Forum towarzyskie »

Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

Konstancja, śliczne, ale koniecznie je zmniejsz😉
Konwalia super masz włosy i w ogóle bardzo ładna dziewczyna jesteś  😜

Konstancja śliczna jesteś  😍
Jessy, drugie zdjęcie przypomina mi http://userserve-ak.last.fm/serve/252/28540941.jpg  ukochaną Melody Gardot 😉
Frania dziekuje  :kwiatek:
Dziewczyny, ale macie ładne zimowe zdjęcia.
Ja jeszcze się takich nie doczekałam, ale może już wkrótce 😉
Tymczasem takie w domu:
Tristia, masz piękne oczy! 😍
najaktualniejsze,Djarumm z bratem ! 😀
Z Wigilii. Bawiłam się męża nową komórką i całkiem niezłe fotki robi.  😁 Może przez to, że takie zamazane, to się sobie nawet podobam.
Sweet 40-ka. No..już prawie 40-ka.  😁

zamazane i nic nie widać 😎
Tak sobie myślę, że sporo moich znajomych już po 35... i generalnie albo ja tego nie widzę, albo wszyscy się NIE STARZEJĄ 😁
tunrida, w nawiązaniu do Twojego opisu, to kojarzysz mi się z siostrą Małej Mi 🙂

ja zazdroszczę wszystkim dziewczynom z wielkimi, pięknymi oczami... ja się nigdy nie mogę ciemną kredką dookoła wysmarować :/
Thymson...nie jesteś sama. Tylko,że ja mam opadające powieki więc jest jeszcze gorzej 😀 pomimo to i tak się maluję.
Thymos, Bo nie kredką, tylko cieniami się należy wysmarować!
Nauczcie się malować "smoky eyes", są instrukcje na youtube.
Ja też nie mam dużych oczuf, ale jak poświęcę od święta ze 15 minut na dobre pomalowanie i wymodelowanie rzęs, to mam o połowę większe 😉

Wrzucę się z wigilii, z brzuchem i warkoczem swym. Stwierdziłam, że skoro wyglądam z kształtów jak foka, to chociaż fryzurę będę mieć raz w życiu ładną 😉

tunrida, Nie przesadzaj z tym "prawie"! Po pierwsze w ogóle nie wyglądasz, a po drugie jeszcze trochę Ci zostało.
(Buntuję się, bo tylko rok młodsza jestem od Ciebie 😉 )
Julie, co jesteś?!?!?!?!?!? Ile Ty masz lat?  🤔
36
chyba podzielone przez 2 😁
Julie, 36  😲 dobre geny, bo dałabym Ci zaledwie (a raczej max)  27lat 😉
Dziękuję 😀

chyba podzielone przez 2 😁

Jeśli chodzi o dojrzałość emocjonalną, to na pewno  😜
Julie- faktycznie jak foka. Ja wyglądałam jak ... wieloryb.  😁 I nie mam ani jednej fotki z tego okresu. Wszystkie wywaliłam.  😉
A tak na poważnie- to poważniej ci z tym brzuszkiem.
No, ciąża jest najpoważniejszą sprawą jaka mnie w całym życiu spotkała, to może w końcu chociaż trochę spoważnieję!
Też wyglądam jak wieloryb z boku. Tylko z takiej perspektywy nie jest źle 😉
Julie - faktycznie. W ogóle, ale to w ogóle nie wyglądasz na tyle lat. Ja ze zdjęć stawiałam jakieś 28!!!!  😉
Julie ślicznie wyglądasz 🙂 i młodo
Julie nigdy bym Ci tyle nie dała. Dziewczyny dobrze mówią.
A  ja się tak kamerkowo z nudów wstawie
Dziękuję, miło mi 😀
Na żywo pewnie już nie aż tak, bo jak się śmieję to oczywiście mam jakieś tam drobne zmarszczki 😉 Ale jakoś na razie nie ubolewam strasznie z tego powodu.
🚫

Thymson...nie jesteś sama. Tylko,że ja mam opadające powieki więc jest jeszcze gorzej 😀 pomimo to i tak się maluję.

Jak masz opadające powieki, to tym bardziej kredka (eyeliner) jest dla Ciebie- na górnej powiece.
Moim zdaniem lepiej eyliner, taki z pędzelkiem, nie kredka. Kredką ciężko cieniutką kreskę przy samych rzęsach zrobić.
+ cienie oczywiście.
Ale czym się posługiwać to drugorzędna sprawa, sposobów jest wiele, ważne żeby pokombinować i znaleźć najłatwiejszy dla siebie.
Ja dopóki nie zobaczyłam zdjęcia ze słuchawkami i brzuchem to myślałam, że Julie jest studentką  😡
Julie, wow, w życiu bym Ci nie dała tylu lat. Świetnie wyglądasz 🙂

Oto i ja. Z ręki, bez makijażu, w piżamie, ale spodobało mi się 🙂
Julie - slicznie wygladasz! Przypominasz mi kolezanke mojej siostry, ktore studiuja na jednym roku! Warkocz nieziemski! Wow, dalej nie mogę wyjsc z podziwu jak Ty pieknie wygladasz.
Jasnowata - żaden makijaz nie jest Ci potrzebny! Wygladasz slicznie bez niego! BTW. Mam taki sam wisiorek 🙂
Jasnowata, wygladasz duzo lepiej niz kiedy Cie widzialam na Torwarze! z takimi wlosami zdecydowanie Ci fajniej!

Julie, fajny warkocz! nie wiem do dzis jak ludzie sobie sami cos takiego zaplataja. dla mnie za trudne jest nawet zrobienie sobie samodzielnie zwyklego francuza 🙁
[b] Julie[/b] ja Ci na żywo góra 25 dawałam 😲 Toć ja per "proszę Pani" powinnam mówić!
Jasnowata, ale ładne kości policzkowe!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się