Forum towarzyskie »

Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

Chociaż raz mam znośną twarz na zdjęciu z klubu. 😎
Bischa, jeśli mogę spytać, gdzie Ty tak w zasadzie pracujesz? 🙂

wiedźma, super ten warkocz z piórkami!

galopada_, śliiiicznie wyglądasz.

Mua
Lotnisko Chopina, restauracja The Flame w strefie wolnoclowej  😉
Bischa pracodawca pozwala Ci robić sobie zdjęcia ze sławnymi ludźmi i udostępniać w internecie? Ja miałam zabronione bo to nieprofesjonalne, i pewnie za wrzucenie zdjęcia z jakimś vipem wyleciałabym z hukiem 😉

absolutnie nie pytam złośliwie tylko z ciekawości  :kwiatek:
Chyba różnica jest w obsłudze lotniska i pasażerów, a pracowaniem w kawiarni? 😉
Nie no galopada, są granice ładności, przeginasz  😍 🙂 Dziewczyny, wpędzacie w mega kompleksy🙂🙂 Wojenka, dziecko piękne po matce🙂 pamirowa, ale Ci super w ciemniejszych włosach...
No czas na mnie 😀
Odchudzona, wyjściowa wersja, aż trzeba było zrobić fotę, niestety cierpię na niedobór sensownego lustra 😁

Jaka Ty jesteś chuda 😲
Wiem, że to może dziwnie zabrzmieć ale mi się wydawało, że Smartini jest bardziej podobna do swojego... konia 🤣
W sensie, że wcześniej nie widziałam żadnych fotek i wyobrażałam sobie jasne blond włosy i kogoś młodszego 😀
CzarownicaSa, e, szczupła, nie chuda 😉 dzięki 😉
Chess, hihihi 😀 ide mi dawalas lat? ;D
smartini a ile masz lat? 😉 Dla mnie odrobinę za szczupła ale wiadomo -"to ładne, co się komu podoba"  😜  :kwiatek:
smartini, wow!! Wyglądasz rewelacyjnie!

Ja się dorobiłam ostatnio zdjęcia 😀
[img]https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17634783_1385900898119735_3479513247836569617_n.jpg?oh=6a937ad0f101a5e5126b04670914dc76&oe=59560D69[/img]
smartini, a nie wiem, z 23? W sumie chyba nie chodzi mi o sam wiek a mniej poważny wygląd.
smartini, o rany rany  😜
dzięki dziewczyny  :kwiatek: 😡

Chess 24 😉 ale na co dzień wyglądam zdecydowanie mniej poważnie  😁
smarcik czarny wyszczupla  😀iabeł: a tak serio to ta kiecka jest po prostu super skrojona ale fakt, szczuplejsza już być nie mogę, teraz wypadałoby mięśni sie dorobić no ale w tym celu trzeba ćwiczyć.......  😜
wymodelowana ależ ślicznie naturalnie <3 zabiłabym za długie włosy 🙁

smartini, no i jak tu nie mieć kompleksów jak ktoś kto tak wygląda się odzywa w wątku dietowym.  😜 dobrze kojarzę, że masz krótkie włosy? Czy tak upięte? Ja się przymierzam teraz do ścięcia na bardzo krótko, skoro w końcu schudłam i robię tatuaż to czas na kolejne szaleństwo.  😂

Aż głupio coś wrzucać jak tu wszyscy ładni i wyjściowi, a ja jak zwykle z koniem. 😉
Altiria, ale ja podkreślam, że nie trzymam diety, żeby chudnąć bo ten etap już zakończyłam ;D kilka miesięcy temu było +9 kilo ;D ale sama raczej nie masz powodów, żeby mieć kompleksy 😀iabeł:
moja 'normalna' długość to taka mniej więcej

ale własnie to było po ostatniej wizycie u fryzjerki w listopadzie...... idę dopiero 15go więc mam juz strasznie długie kłaki i źle wyglądają :/ więc wiecznie spięte
a przy okazji szukania znalazłam jeszcze fotę w tej samej kiecce z halloween jako pierrot :P
Super długość, zaszaleję jak już nie będę bankrutem.  😎
Altiria, ja ją uwielbiam i dobrze się czuję. Na tyle długie, zeby jako tako dało się spiąć w kitka w razie potrzeby 😀 no i ja mam cienkie, delikatne włosy i mało nie mogą być długie 🙁
koniecznie pokaż się w takich jak już zaszalejesz 3🙂
Ja mam ten problem, że ufam jednej jedynej fryzjerce w Toruniu.... od przeprowadzki do Krk mam więc utrudnione wizyty xD
Ja mam mnóstwo kłaków i szybko rosną, nawet jak efekt mi się nie spodoba to za kilka miesięcy znowu będą długie.  🙂  Też miałam ten problem, na szczęście trafiłam na fantastyczną fryzjerkę na moim osiedlu, niby nic, a jakie to istotne dla komfortu życia.  🤣
A ja się dorobiłam pierwszy raz ever względnego selfie 🏇

czyli jeśli nie robię tak: [url=http://re-volta.pl/galeria/foto/163428#f]http://re-volta.pl/galeria/foto/163428#f[/url]

to wyglądam tak 😁
Bischa pracodawca pozwala Ci robić sobie zdjęcia ze sławnymi ludźmi i udostępniać w internecie? Ja miałam zabronione bo to nieprofesjonalne, i pewnie za wrzucenie zdjęcia z jakimś vipem wyleciałabym z hukiem 😉

absolutnie nie pytam złośliwie tylko z ciekawości  :kwiatek:

Jak najbardziej, nie ma z tym problemu. Rzadko się zdarza taka sytuacja, bo VIP-y czy inne celebryty mnie nie kręcą, ale gdy jest to osoba która lubię, kibicuje, to nie omieszkam sobie zrobić zdjęcie, jesli ta osoba nie ma nic przeciwko
A ja się dorobiłam pierwszy raz ever względnego selfie 🏇

Omatkoboska wyglądasz jak nie Ty! Piękna  😍 (nie to, żebyś na co dzień była brzydka  😡  😁 po prostu to zdjęcie jest takie.. inne. Kwestia włosów?  :love🙂

Za mną chodzi profesjonalna sesja. Ale biedny student jestem póki co  😡 A nie, już nawet nie student a dalej biedny  😡
Amnestria nie wiem czemu zupelnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam 😀
Smarciczku :kwiatek: :kwiatek: Może włosy, ostatnio wkręciłam się w "nie-kręcone" 😉 I zostawiam takie ni to kręcone, ni proste 😀
Ale dzięki, mega mi miło :kwiatek:

CzarownicaSa, ziom! Ale Ty mnie przecież poznałaś NA ŻYWO 😀
Ale ile lat temu to było no 😁 I do konca nie rozpoznawalam która jest która 😁 kompletnie nie mam pamięci do twarzy 😀
Boś wydorośłała i wyszlachetniała amnestria, klasa i szał  :kwiatek:
amnestria, o pani... Jest szał 🙂
O laski, jak mi tego było trzeba 😜 :kwiatek:
Dzięki :kwiatek:
amnestria, wow, ja też nie poznałam.  Super. Doroslej i subtelniej  niż  pamiętam z Lidera.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się