Forum towarzyskie »

Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

croopie, ja mysle ze jestes typowa wiosna. 😉
CzarownicaSa, piękna jesteś! I masz cudowne oczy 🙂 A moje pierwsze skojarzenie - faktycznie taka trochę czarownica-zielarka
Zygzak, masz naprawdę uroczy uśmiech 🙂 Wydajesz się być bardzo ciepłą osobą
sandi, z tego zdjęcia emanuje niesamowity spokój 🙂 No i włosy... Jestem zauroczona
cavaletti niestety moja fryzjerka (czyli mama koleżanki przy której nie mam nic do gadania 😀 ona wie co dobre dla moich włosów) skróciła je jakiś miesiąc temu o dobre 10-15 cm nad czym strasznie ubolewam do dnia dzisiejszego 😕
Cavaletti przy dobrym fotografie i ujęciu każdy jest piękny 😉
Choć powiem szczerze, że tak średnio jestem zadowolona ze zdjęć... ze 135 tylko 13-15 jest naprawdę fajnych. Wszystko robione w sumie na jedno kopyto, znajomy kompletnie nie miał pomysłu na sesję, musieliśmy z Łazarzem kombinować co robić, żeby fajnie wyszło. Np, ale tych parę jest naprawdę fajnych 😀
Imprezowa Baffinka  🥂 😁 (to to rude w środku  😀 )
sandi, uuu szkoda 🙁 To zapuszczaj intensywnie. A włosami możesz mi się chwalić. Lubię długie włosy. Taki fetysz 😉
przy dobrym fotografie i ujęciu każdy jest piękny 😉

Hihi, doskonale o tym wiem. Na żywo wyglądam niezbyt ciekawie, a na niektórych fotach jestem nawet ładna 😉
baffinka, wiecznie młoda.... Ty się w ogóle kobieto nie zmieniasz i nie starzejesz! :P (no dobra, jak się ma "dzieścia" lat, to wieku i tak nie widać 😉) Masz więcej zdjęć z imprezy? 😉
CzarownicaSa a mi nie działa link do galerii który wrzuciłaś na poprzedniej stronie, a chciałam zobaczyć pozostałe zdjęcia 🙁

sandi cudowne włosy!
Dziękuje dziewczyny, jak odrosną chociaż w 50% to się pochwale. Jak na razie poszły około 1,5 cm  🤣
Takie mało wyjściowe ale przypomina mi normalną dla mnie długość.Na dzień dzisiejszy są do połowy łopatki 🙁
CzarownicaSa, zdjęcia przegenialne! Super pamiątka 🙂
sandi, śliczna dziewczyna z Ciebie
baffinka właśnie miałam to samo pisać, że Ty wiecznie młoda. Nic się nie zmieniasz! 😀

zblazowana prima balerina 😁

sandi jesteś śliczna !
To może i ja się pokaże,aby nie być anonimowym 😉
O, kolejna piękna! 😀 Same laski na tym forum 🙂
Szarlotka., pokaż się bliżej 🙂
Mia jakie ty masz śliiiiczne oczy! 😍 Zawsze chciałam takie mieć!
W ogóle to śmieszne, moim marzeniem było mieć brązowe, migdałowe oczy, a trafiły mi się niebieskawo-szare, do których ni choroby mój ulubiony ciemny, wyrazisty makijaż nie masuje 😁

Smarcik
jeśli dziewczyny się nie obrażą to mogę wrzucić resztę, jeszcze 10 zdjęć mam 😉
CzarownicaSa, najpiękniejsze oczy na świecie to dla mnie niebieskie. Uwielbiam i u kobiet i u mężczyzn 😁
Bo to tak chyba kurczę jest, że kolor który mamy nam nie pasuje 😁 Ja z kolei strasznie nie lubię niebieskookich mężczyzn, są dla mnie po prostu nieatrakcyjni 🤔wirek: Ale to off top 😉
ja tam uwielbiam moje oczy, a mam niebieskie z granatowymi obwódkami  😁

sandi, super włosy!

edit: Czarownica, wrzucaj wrzucaj,nikt się nie obrazi!  🙂
CzarownicaSa na pewno się nie obrażą, wrzucaj! (prawda, że się nie obrazicie? 😉 )
No to wrzucam 😉

I reszta:

Czarownica, uwielbiam drugie zdjęcie, gdzie oboje "jesteście w ciąży"  😁

Co jak co, ale akurat swoje oczy lubię! Coś trzeba w sobie lubić. Ale Mia, Ty masz przepiękne, w ogóle super zdjęcie 🙂
Heval bo Łazarz chyba za bardzo wziął sobie do serca stwierdzenie, że niektórzy mężczyźni chodzą w ciąży razem z kobietą 😁
Jak tak teraz patrzę to widzę, że w sumie na większości zdjęć mam taką samą minę... ech. Moja mimika leży i kwiczy 😁
Może i taką samą, ale to bardzo fajna mina  😉 Dla mnie też to gdzie oboje jesteście w ciąży jest numerem 1  💘 I jeszcze to z kubeczkiem  🙂
CzarownicaSa zdjęcia bombowe , tylko pozazdrościć  😜
zgadzam się ze Smarcik, zdjęcie "ciążowe" i z kubeczkiem numer 1  😜 śliczna dziewczyna z Ciebie!
Heval, dzięki :kwiatek:

Mnie się najbardziej podoba drugie z drugiej "tury", jest przeurocze.
Czarownica przeurocze zdjęcia! Masz mój ukochany typ urody i w dodatku wyglądacie na najpozytywniejszych ludzi na świecie 😍
Jej, dzięki, miło mi :kwiatek:
Ja to raczej taka cicha myszka, ale Łazarz potrafi każdego rozkręcić 😀
Cavaletti dziękuje  :kwiatek: fotoszop daje rade  😎 niestety z imprezy mamy szalone 4 zdjęcia. ja jestem aż na dwóch, ale drugie się nie nadaje do publikacji  😁 tak dobrze się bawiliśmy przez kilka godzin, że nikt już nie myślał o zdjęciach  😀
Mia  dziękuje :kwiatek: oddawaj oczy! są przepiękne  😀
CzarownicaSa Łazarz w ciąży wymiata  😀 super foty
cavaletti dziękuję  :kwiatek:
CzarownicaSa m.in. też dla taki zdjęć, z których emanuje radość i szczęście Was obojga, nie mogę się doczekać kiedy będę w ciąży 😀 gdybyśmy z Moim mieli odpowiednie środki na koncie, za pewne byłoby już po weselu i też chodziłabym z brzuszkiem, albo byłby "brzuszek" planowany 🙂
Mia, jesteś przepiękna i będę Ci to ciągle powtarzać! Btw. strasznie mi przypominasz Leighton Meester! No i te brązowe oczy...cudowne są. 😍
CzarownicaSa, super foty i do tego... Zolte paznokcie! Jestem za- extra😉😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się