Dekster, to raczej typowe pytanie - widziałam dzisiaj 3 wpisy na rv z takim pytaniem ;P
JARA, no coś ty, widziałam jak ładnie dietowo idziesz 🙂 Zdjęć ślubnych brak! Ale może jakąś sesję na koniu sobie trzasnę, jak koń zmądrzeje trochę po kontuzji, i wtedy was zaleję 🙂
Kurczę a ja myślałam,że jestem jedyna;p A pytanie ponieważ nie wiem czy faktycznie młodo wyglądam na swój wiek,czy to ludzie zwyczajnie zdziwiają. W pracy każdy szuka kierownika a gdy mówię,że to ja to się większość krzywi.W sklepie mi nie sprzedadzą ani papierosów ani alkoholu to nawet mowy nie ma.Na dyskotekę też nie zdarzyło mi się wejść bez kontroli. Najgorzej mam jednak w pracy,ponieważ nie jestem przez nowych klientów traktowana poważnie a wręcz jak gówniara na stażu.Muszę się dwoić i troić,żeby w ogóle ktoś chciał ze mną rozmawiać.
[quote author=Dzionka link=topic=28.msg2022445#msg2022445 date=1393323486] JARA, pokazuj swoje jakieś a nie się mądrzysz ;P
Ja nie mam żadnych nowych zdjęć, nie ma mi kto robić, poza tym ostatnio w kadrze się nie mieszczę 😂 [/quote] JARA, już w weekend się doczekasz zdjęc i to na koniu .Koło konia , pod koniem 😁
taak, chcę, chcę! Brakuje mi nowych koni i twarzy na zdjęciach! 🙁 Tylko, że... w tygodniu pracuje, a w ten weeken jestem 2 dni na Partynicach..robię relacje na hipponalia cup 😉
taak, chcę, chcę! Brakuje mi nowych koni i twarzy na zdjęciach! 🙁 Tylko, że... w tygodniu pracuje, a w ten weeken jestem 2 dni na Partynicach..robię relacje na hipponalia cup 😉
To zapraszamy do nas w weekend. 💃 Do nas tzn do stajni gdzie stoi Rosek 😁 Ja oferuję dobre jedzenie, Rosek konie, jest też Buła 😎 i stado arabów 😁
[quote author=whitemoon071 link=topic=28.msg2022840#msg2022840 date=1393352611] taak, chcę, chcę! Brakuje mi nowych koni i twarzy na zdjęciach! 🙁 Tylko, że... w tygodniu pracuje, a w ten weeken jestem 2 dni na Partynicach..robię relacje na hipponalia cup 😉
To zapraszamy do nas w weekend. 💃 Do nas tzn do stajni gdzie stoi Rosek 😁 Ja oferuję dobre jedzenie, Rosek konie, jest też Buła 😎 i stado arabów 😁 [/quote] Ja do zdjęć, końcem listopada wchodziłam nawet do jeziora 😁 Oferujemy również jezioro, las , pola i domek ala westernowy
whitemoon071 ja też zapraszam do żółtej purchawki , a modelke się znajdzie 😀 :> co prawda nie mamy domku ala western :P , ale możemy zbudować .. szałas xD