CzarownicaSa, piękna jesteś! I masz cudowne oczy 🙂 A moje pierwsze skojarzenie - faktycznie taka trochę czarownica-zielarka Zygzak, masz naprawdę uroczy uśmiech 🙂 Wydajesz się być bardzo ciepłą osobą sandi, z tego zdjęcia emanuje niesamowity spokój 🙂 No i włosy... Jestem zauroczona
cavaletti niestety moja fryzjerka (czyli mama koleżanki przy której nie mam nic do gadania 😀 ona wie co dobre dla moich włosów) skróciła je jakiś miesiąc temu o dobre 10-15 cm nad czym strasznie ubolewam do dnia dzisiejszego 😕
Cavaletti przy dobrym fotografie i ujęciu każdy jest piękny 😉 Choć powiem szczerze, że tak średnio jestem zadowolona ze zdjęć... ze 135 tylko 13-15 jest naprawdę fajnych. Wszystko robione w sumie na jedno kopyto, znajomy kompletnie nie miał pomysłu na sesję, musieliśmy z Łazarzem kombinować co robić, żeby fajnie wyszło. Np, ale tych parę jest naprawdę fajnych 😀
sandi, uuu szkoda 🙁 To zapuszczaj intensywnie. A włosami możesz mi się chwalić. Lubię długie włosy. Taki fetysz 😉 przy dobrym fotografie i ujęciu każdy jest piękny 😉
Hihi, doskonale o tym wiem. Na żywo wyglądam niezbyt ciekawie, a na niektórych fotach jestem nawet ładna 😉 baffinka, wiecznie młoda.... Ty się w ogóle kobieto nie zmieniasz i nie starzejesz! :P (no dobra, jak się ma "dzieścia" lat, to wieku i tak nie widać 😉) Masz więcej zdjęć z imprezy? 😉
Dziękuje dziewczyny, jak odrosną chociaż w 50% to się pochwale. Jak na razie poszły około 1,5 cm 🤣 Takie mało wyjściowe ale przypomina mi normalną dla mnie długość.Na dzień dzisiejszy są do połowy łopatki 🙁
CzarownicaSa, zdjęcia przegenialne! Super pamiątka 🙂 sandi, śliczna dziewczyna z Ciebie baffinka właśnie miałam to samo pisać, że Ty wiecznie młoda. Nic się nie zmieniasz! 😀
Mia jakie ty masz śliiiiczne oczy! 😍 Zawsze chciałam takie mieć! W ogóle to śmieszne, moim marzeniem było mieć brązowe, migdałowe oczy, a trafiły mi się niebieskawo-szare, do których ni choroby mój ulubiony ciemny, wyrazisty makijaż nie masuje 😁 Smarcik jeśli dziewczyny się nie obrażą to mogę wrzucić resztę, jeszcze 10 zdjęć mam 😉
Bo to tak chyba kurczę jest, że kolor który mamy nam nie pasuje 😁 Ja z kolei strasznie nie lubię niebieskookich mężczyzn, są dla mnie po prostu nieatrakcyjni 🤔wirek: Ale to off top 😉
Heval bo Łazarz chyba za bardzo wziął sobie do serca stwierdzenie, że niektórzy mężczyźni chodzą w ciąży razem z kobietą 😁 Jak tak teraz patrzę to widzę, że w sumie na większości zdjęć mam taką samą minę... ech. Moja mimika leży i kwiczy 😁
Cavaletti dziękuje :kwiatek: fotoszop daje rade 😎 niestety z imprezy mamy szalone 4 zdjęcia. ja jestem aż na dwóch, ale drugie się nie nadaje do publikacji 😁 tak dobrze się bawiliśmy przez kilka godzin, że nikt już nie myślał o zdjęciach 😀 Mia dziękuje :kwiatek: oddawaj oczy! są przepiękne 😀 CzarownicaSa Łazarz w ciąży wymiata 😀 super foty
cavaletti dziękuję :kwiatek: CzarownicaSa m.in. też dla taki zdjęć, z których emanuje radość i szczęście Was obojga, nie mogę się doczekać kiedy będę w ciąży 😀 gdybyśmy z Moim mieli odpowiednie środki na koncie, za pewne byłoby już po weselu i też chodziłabym z brzuszkiem, albo byłby "brzuszek" planowany 🙂