Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

m0niSka czapraków nigdy za mało  🤣  to ta czekoladka nowa  🍴  a jakie jeszcze 2 kupilaś?
wątek zamknięty
Ja właśnie na czekoladkę też chorowałam, ale ktoś w ogłoszeniach sprzedawał tę z kolekcji aqua brown white i ten odcień brązu zdecydowanie bardziej mi leżał...

No i cóż, jak by nie było zaoszczędziłam sporo 😉
wątek zamknięty
Dziękuję za zdjęcia :kwiatek:. Niestety mam teraz większy problem z kolorystyką niż miałam. Zapytam inaczej, jaki jest kolor czapraka na poniższych zdjęciach: turkus czy petrol? Mam nadzieję, że dziewczyny nie obrażą się za pożyczenie ich zdjęć :kwiatek:

wątek zamknięty
Kobito czytaj i nie zaśmiecaj wątku, przecież napisałam wcześniej. Zdjęcia które wstawiłaś powyżej przedstawiają czaprak w kolorze petrol. Te wcześniejsze jaśniejsze to turkus.
wątek zamknięty
Musiałam się upewnić bo Ty ten ciemny czaprak podpisałaś jako petrol, a Anaa jako petrol uważa ten jaśniejszy. Teraz wiem, że interesuje mnie petrol :kwiatek:
wątek zamknięty
SIWA FOLBLUTKA, Anaa jest w błędzie, co też wcześniej napisałyśmy. 🙂
wątek zamknięty
aurelia przed chwilą bardzo sie uśmiałam. Wstawiłam 2 zdjęcia, na jednym wiem, że jest Libella, a drugie tak z rozmachu. I właśnie przed chwilką weszłam na jeździecką rewię mody, gdzie piszesz o kurtce Pikeura i zobaczyłam, że na tym drugim zdjęciu z petrolem to Ty 😁. Teraz wiem dlaczego byłaś taka pewna koloru-po prostu go masz 😁
wątek zamknięty
SIWA FOLBLUTKA, brawo Sherlocku  😂 😀
wątek zamknięty
a czy są jeszcze cottony wszechstronno ujeżdżeniowe? chciałabym coś co fajnie będze wyglądać zarówno pod ujeżdżeniówką i pod wszechstronnym... najlepiej źółty lub jakieś jasne kolorki, ale czy są jeszcze takie produkowane??
wątek zamknięty
W poprzedniej kolekcji były VSD, więc i w tej powinny być 🙂
wątek zamknięty
Potwierdzam, że kolor to petrol 😉 Choć już go nie mam (a patrząc na to zdjęcie to trochę żałuję, że sprzedałam 😉 )
wątek zamknięty
a ja wlasnie sie czaje na jakies 2 czapraki dla (s)karego, ale nic mi sie nie podoba ;( jedynie stare kolekcje, ktorych juz dostac nie mozna... dziewczyny ratujcie ! 😵
wątek zamknięty
Angeel- dla konia znoszącego złote kupy  😁
Nowe opale  😜
(żółty konkretniej)
wątek zamknięty
te opale mi sie nie podobaja :P moze na nowe diamanty poczekam...
juz sie nie moge doczekac zakupow 🤔wirek:
wątek zamknięty
szukam eskadrona brillianta w kolorze negro model VS[u][/u]

nigdzie nie moge znalezc pisalam do interapi ale mnie olali

moze macie jakies przecieki gdzie jeszcze znajde ten model i to na dodatek w jakiejs fajnej cenie 
wątek zamknięty
proponuje  dzwonic a nie pisac do sklepów gdzie mieli ta kolekcje  😉
wątek zamknięty
ciska, to samo chciałam napisać 😁

Spróbuj w eltanie 😉
wątek zamknięty
racja - turkus. petrol to ten ciemniejszy 😉 zawsze mi się miesza :-P
wątek zamknięty
Fantazja, no fakt, ale 5 czapraków w brązach to już przegięcie... 🙂
2 czapraki, które mi przyszły w poniedziałek to nici błękitny i nougat (który chyba pójdzie na sprzedaż) - kilka stron wcześniej forumowa asds wstawiała zdjęcie zakupów🙂

aurelia, brązowy z kolekcji aqua brown white też mam 😁
i rzeczywiście - kolor ładniejszy, też mi jakoś bardziej leży🙂
wątek zamknięty
lena, były VSD?? a nie czasem VSS?
z tego co jest na calevo (nowa kolekcja) to jest DL i VS (ale to chyba to samo co VSS) ale VSD nie ma ;(

edit: jest VSD ale z brilliantów, impulsów i tych dziwnie pikowanych  😁 a z cottonów cchyba nie..  👿
wątek zamknięty
wy czaprako,a ja mam jakas derko-manie 😁 najnowszy nabytek od caroline 🙂

wątek zamknięty
szafirowa, ślicznie mu!
wątek zamknięty
My ciotka mamy podobną (tyle że w jednym kawałku  :hihi🙂 , i bardzo bardzo sobie chwalimy  💃
wątek zamknięty
Co Jacson to Jacson 😎
Też sobie chwaliłam, tylko że miałam "bezkapturkową"... 😉
wątek zamknięty
Sierra do pyska Czardaszowi w tym kolorze  🙂
Moja konina tez ma ta jacksonową z kapturem i potwierdzam, że jest rewelacyjna  😀iabeł: Żadonka ma zieloną, bo granatowych nie było w u faceta w sklepie, a mi sie trochę spieszyło  🙄

Strasznie mięciuśki jest ten polar, uwielbiam go  😉
wątek zamknięty
Szafirowa nie Ty jedna... 🤔wirek:
Ja w ostatnim miesiącu zaliczyłam 4 derki...w tym 2 całkowicie zbędne...
wątek zamknięty
SIWA FOLBLUTKA czyżbyś planowała kupić petrola? wiesz gdzie go dorwać? ja od dawna na niego poluję
m0niSka wiem które czapraki, widziałam zdjęcia  😉
wątek zamknięty
to jak, wiecie co z tymi czaprakami VSD? napisałam do sklepu, ale mi jeszcze nie odpisali.
wątek zamknięty
m0niSka

Narobiłas mi apetytu na ten brązik z różową obwódką  😜
wątek zamknięty
szafirowa mozna jeszcze gdzies taka dere dostac? szukam, szukam i nic 🙄
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.