Forum towarzyskie »

Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

Wróciłam z Angli na 2 dni, jutro wyruszam na mazury, do mojej małej rudej kruszynki.

Wy mi nic nie mówcie o wadze, chce ktoś przyjąć 5-7kg.? Oddam w dobre ręce!
Canterbury z tej środy, a niech strace 😉

EDIT, lit- gafa  🤦
arivle, zdjęcia fajne, ale błagam Cię - CAnterbury... 😉
kolorwiatru chciałabyś na rangę "starej d..." trzeba sobie zasłóżyć  😁 ; na razie możesz być młodszą "starszą d..." 😉 .
Moja twarz 😉

by MsCarmen
Wojenka - cudowne foto
Wojenka ty jak ty śliczna dziewczyna ale koń.... powala na łopatki ! 😍
Wojenka  bardzo pieknie wystylizowana na Arabke z koniem arabem  😀
[quote author=Ktoś link=topic=28.msg674918#msg674918 date=1281685046]
lockmittel, a mi za rok 30 stuknie 😉 [/quote]
Jaaaa Cię, Ktoś, czytając Twoje wypowiedzi (a ja forum bardzo aktywnie czytam, praktycznie codziennie od deski do deski, tylko mało się wypowiadam  😎 ), to byłam pewna, że masz tak ze 35 lat. A Ty kurdę gówniara, młodsza ode mnie  😂
Podobnie Rewir, ale jakoś bardzo młody wiek Rewir mniej mnie dziwi, niż młody Ktosia  😀
a z jakiego powodu dziwi Cię mój wiek? 🤔 i od kiedy 5 lat robi różnicę  😉
no patrzcie ludzie, teraz sie beda klocily ktora starsza  :wysmiewacz22:
[quote author=Ktoś link=topic=28.msg678023#msg678023 date=1281969605]
a z jakiego powodu dziwi Cię mój wiek? 🤔 i od kiedy 5 lat robi różnicę  😉
[/quote]
Bo się wypowiadasz tak jakoś "dojrzale"  😀 No tak, jak ktoś starszy ode mnie, a tu jesteś młodsza. A może to po prostu ja mam fiu-bździu w glowie  😂
A 5 lat robi różnicę- pomyśl sobie, że zamiast 29 miałabyś 24  🤣 Albo kiedyś- nie 50 lat, a 45! Zupelnie inaczej brzmi, przynajmniej dla mnie  😎
heh niektorzy moga miec po 70 lat i byc niedojrzali... :jogin:
Niektórzy mogą mieć lat 18 i być dojrzalsi od kogoś, kto ma 27 lat na karku. Znam z autopsji i swobodnie przyjmuję do świadomości owy fakt  😀iabeł:
AleksandraAlicja, mnie bardziej męczy fakt,że szybciej będę miała 30 lat,niż wrotki 40 😉

a jak miałam 24 lata,to nawet nie marzyłam,że będę znów startować 😉

A, - moje dziecko zapytane ile ma lat,uparcie twierdzi,że "trzi" 
Ktos, bo Twoja Marysia bierze jeszcze pod uwage okres prenatalny,  to wychodzi prawie 3, wiec dziecko ma racje,  😎 😀
jedno z moich ulubionych, zrobione przypadkowo jakieś 5 lat temu
ogurek na wakacjach

ooo i ogurek coś dodał🙂  🏇
Ogurek, psa wymieniłeś? 🙂
Wojenka, Twoje zdjęcia zawsze mnie zachwycają. Masz przeboskiego konia!
W arabskim klimacie moje
Julie Twój Bojfrend skojarzył mi się ( z tego profilu) z młodym dr House  😜 😁
niestety nie wymalowałam się i nie uczesałam do zdjęcia, więc takie na żywca sprzed sobotniego koncertu Maiden (  💘 )

ja z lewej  😉

zabeczka- masz rację! młody dr house! 😜
A broń Cię Panie Boże, jak znajdziecie zdjęcie Hugh Laurie za młodu, to stwierdzicie, że to wielkie bluźnierstwo, bo człowiek ze zdjęcia jest conajmniej przystojny. A serialowy House... jest tylko seksi postacią, lata temu to nikt na niego by nawet nie spojrzał  😎
hie hie... Powiem mu to  😁
Nie wiem jak wyglądał Laurie za młodu, ale faktycznie mój kochany w niektórych ujęciach jakby miał z nim coś wspólnego.
oooo Nav, Ty lachonie  😁
No, Presja, lachon to za dużo powiedziane  🤣
Dobra brzydka babo  😎
jakbym się spojrzała popsułabym całe zdjęcie 😀  😂 ale mój Bruno się patrzy no !  💘

Coś z wczoraj ; )
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się