Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Ciska cudownie w różu  😜 chyba pierwszy raz aż tak mi się róż podoba  😜 😜
wątek zamknięty
Mam pytanie - tlyko mnie nie zeżreć  😉 proszę
Szukam i szukam - gdzie można pooglądać najnowszą kolekcję euro-stara, ale nie chodzi mi o katalog, w którym nawet nie wiadomo który kolor to który, jest już w którymś sklepie naszym? Chodzi mi o maxy głównie 🙂
wątek zamknięty
Obiecałam wam foty w realu i voila -nie są najlepszej jakości ale zawsze to coś:

mój najbardziej oczekiwany 😍

do tego rękawiczki

paseczki też fajnie się prezentowały

lila

czekoladka

A tu mnie spotkał najlepszy surprise- nowa kolekcja alca padów

I mówicie co chcecie ale mój drugi wymarzony czaprak to ten 😜
wątek zamknięty
Argento same słodkości  😜 😜  😵  🍴
kolekcja Opal Fair Play'ów bije wszystko  😀
wątek zamknięty
ten żołty boże jaki ładny.. I teraz nie wiem czy bardziej nastawiać się na eskadrona żołtego czy fair play'a 😀
wątek zamknięty
osobiście obejrzałam, wymacałam i zeznaję ze są rewelka. pod spodem czysta bawełna. Na pewno bąbelki nie będą się ubijać.

Tak więc tylko czekam aż w koncu dotrą i zaraz na ogra go pakuję 🏇
wątek zamknięty
a skąd zamawiałaś?? Owijki są do tego??
wątek zamknięty
tak są owijasy

ale ja nigdy nie mam czasu na zawijanie chociaż moze jak moja córcia będzie wieksza to nie będę się juz tak spieszyć(przynajmniej mam taka nadzieję)
wątek zamknięty
kolorki świetne! ale z teg co widze, mocno różnią się odcieniem od czapraków.. ?
wątek zamknięty
Lena
powiem szczerze, że nie wiem czy to jest Prestige. Nie sądzę, byłby coś w opisie aukcji, choć z drugiej strony pamiętam, że nie przyłożyłam się do przeczytania go.
Na zdjęciu czaprak był błękitny, kupiłam nie czytając opisu i jak doszedł, to miałam takie oczy  😲
Na środku ma napisane Equi-theme i tyle wiem.  😉
mnie tam kolekcje szczerze ryrają. Biorę to co mi się podoba, bez względu na to czy to jest z obecnej czy zeszłorocznej kolekcji.

jak już kiedyś Ci mówiłam, trochę wam zazdroszczę wiedzy który z kiedy itp  🙂
wątek zamknięty
a ja bylam dzisiaj (w zasadzie juz wczoraj) w zoolandii i popelnilam wielki grzech. a wyglada on tak:

tu chyba lepiej kolor widac

i jestem splukana 😵

ale jednoczescie dolaczam do Klubu Hazelow  😁
wątek zamknięty
Jako dzielny fotograf stwierdzam, iż Marian wygląda w nim obłędnie  😜
wątek zamknięty
taaaak zgadzam sie calkowicie 😀 chociaz Marian wyszedl tak...czarno jak na niego :P
wątek zamknięty
Mój telefon ukazuje wewnętrzne piękno Twojego konia  😁
wątek zamknięty
chyba musisz mu robic wiecej i czesciej foty  😁
szkoda ze brzucha nie zakrywa....

ale koniec  🚫
wątek zamknięty
Argento łooooł! Szleństwo 😉 Śliczne!!!
wątek zamknięty
SIWA FOLBLUTKA,  🤬
przecież - w moim przypadku - wałach w różu to będzie przegięcie  🤔wirek:
wątek zamknięty
Argento ile kosztuja czapraki i pady?
wątek zamknięty
Argento dołanczam się do pytania sznurki a dokładnie chodzi mi o ten czaprak w kolorze lila? i ile kosztuą owijki?
wątek zamknięty
Takie pytania chyba miały być na PW 😉
A żeby OT nie robić- widziałam te czapraki na Torwarze i jestem zakochana 😉 Fiolet i różowy Fair Play to dla mnie szał 😜
wątek zamknięty
To ja jeszcze małego off'a dorzucę 😀iabeł:
Angeel, fajnie mu w tym kolorku 👀
wątek zamknięty
Libella oglądałam zdjęcia Twojego konia w KR i ładnie Libel wygląda w tym ES Plum, ale wiesz co...  😀iabeł: ODDAJ GO!!! Mi się bardziej podoba  😉

Na Torwarze były dwa (podobno Ty jednego kupiłaś) i przez jakiś czas wisiał jeszcze wszechstronny, ale jak się zdecydowałam na jego kupno, to juz go nie było  👿
Przyznać się, która mi go sprzątnęła sprzed nosa  👀
wątek zamknięty
Angeel  😜
m0niSka z tego co pamiętam to Klami i Zairka również mają wałaszki, a jak cudownie wyglądają w różu 😁
Nasturcja-Renata myślę, że bedę mogła Ci pomóc, ale to na PW i późnym wieczorkiem 😉

A ja mam pytanko do osób, które mają derki polarowe NICI. Jak wygląda tam rozmiarówka? Moja ma 127 cm długości i zawsze mieści się w polarówki 125 cm (zimówki 130 cm). Czy powinnam zamówić jej S czy M z Eskadrona? A może ma ktoś zdjęcie siwka w derce NICI hazel?

Jako ciekawostka: dowiedziałam się, że w nowej kolekcji eskadrona będzie blady brąz, intensywny lawendowy (fiolecik) i stalowy. Co Wy na to?
wątek zamknięty
Ja mam Nici hazel dla siwka w rozmiarze 125 cm. i uważam, ze jest normalny rozmiarowo więc nie wiem jaki powinnaś wziąść:-)
A zdjęcie wstawiałam w szmatoholikach na jednej z ostatnich stron:-)

wątek zamknięty
siwa folblutka  jeśli fiolet to dla mnie szał  😁
wątek zamknięty
ciska

te polary to jaka maja dokładna nazwe koloru? I gdzie w Wawie do kupienia? 🙂

A ja zapewne dołacze zaraz do klubu nici hazel  😵
wątek zamknięty
ja się pisze na fiolet  😅

co do zdjeć Argento  to podoba mi sie Fair Play w paseczki i jasnozielony alca pad  😀

Angeel jednak wziełaś niciaka  😀 super wygląda!  😉
wątek zamknięty
Alca pady widziałam w piątek na żywo. Pastele są naprawde piękne, szczególnie ten delikatny róż przypadł mi do gustu. Natomiast fioletowy Opal będzie mój  🏇
wątek zamknięty
asds  kolor to złoty  . Ja je kupiłam w Karinie

Mi sie podoba ten rózowy alca pad .
Co do opali to fakt dla mnie sa piękne w szczególnosci ten żółty i w paseczki ale niestety sa nieco mniejsze niz normalny czaprak DR i nie jestem pewna czy mi wejdzie pod uj
wątek zamknięty
Kasztan w sezamowym ES🙂

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.