Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

dzięki za podpowiedź 😉
a beż i brąz się szyje  😅 kocham moją babcię  😍
wątek zamknięty
A ja dzisiaj wpadlam do jezdzieckiego po pare drobiazgow (olej, wcierka i te sprawy) i nabylam droga kupna nieplanowany kantar Nici z poprzedniej kolekcji (ten zarowiasty zielony). Fotki na modelu wkrotce.
Zreszta wypatrzylam jeszcze pare innych fajnych rzeczy ze starszych kolekcji Eskadrona. Dobrze, ze nie mialam za wiele kasy przy sobie.
wątek zamknięty
Klami, ja ostatnio w Pasażu zrobiłam zakupy za 300zł 😁
Mi też się podoba ten Niciak, ale do niczego mi nie pasuje... 🙁

ehh... zakupoholizm...  😜
wątek zamknięty
A do mnie właśnie doszedł błękitny niciak i nugat który miał być marcepanem (więc chyba pójdzie na sprzedaż) 😅

(wszystko dzięki uprzejmości asds :kwiatek🙂
wątek zamknięty
Zuziasta, mnie tez do niczego nie pasuje. Chociaz nie..... pasuje mi do konia. 😉
wątek zamknięty
Świetnie.
Właśnie złożyłam zamówienie w Amigo na żółtka z Eskadrona - kolekcja w ich sklepie pojawi się za około dwa tygodnie.
🤔wirek:

btw.
przyznałby się ktoś do takich znajomości, że udałoby mu się załatwić różowego niciaka w wersji DR full?  😁
Czy pozostaje mi jedynie ebay.de?
wątek zamknięty
hehe i ja zamówiłam żółtego Eskadrona tyle że w Mustangu 🙂 A dzwoniłam do konika i tam już nie mają i nie wiedzą czy jeszcze będą mieli...
wątek zamknięty
Gavi, w jakiej cenie będą mieli? wiesz może?
wątek zamknięty
m0niska niestety nie, oni sami jeszcze dokładnie nie wiedzą, ale przypuszczają, że cottony (bo tą wersję zamówiłam) pójdą za 99zł 🙂
wątek zamknięty
mi ten róz braz eskadron sen z oczu spedza...o kantarkach juz nie wspominajac
wątek zamknięty
Ja juz sobie zrobilam liste rzeczy do kupienia z nowej kolekcji i bede starala sie nie wyjsc poza nia.
wątek zamknięty
hej🙂 Przedstawiam Wam mojego konia w kilku kolorkach. Jak się dorobie w miare przyzwoitych(nierozmazanych) zdjęć, to wstawie go w innych kompletach😉
nougat

beż

i khaki(?)

pozdrawiam 😉
wątek zamknięty
little, na 1 zdjęciu czaprak to raczej marzepan 🙂
wątek zamknięty
Zuziasta, i tu jest dylemat... ja w końskim świecie zamawiałam marcepana - przyszedł czaprak, który myślałam, że jest nugatem... ponoć w katalogach jaśniejszy to nugat - już sama nie wiem :|
wątek zamknięty
Jasniejszy to marcipan. Na pewno.
wątek zamknięty
A, to fajnie ża zamówiłam w Końskim Świecie nugat a przyjdzie do mnie to co już mam...  🤔
wątek zamknięty
No właśnie on jest tym ciemniejszym czaprakiem z wszystkich cottonów które były w amigo z 3 mies. temu... W rzeczywistości jest ciemniejszy. Sama nie wiem, być może😉
wątek zamknięty
[quote author=Gavi link=topic=29.msg208883#msg208883 date=1237800895]
Nasturcja-Renata osz Ty podła, zła! Chcesz moje finansa doprowadzić do całkowitego upadku?

nie przesadzaj, banki kredytów teraz nie udzielają, więc całkowity upadek Ci nie grozi 😉 moze tylko pustki w portfelu, ale przecież zaraz koniec miesiąca 😉

a na temat - gniade w niebieskim 😉
[/quote]
Caroline nie jest taak źle z tymi kredytami.. a Gniaduszkowi bardzo fajnie w niebieskim, dobrze, że wprowadziłaś urozmaicenie kolorystyczne
wątek zamknięty
nougat:

marcipan:

wątek zamknięty
Zuziasta,

to co widać na zdjęciu to marcepan wg sklepu koński świat🙂
wątek zamknięty
little, widze stajnia w Przymiłowicach  😀 Pozdro dla Koniczyn

proszę o niecytowanie zdjęć! / a.
wątek zamknięty
jak z jakością cottonów z nowej kolekcji?
wątek zamknięty
Z nowej kolekcji mam Niciaka. Jak na razie prany dwukrotnie i jest jak ze sklepu.
wątek zamknięty
Chyba chodziło o kolekcję wiosenną...
wątek zamknięty
Fakt..... jakos zapomnialo mi sie, ze w sumie jest juz wiosenna.
wątek zamknięty
Paranoja, wszyscy sprzedają nugata jako nugata...  🤔
Marzepana to ja już mam...
Trudno najwyżej kupię nauszniki... albo odeślę..
wątek zamknięty
Zuziasta, jak zorientowałam się, że ichni marzipan to nougat, to chciałam wymienić, ale ponoć nie mieli....
wątek zamknięty
MoniSka jeśli tak to mam marcipana, kolor identyczny. Ale poplątane :p
kilka stron wczesniej była dyskusja na temat jakości nowych kolekcji Eskadrona. Uważam, że z kolekcji na kolekcje jakość pogarsza się... niestety
wątek zamknięty
A, to fajnie ża zamówiłam w Końskim Świecie nugat a przyjdzie do mnie to co już mam...  🤔

to może zamów oba a potem odeślij ten w niewłaściwym kolorze 😉

[quote author=An_kara link=topic=29.msg209564#msg209564 date=1237834519]
Caroline nie jest taak źle z tymi kredytami.. a Gniaduszkowi bardzo fajnie w niebieskim, dobrze, że wprowadziłaś urozmaicenie kolorystyczne
[/quote]
dzięki 😉 czasem trzeba zaszaleć 🙂
z tymi kredytami to pocieszające 😁

Gavi, do usług 🤣
wątek zamknięty
moja w błękitnym fair play'u
na mnie nie patrzecie-było zimmmno...

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.