z loczkami zrozumiałam, ale "klasyczny" zabrzmiało, jakbym zawsze je miała- a ja całe życie miałam włosy proste jak druty, na wszystkich zdjęciach wrzucanych na r-v też 😁
Ramires jakie włoooosyyyyyy 😍 cudo 🤣 nie masz problemów z pielęgnacją itp takich długich?
cierp1enie strasznie ładna kobieta z Ciebie 😉 tylko czemu taki nick? szczerze mówiąc wcale mi się nie podoba, bez obrazy- po prostu wzbudza negatywne odczucia
smarcik - dziękuję bardzo :kwiatek: Co do nicku to już pisałam kiedyś, że mam go od bardzo dawna ( ok 10 lat) byłam wtedy gówniarą nieszczęśliwie zakochana w chłopaku, który mnie nie zauważał 🙂 i stąd ten nick hehe. Przyzwyczaiłam się, bo mam go tu, na fotoblogu, na poczcie. Można tutaj zmienić nick? Rozmyślałam już kilka razy nad tym.
chyba można 😉 szczerze mówiąc jak pierwszy raz zobaczyłam Twój nick, to myślałam, że kolejna wszystkowiedząca hot 14 pojawiła się na forum, a tu proszę- wzorowa mama 😉 pozory mylą 😁
Jako, że moja siostrzyczka Cierp1ene prosiła abym wstawiła jakieś moje foto, to proszę 😁 Najświeższe jakie mam 🤣 z przed jakiś 2 lat no może roku ? 👀 Nie wiem ale teraz wyglądam kompletnie inaczej 😁 Wtedy to byla mała, grzeczna alabamka 👍 A teraz mówią, że wyglądam jak skate 🤔wirek:
smarcik yga :kwiatek: Ale wcale aż takie długie nie są... i cienkie... w sumie to ich nie lubie. Ale moja matka uważa, że do czasu jak się z domu nie wyprowadzę mam mieć takie długie jak się jej podobają 🤔wirek: