Forum konie »

stajnia na półwyspie helskim?

Witam! W najbliższy weekend wybieram się do Chałup i tak się zastanawiałam czy w niedalekiej odległości znajduje się jakaś stajnia w której mogłabym pojechać w teren na plaże. W necie znalazłam krótką wzmiankę o koniach w Jastarni, ale to nic pewnego. Chciałam zapytać czy ktoś może był w jakiejś stajni w okolicach Chałup i chciałby się podzielić swoimi odczuciami. Będę bardzo wdzięczna za informacje, tym bardziej że do wyjazdu zostały mi 3 dni😉 Pozdrawiam
jest wątek o trójmiejskich stajniach. tam zapytaj 😉
Poza tym jest sezon i po plażach oficjalnie nie można jeździć.

edit : wkradł się błąd.
Daj sobie z tym spokój i zajmij sie ciałem na plazy.Jak widzisz uzyskałaś wyczerpujace informacje od miejscowych i zapewniam Cię, ze nie ma powodu zeby się łudzić.Wyciągna kasę za ....no chyba za dodatek klimatyczny bo tam z pewnoscią jeździć nie umieją.
jeśli jest tam jakas stajnia, to w tym wakacyjnym czasie szczerze współczuję koniom w niej pracującym
Madelajna kilka lat temu była stajnia w Jastarni.

Ed, widzisz...samo zajmowanie się ciałem na plaży na dłuższą metę staje się nudne...no ale skoro nie ma stajni to pocieszę się kitesurfingiem😉

Archeo, tak mi się coś wydawało, że jest jakaś stajnia w Jastarni. Ale skoro nie ma żadnych aktualnych informacji to chyba znaczy, że jej już tam nie ma. No trudno.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się