylko na kolor się jeszcze zdecydować nie mogę... 🙂
Zuziasta a dla jakiego konia?
W&W Pięknie. Tylko się nie mogę nadziwić jaką szeroką, okrąglutka kłode ma Twój koń. Na Twoim ten czaprak wygląda, jakby był taki wąski (w pionie). A mi przykrywa pół konia (jesli rozumiesz o co mi chodzi) 🙂 Slicznie wam w tym kolorku. Proszę wiecej tak juz z jazdy 🙂
Nikitaa W pierwszym miodzio. pomarańczowy piekny, swietnie też Wam w Veredusowym i fiolecie 🙂
m0niSk4 Ten czaprak Nikity to Veredus. Niezniszczalne są najczęsciej.
Laguna I dokopałas ostatnim niewiernym tym linkiem z poprzedniej strony .
Burza Co do krzywego szycia w moim padzie HKM miałam szycie końcówek z tyłu padu po lekkim kosie jakby w jaskółkę się układające, nieładne. I bynajmniej, wygladało to na pracę pijanego szyjacego. A kosztował on ponad 4 x 20 zł. Pad juz sprzedałam I tak wnioskuję sobie, ze chyba firmy z sredniej półki, rzadziej robią odrzuty, w przeciwieństwie, do tych z wyższych półek. 🙂
W&W Pięknie. Tylko się nie mogę nadziwić jaką szeroką, okrąglutka kłode ma Twój koń. Na Twoim ten czaprak wygląda, jakby był taki wąski (w pionie). A mi przykrywa pół konia (jesli rozumiesz o co mi chodzi) 🙂 Slicznie wam w tym kolorku. Proszę wiecej tak juz z jazdy 🙂
nie no szeroka to ona jest ale po obwodzie 😀 jeśli chodzi o długośc to ona ma od kłębu do ogona około 135 cm 🙂
chciałbym poprosic jakiegs speca graficznego(a wielu tu takich było) o zrobienie hkm lila na kolor szary, beż i brąz? ktos poratuje?🙂 [img width=640 height=428][/img] dziękuje z góry 👍
madzix zrobiłam na szybko - wieczorem wyślę jeszcze beż, bo mi się skasował.Co do brązowego - jeśli ci nie pasuje wyślij mi konkretny kolor to zrobię 🙂