Forum towarzyskie »

Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

A jaką radość z tego miałam, z każdej krowy którą mogłam samodzielnie podłączyć do doju  🤔wirek: Ciotka patrzyła z niedowierzaniem  🤣 A ja się paliłam do każdej krowy  😂
Bisha a gdzie relacja w wiejskim wątku?
Nawet u siebie na blogu nie wrzuciłam jeszcze relacji  🤣 Zaraz wrzucę w wiejskim wątku  😉
a ja tego bloga jeszcze nie znam!
Bo jest tylko dla wybrańców losu znających hasło i login ze względu na to, że o sytuacji którą tam opisuję jako główny wątek wie niewiele osób. I wolałabym, żeby wiedziało jak najmniej osób  😉
jakaśtam ja, zdjęcie przypadkowe.
Przypadkiem ukucnęłaś przed lustrem z aparatem w ręku i zrobiłaś sobie fotę?
pstrykałam siostrze, czekając aż się ustawi (co zajmuje jej dużo czasu..) przykucnęłam jak widać, odstawiłam aparat na bok i siostra nacisnęła pstryczek czy jakto się tam nazywa.
brzmi skomplikowanie jak to czytam.
dumkowa, nie lubię samoyebek, ale ta bardzo mi się podoba  😀
feno, szał! bardzo ładne zdjęcia no i modelka  😎

jak ja nie lubię takiej wymuszonej ironii, tylko po to, by zwrócić na siebie uwagę  😉
karolinaaa dzięki 😉
plus z tego taki, że mam zdjęcie w lustrze! a to przeciez trendi jest  😎
feno, piękna sukienka i piękna Ty.
dumkowa, zdjęcie ładne, głupie tłumaczenie tylko, bo siostry nie ma w odbiciu w lustrze.  😁
Bee. ano nie ma, jak miałaby się zmieścic stojąc z boku?  😉

heh prościej by było gdybym wstawiła samo zdjęcie coś widze  😁
Przypadkiem ukucnęłaś przed lustrem z aparatem w ręku i zrobiłaś sobie fotę?

A co to za różnica?
Dworcika, żadna, ale jak ktoś wstawia fotkę w lustrze z podpisem, że "przypadkowe" to wybacz, ale brzmi śmiesznie.
dumkowa widać przecież że trzymasz aparat (pasek w prawym górnym rogu!). Ale zdjęcie mogło być faktycznie przypadkowe. Kucnęłaś trzymając aparat i nacisnęłaś przy okazji spust- mnie też się to zdarzało, że nie chcący przyciskałam spust. Do tego krzywość zdjęcia i nie patrzysz w obiektyw. Nie bardzo więc rozumiem czepianie się przez rewir 😉
mi się podoba dumkowe foto 🙂

bischa - o czad fotki 🙂

ovca - oj może, jak patrzę na Twoje zdjęcie to tęsknię za taką pogodą
pasek wygląda na taki, jaki mają lustrzanki, więc to raczej niewykonalne  😉
przynajmniej ja jedną ręką nie umiem zrobić zdjęcia lustrzanką, po prostu nie umiem jej wtedy dobrze złapać

koniec  🚫
Dumkowa, tłumaczenie to kit w czystej postaci, ale zdjęcie bardzo ładne a raczej ładnie wyszłaś  😉
🤔wirek:

Czepnęłam się tylko i wyłącznie podpisu, bo mnie rozbawił. Mógł, prawda?
Pewnie że mógł  😉 Myślałam, że ogólnie się czepiasz  :kwiatek:
karolinaaa da się, uwierz  😉 Jak ktoś wyćwiczoną rękę ma to się da 😉 Sama mam lustrzankę i nie raz trzymałam jedną ręką w górze za body  😉
o, nie wiedziałam  😉 ale lepiej nie próbuję, bo skończy ona na podłodze znając moje zdolności  😁
żeby nie było OT to ja (po lewej stronie)  😁

ostatnio za często tu bywam  😡
ojej dziewczyny  😉 trzymam lustrzankę, zgadza się. Druga osoba jedynie wcisnęła pstryczek 😉
ale macie rację, na to samo wychodzi - jest zdjęcie w lustrze i jestem na nim ja z aparatem.
A oto ja z moją ukochaną grzywką! Dzieckiem, które narodziło się o 2 nad ranem 😉

Urodziny koleżanki, jak widać Karson ma poważnego konkurenta w postaci różowego kucusia.

ja się porwę i zdjęcie zamieszczę
jeszcze wyglądałam normalnie, bo po sesji z księżniczką(kot) mój organizm przypomniał sobie że ma alergię na koty
Averis - śliczny kucyk !  😜 Grzywka z resztą też  😎
ninevet, dziękuję :kwiatek: A Kucuś, to mistrz Poker Face 😁
Averis ostatnie zdjęcie z różowym little pony jest super! 😀
Averis to jakiś młodziak? Chodzi pod siodłem? Moja już ostro pyka haha  🏇
( P.s. ładnie Ci w tej grzywie  😉 )
baffinka a gdzie czarna wodza? 🤬

leginy wymiatają! 😎
baffinka zmieniasz avatary jak rękawiczki 😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się