Zastanówmy się...zawsze byłam ciekawa, jaka jest odpowiedź na to pytanie. Żadnego dobrego, działającego testu w Internecie nie znalazłam 🤔 Hm...ja się jeszcze nad tym zastanowię, a w tym czasie fajnie byłoby, jakbyście przysłały swoje propozycje. No...to by było na tyle... 😉
Ja tam jestem człowiekiem... no może personifikacją ZŁA. Ale witamy i konie w naszych skromnych progach,choć bardziej niż na konia, wyglądasz mi na quoniarkę.
Jestem hanowerką-lubię skakać, jestem dość wysoka, temperament spokojny, ale jak się wkurzę, to mogę kopnąć, maści jestem jasnogniadej. PS: IHAHAHA!!! 🏇
Marta, z takimi zabawami to na podwórko, nie na forum 😉 Ja również jestem człowiekiem, aczkolwiek mam swoją ulubioną rase, ale się z tym nie utożsamiam.
Szczyga, ty ZUO wcielone musiałaś ujawniać mą odmienność?! Musiałaś?! 🤬 Ide skoczyć z mola A kolorek chciałam ino zmienić, coby się bardziej w letnie trendy wtopić - wszakże trzeba podążać za modą 😁
Jestem hanowerką-lubię skakać, jestem dość wysoka, temperament spokojny, ale jak się wkurzę, to mogę kopnąć, maści jestem jasnogniadej. PS: IHAHAHA!!! 🏇 chyba coś ci sie pomyliło 😀iabeł:
ja jestem koniem Joli R. tym różowym którego nosiła pod pachą. A fe! 😵
Moon, tak, tak wiem, uraziłam Cię i będziesz pamiętała to do końca życia >___> Dziś się dowiedziałam, że chłopak mojej siostry już rok ma mi za złe, że nie podzieliłam się z nim czekoladą.
WTF??? Czasem myślę że dla własnego i innych re-voltowiczów zdrowia psychicznego nowe tematy wątków powinny przejść akceptację moderatorów zanim w ogóle ujrzą światło dzienne 🤔
[quote author=Ruda_H link=topic=28211.msg651424#msg651424 date=1279130023] właściwie to całkiem ciekawe hm wg tego powinnam być zimnokrwistym bo lubię chodzić po drzewo do lasu 😀 [/quote]
Bez komentarzy! Tylko dla osób zainteresowanych! 😉
Jak to? To nie będzie nagród za komcie??? 🤔 Poza tym, wszyscy jestesmy zainteresowani. Za chwile ogłosimy jeszcze wybory na najpiekniejszego konia (względnie łosia) i zorganizujemy zawody różnorakie - jako jUniKornIk domagam się czegoś na modlę rycerskich pojedynków na kopie
[quote author=Ruda_H link=topic=28211.msg651419#msg651419 date=1279129575] na fejsbuku nie ma takiego testu ? niemożliwe 😎 [/quote] jest! jak odszukam to wrzucę 🤣
Jak to? To nie będzie nagród za komcie??? 🤔
a co byś Ushia chciała w nagrodę? różowego kucysia w wirtualnej stajence? to się da załatwić 🤣
(widać, że wakacje się zaczęły i dziatwa siedzi znudzona w domach :konik🙂