Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

przytłumiony i to dosyc mocno

hehe :kwiatek: uratowalas moj portfel 🤣
wątek zamknięty
Ja popełniłam brilanta marzepana i owijki pasujące do niciaka lemon  😀
Zdjęcia na koniu jak jakiegoś fotografa znajdę, czyli nieprędko  😉
wątek zamknięty
Losieczka  nam sie on podobał w katalogu a jak zobaczyłysmy go na zywo to zrobiłysmy jednogłosne "fuj" na jego widok  😉
wątek zamknięty
pomożecie mi znaleźć jakąś ładną derkę polarową pasującą kolorystycznie do gniadego qnia? jakieś wiosenne kolory mile widziane  🙂 może jakaś zieleń lub żółty?  💘
wątek zamknięty
piękny żółty ma eskadron , polarowa derka  jest naprawde śliczna
wątek zamknięty
a jakiegoś linka moge prosić? bo za nic nie moge znaleźć...

edit. ahh.. to jes ta nowa kolekcja. Sprany żołty  🙂 jejku.. wiadomo kiedy będzie w sklepach?
wątek zamknięty
juz jest  😉
wątek zamknięty
Czy ma ktoś zdjęcie tego czapraka na koniu (turkus i petrol)?

lub tego turkusowego (nie wiem jaki to kolor dokładnie)?

wątek zamknięty
Petrol:

wątek zamknięty
wątek zamknięty
asds - ależ on jest gruby  🤔 naprawdę 🙂
kpik -  :kwiatek: prawda, prawda
santoska -  :kwiatek: tym bardziej się cieszę, że go kupiłam!

Petrol świetny!
wątek zamknięty
Miii. ESKADRON Derka polarowa jasna zieleń - lamówka oliwka, jasna zieleń, biały

http://amigo-konie.pl/sklep/product_info.php?cPath=40&products_id=2747&topSsid=b807e2f18440faabaaeac2f76fe7ec9a
wątek zamknięty
ja tam mam mało szmatek końskich ale o paru mogę napisać:
Fair Play dronopikowany ... układa się na razie okropnie, ale może to kwestia krągłości konia, jak dotrze do wagi odpowiedniej znowu dam mu szansę, na razie jestem zawiedziona zakupem ;/ bo na innych koniach leży ok

Fair Play opal - dobrze leży na koniu, materiały dobre, grubość też, fajnie wchłania pot, model wszechstronny, ale pod długotybinkowe siodło też się nadaje

Jackson treningowy - chyba najlepszy czaprak jaki miałam... śliczny po prostu, dobrze się układa i wcale nie trzyma się go końska sierść, nic się nie wbija, wszystko schodzi po strzepnięciu dłonią, w dodatku cena baardzo miła dla portfela, już planuję zakup drugiego koloru
wątek zamknięty
kpik, wydaje mi się że powinnaś ten fair play krócej u góry zapiąć do przystuł leżałby dużo lepiej 🙂
wątek zamknięty
uwierz mi- na wszystkie sposoby probowalam- i mocno docisnąć paskami u góry i wcale ich nie dopinac - nic to nie dawało wyglądał tak samo tylko marszczyło się bliżej siodła ;]  więc dałam na razie spokój i męcze jacksona :P
wątek zamknięty
Siwa Folblutka - tu masz petrol:

I na dodatek ES Rosa 🙂
wątek zamknięty
kpik masz czarne futerko mattes  😍
wątek zamknięty
mam, czarne furto z zielonym ee... no tym materiałem ;] trzeci rok już służy no i może już troszkę się zdeptało, ale koloru nie straciło
wątek zamknięty
ja tam mam mało szmatek końskich ale o paru mogę napisać:
Fair Play dronopikowany ... układa się na razie okropnie, ale może to kwestia krągłości konia, jak dotrze do wagi odpowiedniej znowu dam mu szansę, na razie jestem zawiedziona zakupem ;/ bo na innych koniach leży ok

To nie jest kwestia kształtów konia a tych g.... FairPlayow. Tez mam 2 rożne ujezdzeniowe czapraki tej firmy. Okładają się koszmarnie, a najbardziej jeden który ma w złym miejscu przyszyte paski do popręgu. Masakra.
wątek zamknięty
może mój też ma coś z paskami do popręgu nie tak. 🤔
kupiłam ten czaprak bo widziałam na innym koniu w stajni i mi się wizualnie spodobał, nie podejrzewałam ze takie jaja z nim będą się działy
wątek zamknięty
kpik, może przeszyć szlufkę do popręgu bardziej do przodu?
wątek zamknięty
do przodu? sądząc po marszczeniu do tyłu chyba?
niestety szyc za nic nie umiem- czaprak na razie opatrzony etykietką "tylko na lonże" i leży
wątek zamknięty
Czaprak ładny, kolorek fajny.

Ale Ja bym się nie bawiła w przeszywanie pasków.

Może sprzedaj?
wątek zamknięty
kpik, do tyłu jasne 😉
sprzedaj i kup jacsona 😉
wątek zamknięty
dam mu jeszcze szanse jedną- bo koń schudł od czasu kiedy zdjęcie było robione, jak nie to faktycznie do ogłoszeń pojdzie- szkoda bo na innych koniach leżał dobrze
poza tym właśnie wizja błękitnego jacksona kuuusi
wątek zamknięty
Konia schudnięcie niestety nic nie zmieni.. 🙁
wątek zamknięty
Anaa to jest petrol?  🤔 o matko.. nie podobny w ogóle !  👀
wątek zamknięty
martynkakoniki, jak dla mnie to turkus, petrol jest tutaj:
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/28/100#i
wątek zamknięty
Anaa to nie turkus przypadkiem?
wątek zamknięty
To już powinno się leczyć... w poniedziałek przyszły mi dwa czapraki, ale to za mało prawda?

Trzeba było kupić trzeci  😵

Oto moje dzisiejsze zakupy:

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.