Obydwie fotki są robione ,,po" strzale i w ramach ,,lansu" 😀 ;]
edith: dopiero mi naprawiono mój pistolet i była niezła zabawa 🙂 a skoro rozmawiamy o fachowości 🙂 poniższe zdjęcie powinno odpowiadać znawcom tematu 🙂 🙂
Np. znawcom tematu strzelanin w szkołach w Niemczech, Finlandii i USA 😎 Ktoś przeżył?
Nas trener uczy, aby bez podpórki (z pistoletu) strzelac jak na ostatnim moim zdjęciu. Dwa moje małe kochane cacuszko idealnie mieści się do torebki 😀 Niestety jest w depozycie na strzelnicy i raczej nie mogę się z n im pokazywac na ulicy :P
wł. Felix-Huston, forever felicis! na szczęście nie mam mózgu psychopaty :P Z bronią nie ma żartów. Więc ci co mi podpadli mogą chodzić spokojnie po ulicy 🙂 Zresztą broń jest w depozycie :P:P:P
kot a z jaką bronią masz styczność i w jakim celu?: 🙂 jeśli moge zapytać. Dodasz jakieś zdjęcie?
C-zetki,glocki, mosbergi,glauberyty,beretty,p-83,p-64 W celach hmm w przyszłosci obrony i unieszkodliwiania złych ludzi.(nie jestem w policji i sie nie wybieram) Zdj niestety nie wolno nam robic,bo jest japa 🤔
Ja to na Czocha to tak tylko turystycznie ... ale zamek robi wrazenie. Chciałabym dostać klucz do ,,wszystkich" drzwi w tym budynku i zwiedzić każdy zakamarek. Niezłą fazę robi historia z 48 roku o ukrytym skarbie.. eh... Kocham historie 😀
Obydwie fotki są robione ,,po" strzale i w ramach ,,lansu" 😀 ;]
edith: dopiero mi naprawiono mój pistolet i była niezła zabawa 🙂 a skoro rozmawiamy o fachowości 🙂 poniższe zdjęcie powinno odpowiadać znawcom tematu 🙂 🙂
'znawcą' tematu może nie jestem, ale jak na moje oko dobrze was uczą 😉
kot sportowo strzela się z jednej ręki, więc chcąc nie chcąc nie da się położyć palca wskazującego na pałąku od spustu 😉