Forum towarzyskie »

Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

Jasnowata, No i słusznie że Ci się spodobało, bo bardzo ładne dziewczę z Ciebie.

kujka, To mi pani fryzjerka zaplotła (15 zł zapłaciłam). Zwykłego francuza umiem sama sobie i raz jak spróbowałam, to udało mi się zrobić takiego w poprzek łba, od ucha do ucha jakby. Ale takiego zawijasa, to już bym nie umiała raczej.

CzarownicaSa, No weź przestań. Mam koleżanki młodsze od Ciebie i przecież nawet mój "mąż" jest ode mnie młodszy 😉
Kurde Julie mówisz,że 15 zł ? Chyba zacznę sobie liczyć za takie czesania koleżanek 😀 hahah.
Umiesz tak uczesać? A gdzie mieszkasz?  😀
Kraków i okolice 😀
Julie, da sie tego nauczyć 🙂 po prostu próbuj, próbuj i próbuj, a jak umiesz od ucha do ucha to juz naprawde niewiele trzeba do takiego zawijasa 😉
Dzięki! 🙂
Kujka, planuję jeszcze o jeden odcień rozjaśnić balayage. Tylko wciąż mi pieniędzy brakuje 😉
Julie, byłam pewna, że ty masz max 25 lat! A wyglądasz pięknie 🙂
Mnie dawno tu nie było, to może tak końsko się pokażę 😉
Pokaż się w krótszych  😉

Umknął mi ten post. 😉

Tak wyglądają teraz, po wyprostowaniu (rosną jak szalone). Nie mam na razie lepszego zdjęcia:

Podoba mi się taka długość i chyba przy niej zostanę przez jakiś czas. 😉
Pursat- zazdroszczę że szybko rosną, moje tylko robią się coraz bardziej gęste, kruszą się-wiec na długości nie zyskują wiele.
Julie wyglądasz bardzo młodo 🙂
Jasnowata ładnie bez make upu , strasznie mi przypominasz Krysię 😀
Pursat super wygladasz 😀
yga super , zazdroszczę
To moze ja tu nieśmiało się pokaże  😡
z tego :

w to

i bok

Przepraszam za jakos komórkową , ale cierpię na brak aparatu .
Julie, piękna fryzura! I zdecydowanie wyglądasz dużo młodziej 🙂
Ja mam za to przepiękne zdjęcie z koleżanką z klasy z wigilii 😂
Karino, Krysię? Którą Krysię?
Ciekawa fryzura, choć to nie mój gust 😉
Yga, ja to bym chciała mieć takie gęste włosy... zazdroszczę.
Kozłowska 😀
Noooo to żeś trafiła :P Z żadnej strony nie jestem podobna do Krystyny. Cztery razy grubsza, dwa razy niższa :P
A właśnie że jesteś :P Macie podobny zarys twarzy 😀
Chyba nie widziałyście moich włosów xd W porównaniu do moich włosów Yga ma ich mało xd
E tam, mam zdecydowanie pulchniejszą twarz niż K 😉 My tylko włosy mamy podobne 😉
wymodelowana, hmm...znajome okno, która to szkoła? 😉
yga, dobrze wyglądają, nie narzekaj. 😉 A z długimi tylko same problemy. 🤣

Karino1998, dzięki, ale to nic nadzwyczajnego. 😉 Fajną masz fryzurę. 😀
Dworcika, poleciało pw 😉
Ja mam jedno z Wigilii w jednym z prezentów, grunt to familia z poczuciem humoru  😁

przy stole 😉
wilczyk, jesteś za ładna! 🙂 Super zdjęcie.
ogurek, Ja w pierwszej sekundzie rzutu okiem na zdjęcie, które wstawiłeś myślałam o stole wigilijnym, no bo wilczyk wstawiła takie wigilijne... (bardzo ładne swoją drogą). I przemknęła mi przez mój skurczony mózg myśl, że ciekawe stroje jak na wigilię  😂
Zgadzam się z Dziąką, za ładna ta wilczyk.

Julie przestań, bo dziecko obudzę  😁
ogurek, A co tam za potrawę... tfu! pacjenta kroisz na tym stole? 😀
🤣
końską noge
Wilczyk,jak zwykle świetnie !
Piękne!
Julie toz ty wygladasz na mlodsza ode mnie, a tu stara dupa, 3 lata wiecej masz  😁 niezle sie zamrozilas, nie ma co  😀

Zeby nie bylo off topa, wstawie wam cos z lata, jeszcze "prawie" bez brzucha  😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się