maleństwo hahahahha chetnie bym sie powylegiwala na Florydzie na te okolicznosc np 😀 Naprawde wygladasz jak nastolatka i na bank nie jest to kwestia filtra! 🙂
smarcik bardzo dziękuję! :kwiatek: D. to cóż... Człowiek, który wywrócił moje życie do góry nogami, w życiu tak szczęśliwa nie byłam. Co prawda, to wszystko totalnie szalone, ale nasze własne i jest nam ze sobą absolutnie cudownie. 😀
Julie dziękuję- wrzucę za jakiś czas na instagrama 😉 Tutaj by mnie pogonili 😉
Edit: Dodam jeszcze takie o, czyli jak zwykle zafiksowana w temacie Indii. To się nigdy nie zmieni 😉 Parę miesięcy temu odkryłam historię Rani Padmavati. Zakochałam się w filmie z 2018 roku 🙂
Tylko no wiecie, to jest bardzo taka mocna stylizacja - no bo na wesele 🙂
Na codzien owszem zdarza mi się czerwona szminka, zdarzają się fale, nosze sukienki owszem i obcasy - ale na pewno nie w takim natężeniu ze wszystko na raz 😀 a miedzy 17 a 20 to glownie bryczesy wchodzą w gre 😉
Czy znalazłam swój styl? no poniekąd tak 🙂 lubie proste fasony, ale takie z pazurem. Kocham blond wlosy, naprawdę nie wiem dlaczego przez pol zycia upierałam się na bycie brunetka, w ogole na punkcie wlosow mam fisia kompletnego! I lubie wyrazisty ale oszczędny w kolory makijaż - nie potrafie cieniować oka, jak zrobie rzesy to w ogole już oczu nie maluje, bo kalecze... Jak szminka to znow czerwona albo nude - nic pomiędzy 🙂 Z biżuterii np. lubie tylko bransoletki...
Lubie być widoczna generalnie, także dla mężczyzn - choć to chyba niepopularne ostatnio się przyznawać do takich rzeczy 😀 Ale widoczna jako błysk w oku, a nie kolorowa papuga - jeśli rozumiecie o co mi chodzi 🙂
faith niestety ale nawet termoloki na moich ciężkich włosach nie utrzymają się dłużej jak 30 min 🙁 Za to u Ciebie wyglądają one obłędnie. vanille dziękuję 🙂 bardzo mi miło 🙂