Forum towarzyskie »

Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

dempsey, nie gadaj głupot, bo dzieci też masz śliczne i warte pokazywania!
Dworcika dzieki ! ale to tez jest w jakis sposob powiazane, jak by nie patrzec  😎
ale po mnie beda madre, a co!
E tam...z samego fajnego Taty, takie cudeńka nie wychodzą. Już nie bądź taka skromna i wrzuć teraz coś swojego 😉
Ty sie lepiej juz nie chwal tak mezem, bo patrz ile tu chetnych na niego  🍴
zachipowany, za-gps-owany, zaobrączkowany, ma tatuaz w uchu,  żonaty i dzieciaty!!
a klucze u mnie

żeby nie bylo tak slodko, to informuje ze zdjecie (nieomal )lepsze niz rzeczywistosc 😉 dobry fotograf potrafi.
no i po domu to on tak nie chodzi, niee 😉

i co myślisz ,że odstraszysz tym już napewno zakochane dziewki??  😉
do szafy go!!!  😁 i pilnuj hahah  😉
Szafa może odnieść nieoczekiwany skutek uboczny. Ja bym radziła pastuchem opatulić.
Dworcika, Ale podłączyć go do prądu nie da się, skoro będzie opatulony pastuchem 😁

Dempsey, to się trafiło ciacho 😁
To się go zaizoluje jakoś. Cicho...to narazie luźny plan, dopracuję i sprzedam patent.
No zaraz, ale gdzie następne zdjęcie?  😎
No jak gdzie? Szukaj na dysku i wrzucaj!
Bo nikt innych chyba się narazie nie kwapi.
Oj, mi chodzi o następne zdjęcie Aragorna  😎

No ale dobra, dam jedno swoje - ale na chwilę  😁
środek imprezy, już mnie łapało zmęczenie  😎
i już nie ma  😎
Inaczej sobie Ciebie wyobrażałam  😁
Inaczej sobie Ciebie wyobrażałam  😁
podpisuję się pod tym, zuupeeełnie inaczej.
ponoć wyglądam niewinnie  😁
Co do mrocznych odsłon - przeglądałam zeszłoroczne Rewirowe zdjęcia i natknęłam się na takie. Wiele się u mnie nie zmieniło, jedynie fryzurka 😎

Aaah kocham dalmatyńczyki!  💘

To jak wysyp fotek to i ja z jedną sylwestrową  😎

Też się dorobiłam foteczki na ostatnim Sabacie, toteż chyba czas zadebiutować, nawet jeśli wyszłam tu jak Lama  👀  😁

"Sierra, Sierra zrób minę na Anię Przybylską!" - czyli nie ma to jak zgubny wpływ wielu, wielu orgazmów... w sensie, że tych drinków ofkors  😁
Sierra Nie no meeega! ElegancjaFrancja 🙂 I wcale nie widac, że po tych orgazmach jesteś  🙂
No jak nie, a te rozmarzone oczy to po czym jak nie po orgazmach? 😀

rewir, super fryzurka!
Szepcik sie ujawniła, o jaaaaaaaaa 😀 😀 😀 !

Sierra fajne zdjecie 🙂!
już się ujawniałam ze dwa razy  😎 nie rozumiem, dlaczego w niektórych to wywołuje takie emocje  😎
hehe w takim razie te orgazmy dodają tylko uroku🙂
już się ujawniałam ze dwa razy  😎 nie rozumiem, dlaczego w niektórych to wywołuje takie emocje  😎

widocznie przegapialam tu 😉
bo na fb nic sie nie ukryje 😎

zdjecie zapisane :P nawet jak skasujesz, moge straszyc innych 😉
kiedy to właśnie z fb było  😎
widzisz, ale nie jestes otagowana :P wiec nie widzialam tego :P
Sierra- zdjęcie mega!
szepcik- no co Ty babo, ja nie widziałam! gdzie tu sprawiedliwość? hę?
Mogę Ci sprzedać te zdjęcie 😁
szepcik, ładna z ciebie dziewczyna więc dlaczego zdjęcie zdjęte? Nie obraź się ale dla mnie to trochę dziecinne.
Sierra zdjęcie super!Teraz sie pochwal kto takie ładne zdjecia robi 🙂
Z powodu takiego, że wolałabym, żeby nie do końca dało się skojarzyć, że ja to ja, czytając moje posty na forum  😎

ale dobra, wstawię wieczorem jeszcze raz, i może coś jeszcze wyszperam - bo na serio, mało jest zdjęć, na których jestem tylko ja 😉
TU MIAŁO BYĆ ZDJĘCIE DLA DWORCIKI.

Ale po pierwsze: wiesz jak paskudnie mój czerwony od chusteczek nos wygląda? No właśnie. I nie chcesz wiedzieć : P
Po drugie: Mój komputer też nie chce wiedzieć, więc się wiesza przy próbie zrzucenia zdjęc. I nawet nie wiem czy są jakieś fajne, bo jak już pisałam - ekranik mam rozwalony : P
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się