A jaką radość z tego miałam, z każdej krowy którą mogłam samodzielnie podłączyć do doju 🤔wirek: Ciotka patrzyła z niedowierzaniem 🤣 A ja się paliłam do każdej krowy 😂
Bo jest tylko dla wybrańców losu znających hasło i login ze względu na to, że o sytuacji którą tam opisuję jako główny wątek wie niewiele osób. I wolałabym, żeby wiedziało jak najmniej osób 😉
pstrykałam siostrze, czekając aż się ustawi (co zajmuje jej dużo czasu..) przykucnęłam jak widać, odstawiłam aparat na bok i siostra nacisnęła pstryczek czy jakto się tam nazywa. brzmi skomplikowanie jak to czytam.
dumkowa widać przecież że trzymasz aparat (pasek w prawym górnym rogu!). Ale zdjęcie mogło być faktycznie przypadkowe. Kucnęłaś trzymając aparat i nacisnęłaś przy okazji spust- mnie też się to zdarzało, że nie chcący przyciskałam spust. Do tego krzywość zdjęcia i nie patrzysz w obiektyw. Nie bardzo więc rozumiem czepianie się przez rewir 😉
pasek wygląda na taki, jaki mają lustrzanki, więc to raczej niewykonalne 😉 przynajmniej ja jedną ręką nie umiem zrobić zdjęcia lustrzanką, po prostu nie umiem jej wtedy dobrze złapać
Pewnie że mógł 😉 Myślałam, że ogólnie się czepiasz :kwiatek: karolinaaa da się, uwierz 😉 Jak ktoś wyćwiczoną rękę ma to się da 😉 Sama mam lustrzankę i nie raz trzymałam jedną ręką w górze za body 😉
o, nie wiedziałam 😉 ale lepiej nie próbuję, bo skończy ona na podłodze znając moje zdolności 😁 żeby nie było OT to ja (po lewej stronie) 😁 ostatnio za często tu bywam 😡
ojej dziewczyny 😉 trzymam lustrzankę, zgadza się. Druga osoba jedynie wcisnęła pstryczek 😉 ale macie rację, na to samo wychodzi - jest zdjęcie w lustrze i jestem na nim ja z aparatem.