Forum towarzyskie »

Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

Dziewczyny jak teraz zalogować się na maxmodels...? Zmienili całą szatę graficzną i w ogóle połapać się nie mogę. -.-
Kochana, masz po prawej niebieski prostokąt- "zaloguj", o ile db pamietam, bo mnie loguje automatycznie.
Ja sobie ostatnio odkopałam zabawę aparatem z lata 😉
Powoli zostaję mistrzynią emofot.  😁
nine, bardzo fajny efekt
nine- świetne, niepowtarzalne, efekciarsko mroczne!
Dzięki :kwiatek: , B. się zawsze ze mnie śmiał, ze statyw to mi do emofot był potrzebny, a nie jak twierdziłam przed zakupem do nocnych zdjęć i zabaw w łącznie kilku ujęć 😉

Edit: w tym samym albumie znalazłam też takie  😂
Taaaaakaaaaa jestem śliczna  😂 😂
nine, oczy mnie powaliły , przepiękne    😁
yga,dzięki 🙂 mam już...nie miałam zainstalowanej javy w szkole dlatego mi sie nie pokazywało 🙂
LEON !
wilczyk
muszę to napisać jako obiektywna obserwatorka:
masz tak niesamowicie magnetyczną i oryginalną urodę, mało że Ci zazdroszczę,
oczekuję takiej urody w fotomodelingu ! 😉

nine, super foty, obydwie fajne 😀 i uwielbiam Twoją urodę!
nine emofota jest super! bardzo oryginalny pomysł  😀
koenicke jejku dziękuję! tak naprawdę fotomodelingiem jeszcze tego  nie można nazwać, bo to czysta amatorka, jeszcze się średnio odnajduję przed aparatem, ale strasznie mnie to cieszy, więc pewnie będę to rozwijać. 🙂 bardzo dziękuję! 🙂

dostałam resztę zdjęć z tamtej sesji, to wstawię kilka i znikam 🙂

wilczyk, rozwijaj to, jesteś piękna, masz bardzo ciekawą urodę i wydaje się, że masz do tego fajne podejście 😉
karolinaaa, famka - dzięki 🙂  :kwiatek:

Głupio się wstawiać zaraz po fantastycznych fotach Wilczyk   😍 ale pierwszy raz od dawna zafarbowałam się nie na rudo, nie na czerwono, nie na kasztanowo, a właśnie na... ciemno, chyba dobrze jest, nie? 😉
Kolor na żywo wygląda tak jak ten odcień, który mam przy ustach.

Zdjęcie jakości "omg mam telefon z aparatem z przodu!"  😁
Suuuuper! O wiele lepiej Ci w tych włosach. Bardzo na + 😅
karolinaaa dziękuję  :kwiatek: staram się mieć takie luźne podejście, jak wyjdzie to będzie fajnie, jak nie wyjdzie to też będzie fajnie 🙂 wielkiego parcia nie mam 🙂
nine  :kwiatek: super Ci w nowym kolorze! 🙂
nine nowy kolor pasuje, ale ja wolę Cię w rudości  😉
Wojenka, foto w środku to chyba było w artykule w KP? śliczna dziewczyna 🙂
o Cie kocie, jesteś piękna!
Dziękuję 🙂  :kwiatek:
smarcik - bo mi rude czy czerwone włosy bardziej pasują do osobowości  😁 ale kiedyś [na chwilę, znając mnie] trzeba dorosnąć 😁
Wilczyk świetnie wyglądasz!
Co Ty mówisz! Pikne!
Jiska mi się podoba! 😀
yga  🤔zczeka: cudowne zdjęcia!
yga mi się bardzo podobają te zdjęcia🙂 takie delikatne!

moje jakieś byle jakie.
yga  😍 najpiękniejsza modeleczka!  👍
yga super ! 😉 💘
yga prześliczne  😜
trochę  🚫 ale gdzie dostałaś taką piękną skórzaną spódniczkę?!?! zzieleniałam z zazdrości 😉
szalonakobyła, dobrze pamiętasz  🙂
To ja się wkopię z moim zdjęciem  😂
Po pannach modelkach, w których oblicza można się wpatrywać i podziwiać. Piękneś!

spalona portugaliskim słońcem: krewetka i małpiszon 😁
Ojej! Dziękuję bardzo 😅. To była moja pierwsza sesja i bylam strasznie spięta  😁
Ciuchy są ze strony: http://www.cocktailshock.pl/ (dzisiaj jest przerwa techniczna, mają konto na facebook'u)
Zgadzam się! Spódnice są extra, sama się czaję na tą skórzaną . Gorsety też mają przecudowne.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się