Ponieważ mój niezrównoważony koń nie lubi deszcz i po każdej kropelce odsadza się dzisiaj byłam zmuszona kupić nauszniki..średnio mi się podobają ale kosztowały 20zł..
Zuziasta 😅 To chyba przesilenie wiosenne 🤔wirek:
Fantazja, daj się ponieść chwili...nie walcz z tym uczuciem 😁
ALe o dużo rzeczy radzę dzwonic się i pytac, bo wiele perełek z starych kolekcji nie ma na stronie a są w sklepie. Jak np. ciskowa Rosa Nici DE Full 🙂...I radze się kantarów zakrecic bo maja z tego co pamietam tez je na promocji 🙂 Mowa o Eskadronach, ANKY i Eurostarach 🙂
NA torwarze wystawiac się nie będą, ale sądze ze nie powinno byc problemu z zamówieniem czapraków i innych rzeczy i np. ich odbiorem na torwarze 🙂, wiem ze właścicielka skelpu planuje byc tam, ale nie wiem cyz an całosc czy na konkretny dzień.
A ceny Klami według mnie korzysten teraz są cottony po 76 zł chyba, a niciaki po 128 zł, ale z nickiami bym nie czekała bo zostały dosłownie ostatnie pojedyńcze sztuki. No i są piekne ES pasiaste jeszcze! 😍 Polecam! Ja swojego dzis rozdziewiczyłam, ale mi się d.... aparat rozładował 😫
asds, ceny faktycznie fajne. A powiedz mi jakie Niciaki VS full zostaly?? Poza hazel, bo taki juz mam. A maja juz moze nowa kolekcje, bo na stronie nie widze??
Z tego co pamietam był oprócz hazel , jeden sky jeszcze VS, a i derka hazel nici ale S rozmiar i derka z starek kolekcji granatowa z różową obwódka nici, ale rozmiaru nie pamietam 🙁 iiii były piekne polary ES z herbem i dralony Eskadrona 🙂. Jeden limonkowo-oliwkowy chyba 🙂
Hehe, derke to my musimy miec XL. Szkoda, ze nie ma innych Niciakow. Ten sky jakos mi nie pasuje, moze za duzo znajomych ma?? W sumie to moze i dobrze, mniej kasy wydam. Dziekuje Ci bardzo za info. 😉
Ja mam ten "Stripe-in" tylko w trochę odwrotnej kolorystyce. Srodek jest oliwkowy, pasek różowy a dół brązowy. Średnio przepadam za tym czaprakiem, ale nie jest zły. To tylko chyba moja obsesja, bo innym bardzo się podoba:-)