[quote author=tunrida link=topic=28.msg1870993#msg1870993 date=1378754853] Julie- ee tam. Po prostu potrzebujemy pojemnego bagażnika. I tyle. 😀iabeł: 😀iabeł:
Hyhyhy... dobry plan. Wszystkie te za ładne do bagażnika! Nie należy uciekać od problemów, tylko się ich pozbyć! 😀 Genialne. [/quote]
Brwi... Będąc naturalną, jasną i wątłej postury blondynką... Dostałam gęste, ciemne- widoczne brwi ;/ No kurdę. Farbować tego to mi się nie chce 😉 Póki co przysłaniam grzywką 🤣
[quote author=Julie link=topic=28.msg1871051#msg1871051 date=1378756639] [quote author=tunrida link=topic=28.msg1870993#msg1870993 date=1378754853] Julie- ee tam. Po prostu potrzebujemy pojemnego bagażnika. I tyle. 😀iabeł: 😀iabeł:
Hyhyhy... dobry plan. Wszystkie te za ładne do bagażnika! Nie należy uciekać od problemów, tylko się ich pozbyć! 😀 Genialne. [/quote]
Mam spory 😀 Chętnie użyczę 😎 [/quote]
Przepraszam bardzo, ale jak masz zamiar prowadzić i jechać w bagażniku jednocześnie?
Bischa, hennę kładzie się na włoski (skórę też farbuje, ale to efekt uboczny i zmywa się z niej w ciągu 2-3 dni), makijaż permanentny kładzie się "na skórę". Mówię o hennie do brwi i rzęs a nie o jakimś tam tatuażu z henny :P
Strzyga, Heval, coś mi cienko idzie z tym wyrażaniem się o sobie z szacunkiem. Przeszłość, bla, bla, stare dzieje. Ciężko mi mówienia o sobie tak, jak to "wpajali" mi inni. Nieważne 😉
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 10 września 2013 18:54
Bischa, na skórze robi się mehndi, ale to naturalną henną.
aga, ile Ty masz lat, 40? Nie przesadzaj z tą przeszłością. Każdy coś przeżył, coś co sprawiło, że stracił wiarę w siebie, ale jeśli Ty nie masz do siebie szacunku, to nikt nie będzie miał. I tu już nie chodzi o wygląd, tylko o normalne życie.
Strzyga, Heval, coś mi cienko idzie z tym wyrażaniem się o sobie z szacunkiem. Przeszłość, bla, bla, stare dzieje. Ciężko mi mówienia o sobie tak, jak to "wpajali" mi inni. Nieważne 😉
Brwi masz dobre! Nawet doskonale. Ale to brwi dopiero do regulacji i do uformowania. Ciesz sie. Bo z nich można fajne rzeczy zrobić - uregulować, nadać twarzy inny wygląd. Jak kiełbasa plasteliny - da sie z niej zrobić wszystko. Gorzej z tymi co brwi żadnych nie maja.....