Też jestem z frakcji nie-dla-dziubków. No chyba, że ktoś to robi specjalnie np "a teraz wszyscy róbcie głupie miny". Ale w "zwykłym" zdjęciu? Po co? Nie wygląda to fajnie 😉
Julie drugie zdjęcie super, takie naturalne. Czy Ty kiedyś byłaś blondynką? 👀
Nigdy nie byłam blondynką, moje naturalne włosy są trochę jaśniejsze, a od stu lat farbuję na ciemny brąz.
Ja też jestem z frakcji nie-dla-dzióbków, to pierwsza i ostatnia taka fotka, którą sobie tak dla jaj zrobiłam i opublikowałam. Całkowicie się zgadzam z tym, że to głupie, ale akurat taki miałam zamysł.
[quote author=maleństwo link=topic=28.msg2773971#msg2773971 date=1523453003] Julie, nie obraz się, ale na pierwszym, przez ułamek sekundy, pomyślałam "siostra Godlewska?!" A na drugim super, młodo, ładnie zgrabnie! [/quote] Who the f**k is siostra Godlewska? 🤔 Nie znam.
A za pozostałe komplementy dziękuję. :kwiatek: Chyba udało mi się nie roztyć. Brakuje 3 kg do wagi sprzed ciąży. 😉
tunrida, Super wyglądasz. I rzęsy bardzo dodają uroku, zwłaszcza jak dobrze zrobione. Ja sobie raz zrobiłam na sam koniec ciąży, żeby jakoś wyglądać na pierwszej wspólnej fotce z maluszkiem. 😉 Ale za bardzo wkurzał mnie brak możliwości umycia całej twarzy w ciepłej wodzie. Chociaż może jeszcze raz latem na jakiś wyjazd zrobię...
larabarson, faith dziekuje. Ta fryzura to jakiś totalny przypadek, nic nie chciało się układać więc powpinalam tone wsuwek o i dziwo wyszło. 🙂 smarcik, one wcale nie są jasne, to taki musi, nijaki blond 🙁 Strasznie ich nie lubię. Bardzo fajne te twoje foty! infantil, dzieki! Ja zwykle spięte noszę w sumie. Ty jak zwykle pięknie wyglądasz! Też bym taki makaron zjadla. amnestria, obie urocze. 🙂
maleństwo, No bardzo Ci dziękuję. Bardzo. A wiodłam szczęśliwe życie nie wiedząc o jej istnieniu. Nie oglądam tv, boję się włączyć odkąd w czasie przerzucania kanałów zobaczyłam, że Popek występuje w Tańcu z gwiazdami. I dobrze mi z tym było! Dzięki! (A tak prawdę mówiąc, to chyba nie trudno by było mnie na nią ucharakteryzować, ze względu na podobne gabaryty. 😁 😵 )
Jeszcze raz spojrzałam i w prawdzie nie wiem która z nich to Godlewska, a która to siostra, ale nieważne, już nie chcę o nich więcej wiedzieć i widzieć. I tak jestem od nich obu razem wziętych zdecydowanie ładniejsza. 😁
Julie wszystkie są Godlewskie i wszystkie są takie same, więc to w sumie bez różnicy 😂 Na szczęście jesteś od nich sto razy ładniejsza 😁 Nie wiem czemu myślałam, że naturalnie masz jasne włosy 😉
Julie, no napisałam, żebyś się nie obraziła 🙂 Heh, ja niestety coś tam o takich masakrach chodzących muszę wiedzieć, pracuję z młodzieżą żyjąca głównie w sieci i wypada się trochę orientować, co lubią, a z czego mają bekę. Też wolałabym te panie "odzobaczyć" 😉
maleństwo, wiem wiem i Ty też chyba wiesz, że ja jestem ostatnia do obrażania się. 😉 Co do orientowania się, to ja też chcę raczej być na bieżąco. Tv nie oglądam, za to oglądam memy w internecie, ale te stwory jeszcze mi się nie przewinęły. 😁
naovika, Hehehe 😉 Ja podziwiam Twoje zdjęcia na Instagramie.
Z góry przepraszam tych, co mnie mają na Instrgramie i są na FB grupie "dzieciowej re-volty" za wyskakiwanie z lodówki, ale profi zdjęcia w plenerze mam pierwszy raz w życiu. Mam nadzieję, że nie ostatni, bo jednak samemu się takich zdjęć telefonem nie zrobi. 😉 Chciałabym kiedyś taką sesję z mężem i końską.
a ja się dorobiłam kolejnej foty w moim naturalnym środowisku 😜 Może nie jest najbardziej korzystna na świecie, ale oddaje sedno sprawy znakomicie i przez to uwielbiam to zdjęcie.
Julie swietne, cieple foty! a ty wyglądasz kwitnąco 🙂😉 moja siostra robila ostatnio z rodzinka podobne zdjęcia i tez wyszly takie klimatyczne, przepiekny pomysl i realizacja 🙂
infantil rewelacja! jest wlasnie bardzo korzystna, widać ile masz radochy 🙂