Forum towarzyskie »

Koniem jakiej rasy jesteś?

Zastanówmy się...zawsze byłam ciekawa, jaka jest odpowiedź na to pytanie. Żadnego dobrego, działającego testu w Internecie nie znalazłam 🤔
Hm...ja się jeszcze nad tym zastanowię, a w tym czasie fajnie byłoby, jakbyście przysłały swoje propozycje. No...to by było na tyle... 😉
wątek zamknięty
Ja tam jestem człowiekiem... no może personifikacją ZŁA. Ale witamy i konie w naszych skromnych progach,choć bardziej niż na konia, wyglądasz mi na quoniarkę.
wątek zamknięty
Łarabem ihahahaha...prrrr
wątek zamknięty
ihahahaha

skoro jest zapotrzebowanie to moze popracuje nad takim testem? W koncu wykształcenie mam 😉

nie no sooooorryyyy , wakacje niektórym nie służą...
wątek zamknięty
Jestem hanowerką-lubię skakać, jestem dość wysoka, temperament spokojny, ale jak się wkurzę, to mogę kopnąć, maści jestem jasnogniadej.
PS: IHAHAHA!!! 🏇
wątek zamknięty
jestem czlowiekiem, ale gdybym byla koniem to z pewnoscia bylby to lekko neurotyczny folblucik  😂
wątek zamknięty
Marta, z takimi zabawami to na podwórko, nie na forum  😉
Ja również jestem człowiekiem, aczkolwiek mam swoją ulubioną rase, ale się z tym nie utożsamiam.
wątek zamknięty
ja tam jestem mustangiem  😂
wątek zamknięty
a ja rOOshOffffym LofffCiAnym jUnIKorniKiem
wątek zamknięty
Ja pegazem i jednorożcem w kolorze kreta blue  😂
wątek zamknięty
Moon, Ty łosiu, jesteś przecież Anky Pad Pebble Rangerem!
wątek zamknięty
Czekaj, to ona nie jest koniem tylko łosiem? To sio! - na forum dla łosi!
wątek zamknięty
ushia, Ciii!!! Nie wytykaj jej inności, dziewczyna ma problemy z samoakceptacją, jeszcze sobie coś zrobi!
wątek zamknięty
Szczyga, ty ZUO wcielone musiałaś ujawniać mą odmienność?! Musiałaś?!  🤬 Ide skoczyć z mola
A kolorek chciałam ino zmienić, coby się bardziej w letnie trendy wtopić - wszakże trzeba podążać za modą  😁
wątek zamknięty
Jestem hanowerką-lubię skakać, jestem dość wysoka, temperament spokojny, ale jak się wkurzę, to mogę kopnąć, maści jestem jasnogniadej.
PS: IHAHAHA!!! 🏇
  chyba coś ci sie pomyliło 😀iabeł:

ja jestem koniem Joli R. tym różowym którego nosiła pod pachą. A fe! 😵
wątek zamknięty
a ja jestem wielorasowym koniem 😁
Domyślam się jaki jest prawdziwy powód skoku z mola Moon  😎 ona chce przeistoczyć kretę blue na molo lub moon blue  👀
wątek zamknięty
Moon, tak, tak wiem, uraziłam Cię i będziesz pamiętała to do końca życia >___> Dziś się dowiedziałam, że chłopak mojej siostry już rok ma mi za złe, że nie podzieliłam się z nim czekoladą.
wątek zamknięty
WTF??? Czasem myślę że dla własnego i innych re-voltowiczów zdrowia psychicznego nowe tematy wątków powinny przejść akceptację moderatorów zanim w ogóle ujrzą światło dzienne 🤔
wątek zamknięty
na fejsbuku nie ma takiego testu ? niemożliwe  😎
wątek zamknięty
Bez komentarzy! Tylko dla osób zainteresowanych! 😉
wątek zamknięty
właściwie to całkiem ciekawe hm wg tego powinnam być zimnokrwistym bo lubię chodzić po drzewo do lasu  😀
wątek zamknięty
[quote author=Ruda_H link=topic=28211.msg651424#msg651424 date=1279130023]
właściwie to całkiem ciekawe hm wg tego powinnam być zimnokrwistym bo lubię chodzić po drzewo do lasu  😀
[/quote]

:wysmiewacz22: ahahahhaah! umarłam  😂 😂 😂
wątek zamknięty
Bez komentarzy! Tylko dla osób zainteresowanych! 😉

Jak to? To nie będzie nagród za komcie???  🤔
Poza tym, wszyscy jestesmy zainteresowani. Za chwile ogłosimy jeszcze wybory na najpiekniejszego konia (względnie łosia) i zorganizujemy zawody różnorakie - jako jUniKornIk domagam się czegoś na modlę rycerskich pojedynków na kopie
wątek zamknięty
Co do tematu ^^
to Hanowerska...
wysoko skacze. W sensie że bez konia 😀  😀 🏇
wątek zamknięty
[quote author=Ruda_H link=topic=28211.msg651419#msg651419 date=1279129575]
na fejsbuku nie ma takiego testu ? niemożliwe  😎
[/quote]
jest! jak odszukam to wrzucę  🤣

Jak to? To nie będzie nagród za komcie???  🤔

a co byś Ushia chciała w nagrodę? różowego kucysia w wirtualnej stajence? to się da załatwić 🤣

(widać, że wakacje się zaczęły i dziatwa siedzi znudzona w domach  :konik🙂
wątek zamknięty
Hmm...... ja z opowodu wzrostu  to tylko kucyk 🤣
wątek zamknięty
Marta - znalazłam na fejsbuku testy, nawet trzy !

raz
dwa
[url=http://apps.facebook.com/what-breed-of-ficffb/?_fb_fromhash=3efd4ad284268e692e135348d79b31bf&perms=email&selected_profiles=100000144279174&installed=1&session={%22session_key%22%3A%222.WAf9MCFbzygt_gjDlLo0bg__.3600.1279144800-100000144279174%22%2C%22uid%22%3A100000144279174%2C%22expires%22%3A1279144800%2C%22secret%22%3A%22YGQqZCs6sSHL2aBdN82u6Q__%22%2C%22sig%22%3A%22baad4fe141815620224cdfa82f1d0cb9%22}]trzy[/url]

z tym że pierwszy jest chyba najwyżej oceniany, ma najwięcej gwiazdek 🙂

ja chce być szetlandem ujeżdżeniowym, który wygrywa wszystkie grand prix 😅
wątek zamknięty
Ja nie mam konta więc nie zrobię testu 🙁 Ale ja jestem jakiś ślązak z ambicjami na holsztyna ;D
wątek zamknięty
maracuja, wiedziałam, że fejs mnie nie zawiedzie 🙂 Quarter horse iha
wątek zamknięty
Za chwile ogłosimy jeszcze wybory na najpiekniejszego konia (względnie łosia)
Wiedziałam, że teraz będą mnie wytykać palcami...  😂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.