Piękne 😀 A z tym "niewyglądaniem" to wiesz... dużo zależy od zdjęcia, ujęcia, światła, makijażu... 😉 Taka Jiska będzie wyglądać ślicznie na każdym zdjęciu, a taka ja, to już niekoniecznie 😁 Trzeba wybrać odpowiednie 😉
A chyba zdjęcie z tej samej sesji widziałam w "Gallopie" przy Twoim artykule, tak? Btw. świetne porady, bardzo mi się podoba Twoje podejście do młodziaków.
Piękne 😀 A z tym "niewyglądaniem" to wiesz... dużo zależy od zdjęcia, ujęcia, światła, makijażu... 😉 Taka Jiska będzie wyglądać ślicznie na każdym zdjęciu, a taka ja, to już niekoniecznie 😁 Trzeba wybrać odpowiednie 😉
Wiem, bo sama tak robie. 😁 cenzura to podstawa
A chyba zdjęcie z tej samej sesji widziałam w "Gallopie" przy Twoim artykule, tak? Btw. świetne porady, bardzo mi się podoba Twoje podejście do młodziaków.
Dziekuje bardzo. Mlode konie to moja druga milosc 😉
CzarownicaSa, fajna pamiątka 🙂 Może to i lepiej, że dopiero dostałaś? Jak Raja już ciut odrosła i wszystko się nieco zatarło? Co by nie było, zdjęcia ekstra!
Ładnemu we wszystkim ładnie, ale ja uważam, że o wiele lepiej w prawie czarnych 🙂 A przynajmniej takich, które nie mają ciepłego (kasztanowego? rudego?) odcienia. Jeśli jasny brąz, lub ciemny blond to zimny. Moim zdaniem Ty jesteś typ "zima" (według niemodnego już podziału) czyli Twoje kolory powinny być zimne. Takie ciepłe, rude kolory są super dla "jesieni" - Czarownicy, która ma super zdjęcia btw 😍
A dziekuje, bardzo mi milo🙂 rudosc to taki etap przejsciowy dla mnie, troche odmiany po czerni, pewnie skoncze na brazie, ale tymczasem musze sie pocieszyc czerwienia 😀