Forum towarzyskie »

Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

To może my 😉
W Palmiarni w Gliwicach

W Sylwestra późną porą :P

Ja mam z ZooParku z motylem 😀
eterowa -dla mnie jesteś najpiękniejszą dziewczyną z forum. mega kobieca, delikatna.
bryziak, ojej, bez przesady 😡 Ale bardzo dziękuję! :kwiatek:
Ja tylko tak na chwilkę 🙂 macie mnie z ostatniego tripa 🙂
eterowa, cudowna z Was para! nic tylko płodzić dzieci;P

flygirl, od kiedy Ty jesteś ruda i jakim cudem mi to umknęło??

zabeczka17, urodziłaś się nie w tym kraju🙂 to powinien być Twój strój codzienny🙂 długo tam byłaś? jakie wrażenia?

a ja tylko dodam, że moje zdjęcie było zrobione prawie rok temu, przed caaałym zamieszaniem😉 ale myślę (mam nadzieję) że teraz wyglądam podobnie😉
Breva gdybym ja dostawałam chociaż 5 zł za tego typu stwierdzenia hehe to bym dzisiaj była miliarderką 😀
Ja naprawde mam nawalone w temacie Indii, od zawsze. Kocham ich kulture, kocham ich świat ( ten magiczny, duchowy)... i to sie chyba przekłada na mój wygląd.
Byałm 10 dni ok.. zwiedzalam Złoty trójkąt... od Dheli po Mumbaj... były przygody, niesamowite sytuacje, wsyztsko bardzo pozytywne. Jednak to czego nigdy nie zapomnę to ich gościnności oraz  wielu sytuacji gdzie  napotkani obcy  mówił mi- Jesteś idealnym przykładem reinkarnacji, wróciłaś do domu...
Indie na zawsze pozostaną w mym sercu, nigdzie sie tak dobrze nei czułam jak tam...
Breva jestem ruda/czerwona (na zmianę) jakoś od... czerwca? Coś takiego. 😀

zabeczka prześlicznie wyglądasz 😍
fly dziękuję  :kwiatek:
zabeczka17, dziewczyno ale schudlas  😲 pieknie!
Breva  dzięki :kwiatek: czekam na Twoje aktualne- mam nadzieję, że znów tak promieniejesz  😀
Kajula, Whitemoon071  dzięki :kwiatek:
Zabeczka17 pasujesz tam idealnie  😀  zazdroszczę podróży  😀
zabeczka17 ale masz egzotyczną urodę, te ozdóbki na czole i Twoje ciemne oczy  💘 Jak rasowa Hinduska🙂
Widać, ze jak ryba w wodzie się tam czułaś.
flygirl, a mi się zdecydowanie bardziej podobałaś w brązie  😉

Ja byłam też na wojażach w ostatnim czasie, pierwszy raz nad Zatoką Gdańską 😎
Z tego powodu nie mogłam nie wejść do morza, jak się nadarzyła okazja.
Co prawda tylko do połowy, głowy bym w życiu nie zanurzyła przy tych temperaturach...
i jedno próbno-sesyjne🙂 (nie wiem tylko, dlaczego tak po jakości to poszło...)
zabeczka17, dziewczyno ale schudlas  😲 pieknie!

haha wiesz że dla takich tekstów  warto życ? haha 😀
Jak się oszczędzało cały rok na żarciu ( aby opłacić trip) to i kilogramy same tak wiesz, naturalnie  poleciały  😜 😁

baffinka  nie ma czego, pakuj plecak i do boju ! Indie czekają  😉

Thymos jak ryba w wodzie to mało.. ja naprawde czułam się jak w domu. Wiem brzmi to głupio infantylnie bzdurnie słów brakuje. Ale kiedy tylko stanęłam na lotnisku w Dheli pomimo zmęczenia, ogarnął mnie taki spokój jakbym już kiedyś tam była. Deja vu co 10 min. Czasami to było totalne przegięcie. Wchodzę do Tadż mahalu a mi się  podwójnie obraz widzi, zimny pot i ta pewność- Ja tu byłam !
No masakra.. czasami tak stoje z boku i se myśle- Ja naprawde jestem nienormalna. Zeby zakochać się w czymś czego nie znałam a potem przeżyć to ponownie w dodatku z podwójną siłą?? No wariatka dosłownie.

