[quote author=Ktoś link=topic=28.msg674918#msg674918 date=1281685046] lockmittel, a mi za rok 30 stuknie 😉 [/quote] Jaaaa Cię, Ktoś, czytając Twoje wypowiedzi (a ja forum bardzo aktywnie czytam, praktycznie codziennie od deski do deski, tylko mało się wypowiadam 😎 ), to byłam pewna, że masz tak ze 35 lat. A Ty kurdę gówniara, młodsza ode mnie 😂 Podobnie Rewir, ale jakoś bardzo młody wiek Rewir mniej mnie dziwi, niż młody Ktosia 😀
[quote author=Ktoś link=topic=28.msg678023#msg678023 date=1281969605] a z jakiego powodu dziwi Cię mój wiek? 🤔 i od kiedy 5 lat robi różnicę 😉 [/quote] Bo się wypowiadasz tak jakoś "dojrzale" 😀 No tak, jak ktoś starszy ode mnie, a tu jesteś młodsza. A może to po prostu ja mam fiu-bździu w glowie 😂 A 5 lat robi różnicę- pomyśl sobie, że zamiast 29 miałabyś 24 🤣 Albo kiedyś- nie 50 lat, a 45! Zupelnie inaczej brzmi, przynajmniej dla mnie 😎
A broń Cię Panie Boże, jak znajdziecie zdjęcie Hugh Laurie za młodu, to stwierdzicie, że to wielkie bluźnierstwo, bo człowiek ze zdjęcia jest conajmniej przystojny. A serialowy House... jest tylko seksi postacią, lata temu to nikt na niego by nawet nie spojrzał 😎