Forum towarzyskie »

Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

Cierp1enie, pięknie i ślicznie i dawaaaaj na awatara, bo obecny taki smutny jest!
wł. Felix-Huston, forever felicis! - no to już dodaję 🙂  dziękuję bardzo  :kwiatek:
Cierp1enie ładnie, ładnie  😜
Ale mimo wszystko poprzedni avatar podobał mi się bardziej. Był taki... Magiczny!  😜
A ten jest jeszcze magiczniejszy! Trzeba tylko zmrużyć odpowiednio oczy 😉
Ech, muszę popracować nad swoim 🙂
Ovca krakowska 😉
będę często zmieniać na różne ładne 🙂 będziecie miały co oglądać  😁

ovca - super i te oczy  😍
Tyle było zdjęć wakacyjnych/egzotycznych... Fakt, przydałoby się więcej słońca

😂
ovca...
a gdzie klasyczny baranek na głowie??

śliczna z Ciebie laska ;-)
ovca...

jaki baranek?  😡
[quote author=Dodofon link=topic=28.msg528773#msg528773 date=1269377463]
ovca...

jaki baranek?  😡
[/quote]

no ovca powinna mieć tzw. baranka na głowie... = loczki
z loczkami zrozumiałam, ale "klasyczny" zabrzmiało, jakbym zawsze je miała- a ja całe życie miałam włosy proste jak druty, na wszystkich zdjęciach wrzucanych na r-v też  😁
No to zagadka - Gdzie jest ramires?

jak ja kocham pozowanie do zdjeć.
Ramires, kochasz jak Cię fotografują prawie jak ja... :P
Ramires, Kuzyn Coś, gdzie bvyłeś jak Cię nie było?! Ciotka Strzyga się stęskniła...
Ramires, jakie masz włosy!  😍
Moon, no to piąteczka 😎

Strzyga, ... no cóż. Mowy kuzyna coś zapisać się nie da więc odpowiedzi na pytanie jednak nie uzyskasz.

yga, to niestety tylko i wyłącznie magia aparatu iPhone 🤔 One wcale nie są rude, mimo że bardzo by chciały 😁
kolor jak kolor, no jest swietny na tym zdjęciu, ale jakie dlugie!  😉
Ramires jakie włoooosyyyyyy  😍 cudo  🤣 nie masz problemów z pielęgnacją itp takich długich?

cierp1enie strasznie ładna kobieta z Ciebie  😉 tylko czemu taki nick? szczerze mówiąc wcale mi się nie podoba, bez obrazy- po prostu wzbudza negatywne odczucia
smarcik - dziękuję bardzo  :kwiatek:
Co do nicku to już pisałam kiedyś, że mam go od bardzo dawna ( ok 10 lat) byłam wtedy gówniarą nieszczęśliwie zakochana w chłopaku, który mnie nie zauważał 🙂 i stąd ten nick hehe.
Przyzwyczaiłam się, bo mam go tu, na fotoblogu, na poczcie.
Można tutaj zmienić nick? Rozmyślałam już kilka razy nad tym.
chyba można  😉 szczerze mówiąc jak pierwszy raz zobaczyłam Twój nick, to myślałam, że kolejna wszystkowiedząca hot 14 pojawiła się na forum, a tu proszę- wzorowa mama  😉 pozory mylą  😁
Hehehe a wiesz, że już któraś osoba mi to mówi na volcie 🙂 postaram się zmienić 🙂
Cierp1enie nie zmienaj nicku, już się przyzwyczaiłam.  😵  😁
Jako, że moja siostrzyczka Cierp1ene prosiła abym wstawiła jakieś moje foto, to proszę  😁 Najświeższe jakie mam  🤣 z przed jakiś 2 lat no może roku ? 👀 Nie wiem ale teraz wyglądam kompletnie inaczej  😁 Wtedy to byla mała, grzeczna alabamka  👍  A teraz mówią, że wyglądam jak skate  🤔wirek:
smarcik yga  :kwiatek: Ale wcale aż takie długie nie są... i cienkie... w sumie to ich nie lubie. Ale moja matka uważa, że do czasu jak się z domu nie wyprowadzę mam mieć takie długie jak się jej podobają 🤔wirek:

idb, nie scinaj!
Póki nie opuścisz voltopirów masz mieć takie długie, bo nam sie podobają  😀
Alabamka - wyglądasz jak aniołek 🙂  😍
Cierp1enie dziękuję  :kwiatek:  🤣 Już wiem, że to było dokładnie na jesień 2008r  😎  Jak będę miała jakieś świeższe to oczywiście wstawię  😉
No to czekam na kolejne słodkie foto 🙂
hehe :P

Agaleon, nie wiedziałaś, że trzeba poczekać z zamykaniem oczu aż do momentu jak klej wyschnie?  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się