Macie jeszcze mnie na wyspie Elefante na którą się płynie z Bombaju.
zabeczka17, omg, jak schudłaś!! Super wyglądasz, dawaj więcej, bo jestem w szoku jak ładnie wyglądasz 😀 Mam nadzieję, że trochę pomogłam  z lotem i podróżą 🙂
haha mówicie mi tak jeszcze.. bo z podróży wróciłam z 4 kg dodatkiem hahaha   😁
Dzionka bardzo Ci dziękuje ! Pomogłaś mi okrutnie i dzięki tobie byłam ,,ubezpieczona" na wszelką okoliczność. Miałaś racje we wszystkim jeśli chodzi o samolot.
Jednak na szczeście lecieliśmy dość ekskluzywnymi liniami i wszystko było w zestawie 🙂 
Oczywiście nie zmienia to faktu że dalej mam ogromny lęk przed lataniem i zaraz po starcie znieczulam się 3x podwójnymi z lodem bo nie wyrabiam. 😁
Specjalnie dla Ciebie dodatkowe fotki

Thymos pierwsze zdjęcie jest przepiękne jak z katalogu. Slicznie wyszłaś !
zabeczka17 a słyszałaś o Bibliotece Palmowych Liści?
Podobno jest ich parę, co ciekawe, wygląda na to, że w Krakowie też można się "przeczytać"
http://www.palmoweliscie.pl/

"To co zawiera liść jest zapisem Boskiego Planu Życia z jakim dusza przyszła na Ziemię. Odczyt tego Boskiego Planu mówi nam o naszych zdolnościach i możliwościach, a także o wydarzeniach w każdej sferze życia: zawodowego, rodzinnego, społecznego, duchowego - często z dokładnym określeniem dat mających nastąpić wydarzeń. Prawie zawsze podana jest długość życia, łącznie z datą śmierci...
Na końcu zapisu pojawia się informacja na temat poprzednich wcieleń oraz tzw. pooje czyli obrzędów mających na celu złagodzenie skutków karmy, a w konsekwencji ich wypalenie... Bywa, że pytający dowiaduje się, że jeszcze w tym życiu czeka go moksha czyli wyzwolenie - to jest "ostateczne zbawienie"."

dziękuję  :kwiatek:
No to mnei załatwiłaś 🙂 muszę w wolnej chwili to przestudiować dogłębnie.
Chociaż ja jestem z natury takim rasowym agnostykiem, to mimo wszystko uwielbiam wschodnie religie i miejscami bliżej mi do nich jak do katolików.
Wiara wiarą, aleja to chyba  czerpie enegrię z każdej religi świata. 😎
Thymos właśnie noszę się z zamiarm powrotu do takiego jaśniejszego brązu, ale facet mi męczy, że on woli czerwone/rude. No i nie wiem. 👀
Thymos właśnie noszę się z zamiarm powrotu do takiego jaśniejszego brązu, ale facet mi męczy, że on woli czerwone/rude. No i nie wiem. 👀

A to w takim razie bardziej skomplikowane  😎
A to ja się przypomnę,samojebka przed wyjściowa🙂
Ale mam krzywy nos  😲
o matko a to bluzka taka? :P
No tak,body🙂
Aaa teraz zauważyłam spodnie, myślałam wcześniej że to jakaś ładna koszulka nocna 😉 A zakładasz na to coś jeszcze, czy tak wychodzisz? Bo moja mama ma chyba racje, jestem mało odważna, jeśli chodzi o ubiór, bo tak bym nie wyszła raczej na ulice 😀
Wichurkowa, naprawdę pokazujesz się ludziom w takim stroju? 🤔
Pursat, no ty chyba nie jesteś lepsza 😉
Co kto lubi! 😉 ja bym nie wyszła, chyba, że z czarną koszulką pod spodem :P
Ale nie o tym chciałam! Przepraszam, że tak niemiło (nie chcę być złośliwa! :kwiatek🙂, ale nie podobają mi się Twe brwi Wichurkowa. Jak 'od szklanki malowane'. Coś bym w nich zmieniła 😉
zabeczka17, ło mamuniu, ale zmiana! Fenomenalnie wyglądasz!
Dworcika  :przytul: dziękuję 🙂
żabeczka pięknie wyglądasz! Bardzo oryginalna uroda i super wpisuje się w indyjski klimat  🙂

Ojoj.. ale tu wszystkim się krytyka włączyła. Nie zapominajmy, że każdy ma swój gust, a ten wątek raczej nie służy ocenie (zwłaszcza negatywnej) 😉 Przynajmniej tak mi się zawsze wydawało. Wichurkowa stylizuje się, kształtuje brwi itd, tak jak jej się podoba i w sumie nic nam do tego  🙂
Pursat, no ty chyba nie jesteś lepsza 😉

Słucham?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się