też była to dla mnie "nowość",ale cus w tym jest... 😉 Ponoc nie powinno się w makijażu twarzy zbyt często przekraczać sfery osobistej klienta. I nie mówię tu o body painting'u,bo toto to zupełnie inna bajka 🙂
Możliwe Ok 14 z groszami? Jechałam na dyżur do stajni Właśnie z pętli na wilanowskiej 😉 Jeśli ten ktoś kogo widziałaś miał czarną dłuższą kurtkę i czarne spodnie to zapewne byłam to ja 🤣
edit: kiedys szłam w centrum i widze chłopaka , patrze na twarz i wiem ze gdzies go widziałam patrzymy sie na siebie bo najwyraźniej on też mnie kojarzył.... stanelismy na przeciwko siebie i oboje powiedzieliśmy " skądś cie pamietam" chwila zastanowienia VOLTA hahaha 😁 świat jest mały no ale nie ma tego użytkownika na re-volcie
wendetta - jak dla mnie bardzo przystępnie. Widzę, że hippi style gości również na południu Polski. Miast kurtki przydałby się tu szal bądź bolero. Co to samej osoby - co prawda to czerń i biel, ale diabelski ogniki w oczach są i to mi się podoba ;>.
Seksta - bardzo fajnie dobrany komplet sylwestrowy, jestem ciekaw butów (wybaczcie, że patrzę na ubrania - zboczenie). Naprawdę fajnie 😉. Widzę, że Malibu z mlekiem - więc kolejny + ^^.