Forum towarzyskie »

Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

dawno mnie tu nie bylo... 🙂 a mialam wspaniala sesje dzieki mojej kolezance. Zdzialala cuda, chyba godzinami musiala siedziec w PSie ;-)

i jeszcze wersja troche bardziej oficjalna. No i wiecie, ten trik, ze okulary dodaja inteligencji  😉
O matko, Karolas, jak Ty się zmieniłaś! Pierwsze MEGA! 😍
Trzecie jest super. 😀
Karolass trzecie i czwarte świetne  😀 pozostałe też bardzo fajne. też chce takie  😁 😉
Mi też się najbardziej podobasz na 3 i 4 😍
dziekuuuje dziewczyny! Nie ma to jak sie dowartosiowac od samego rana  😀 Ale same wiecie, ze zdjecia sa zdjeciami, czasem to poprostu zbieg okolicznosci 😉
A mnie tu jeszcze w tym wątku nie było. 😉

gryglodor, ojej, dalabym Ci 13 lat :P

Karolass, fajna sesja 🙂
kujka heh, mnie zawsze tak postrzegają. ;D o kilka lat młodszą. 😉 ale cóż poradzić, tłumaczę sobie to tak, że jak w przyszłości będę miała 40 to będę wyglądać na 30.  😁 😁 😁
Gryglodor - a ile masz, jeśli można spytać ? :P
whitemoon071 19.  😁
też dałabym 13.. :P
Ja sama mam 21, a mówią, że wyglądam na 17, ale chyba troszkę starzej wyglądam niż Ty :P

... moja siostra ma 37 lat a ciągle ją o dowód pytają kiedy poczynia zakupki przed imprezką  😁 Także gryglodor nie przejmuj się.
.
Prawdziwe oblicze moich włosów :p

whitemoon071, ale marzą mi się takie włosy! Jesteś słodziak na tym zdjęciu! 😀
Karolinaaa - mogę oddać trochę, bo krótkie są, ale za to ich dużo :P
Btw - sposób na takie to : nie rozczesuj, susz głową w dół z dodatkiem lakieru do włosów i 'włala'
No, na tym zdjęciu widać właśnie jakie ja mam 22 (prawie) lata :P
whitemoon071, u mnie nigdy takie nie wychodzą, bo mam włosy dłuuuugie-prawie do tyłka i z natury raczej proste. Bardzo mi się podobają 😀
Ja jeszcze ponad tydzień czasu temu miałam też długie włosy. Ścięłam ze 25 cm. A dziękuję :-)
Jesień w pełni 🙂

Coś mojego
Ronin. Ty już chyba trzeci raz wstawiasz to zdjęcie do wątku 🤔
hahaha ,serio ? Przepraszam ja ostatnio nie ogarniam  😀

Tego na bank nie było  😉
serio.
Dworcika, ja w tym roku polubiłam jesień, faaajnie jest 🙂
a tu moja słit focia z fejsika 😁
karolinaaa, ja nie lubię i pewnie nie polubię, ale bywa po prostu bardzo ładnie 😁
karolinaaa - chodźmy na zdjęcia!!!! :P  W końcu chyba niedaleko siebie mieszkamy! 🙂
Karolinaaa, zdjęcie było jakoś podrasowane? Bo.. piękna cera, zazdroszczę :kwiatek:
wendetta, nie, umiem korzystać tylko z painta w celu przycięcia zdjęć 😁 zdjęcie robione instagramem, dlatego taka ramka jakaś..a z cerą w sumie mam często problemy, zdjęcie było robione jak akurat nie mogłam narzekać. No i jestem trochę pomalowana 😉

whitemoon071, można się spotkać jakoś, pewnie! 🙂
karolinaaa, jesteś przepiękna 🙂
Muszę zrobić nowe zdjęcie, na szczęście czerń to przeszłość 😁

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się